Стотина се събраха на протест

Те свирят със свирки и бият барабани
15 дек 2013 19:42,
123
Стотина се събраха на протест
Снимка: архив Булфото

Стотина се събраха пред парламента на пореден протест с искане за оставка на правителството. Хората са малко, но отново са шумни. Чуват се свирки и вувузели, както и традиционните вече барабани.

Част от хората носят български знамена, както и знамена на ЕС и Украйна. Движението за автомобили е затруднено единствено в района на парламента. Около сградата на Народното събрание има засилено полицейско присъствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
15
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
Измитайте се от държавата по-добре, отколкото да продължавате да бъдете плащани с крадени от майка България пари. Като не ви харесва едно работещо правителство, никой не ви спира да се разкарате летище София ви чака. Разберете, че нищо няма да постигнете България е зад Орешарски и истинските българи искат ГРОБ да бъдат разобличени и осъдени, вие не сте нищо повече от платени ***!!!
6
1
 
18
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
Въобще не се плашете от тази шепа платени подметки на престъпната групировка ГРОБ, г-н Премиер! Работете усърдно за мнозинството в България, което ви подкрепя безрезервно!!!
5
2
 
21
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
Вижте, какви *** ви плащат бе, нещастници? Изверга Борисов, Цвинокио, олигарха Плевневменяемски, животното Фидосова!!! Вие сте предатели спрямо държавата, платени подметки долни!!! България е зад правителството и криминални елементи, като вас и господарите ви няма да успеят!!!
4
2
 
23
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
С действията си, вие показвате, че сте съпричастни на една престъпна клика, наречена ГРОБ!!! Но вие сте платени, вие сте малко и правителството няма да свалите!!!
3
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Платена сбирщина герберастунгели!!!!
2
1
 
29
 
! Отговори
камерите преди 10 години
Не повече от 20 човека са, ако въобще има някакво значение.
1
2
 
30
 
! Отговори
бляскаво бъдеще преди 10 години
Студентите на уличните протести имат бляскаво бъдеще! Студентките ще станат уличници, като майките си, а студентите ще станат мутри, като бащите си!