Симеонов не казва за оставката на Бинев, не чул аргументи за нея

ПФ иска задължително гласуване още на местните избори
Обновена: 6 дек 2014 19:37 | 6 дек 2014 16:50, Веселина Йорданова
76
Симеонов не казва за оставката на Бинев, не чул аргументи за нея
Валери Симеонов. Снимка: БТА

Лидерът на Националния фронт за спасение на България Валери Симеонов каза, че засега ще изчака с позицията си за оставката на Слави Бинев от комисията по култура. Пред медии председателят на парламента Цецка Цачева поиска Патриотичният фронт да оттегли кандидатурата на Слави Бинев.

Още по темата
"Няма да избързвам с отговора. Дайте ми възможност да се запозная, ако трябва ще говоря с г-жа Цачева, на какво основание тя е поискала, ако наистина е поискала. Предпочитам, да не коментирам тази гилдия. Трупата на Народния театър - да, един човек, който, доколкото знам е режисьор там - Александър Морфов, който използва махленски език. Не искам да го коментирам просто... И обидни квалификации. Аз мисля, че всеки проблем, може да намери своето решение, стига да бъде търсено", заяви Сименов, цитиран от БНР.

Вчера трупата на Народния театър обяви готовност да хвърли колективна оставка в знак на протест срещу избора на Бинев за председател на комисията по културата и медиите, а режисьорът Александър Морфов вече напусна театъра.

Симеонов обаче заяви, че не вижда желание от страна на тези, които протестират, да търсят решение на проблема.

"Аз виждам една категорична, бих казал дискриминационна такава позиция, че ние не искаме да разговаряме по този въпрос. Поканихме ги да разговарят, за да чуем поне един аргумент. Извинявайте, аз до момента не съм чул нито един сериозен аргумент", допълни той.

И днес Валери Симеонов не коментира какви кандидатури предлагат от Патриотичния фронт за заместник-военен министър и заместник-областен управител на София.

"Вчера ви казах, нека да запазим търпение. Все пак, нашите кандидатури трябва да бъдат проверени. Те могат да бъдат приети, могат да не бъдат приети", обясни той.

Симеонов обясни също, че няма възражения срещу назначението на Фейзи Бекир за заместник-министър на финансите.

На днешния втори конгрес на Патриотичния фронт стана ясно, че формацията ще настоява за задължително гласуване още на местните избори догодина.

Симеонов обяви пред журналисти, че е преизбран единодушно за председател на НСФБ, като за поста не е имало други кандидати. За заместник-председатели са избрани Данчо Хаджиев, Валентин Касабов и Борис Ячев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бинев е интелектуалец, защото пеел сложната за изпълнение балада на "Хиподил", "Боли ме ***" и си акомпанирал с китара, което си е връх, само по себе си. Лично Симеонов му пригласял и в същото време замезвал, което е неопровержимо доказателство, че Бинев е и народен будител, и сила в културата. Дори "ЮНЕСКО" обсъжда, дале да не го включи в списъка на световните живи културни ценности. Само където Бокова се дърпала, защото Бинев вече е ценност за църквата, та да не се объркват хората.
35
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В МОМЕНТА *** *** ОБИКАЛЯТ ПО ФОРУМИТЕ И ПИШАТ,ЧЕ АТАКА БИЛИ КАТО ПАРИЧНИОЯ ФОНД,САМО ЗА ДА РАЗКОЛЕБАЯТ НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИЯ АНТИ ГЛОБАЛИСТКИ ВОТ ,ЗАЩОТО СЛЕД КАТО НЕ УСПЯХА С ЕВРЕЙСКАТА ЛЪЖА ПФ ДА СЪСИПЯТ АТАКА И БАЛЕВСКИ И КАРАКАЧАНОВ СЕ ПРОВАЛИХА ТОТАЛНО,СЕГА ЩЕ ПРОБВАТ С НОМЕРА ВСИЧКИ СА (МАСКАРИ),АМА НОМЕРА ВЕЧЕ НЕ МИНАВА СОРОСЧЕТА,НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ СЕ СЪБУДИ И ОДОБРЕНИЕТО ЗА АТАКА РАСТЕ ГЛАВОЛОМНИО С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН
34
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В България има само едни националисти и анти глобалисти ,каквито са Атака,другото е американо-еврейски ГМО патриотари за разсейване на националистическия вот, днес по цял свят от Вашингтон до Лисабон всички които обичат свободата и ненавиждат ционисткия сатанински (нов световен ред ) с който шепа противни евреи ционисти желаят да поробят света, подържат Русия и Путин
33
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хаха урунгела полудя пак
32
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Задължително уволнение на политици, а не задължителни избори. Когато избирател хареса работата на политик ще гласува с охота за нея, ако не я хареса, ще я уволни още на другия ден след изборите както е в една частна фирма, а не да чака 4 години и после пак да го задължават да гласува за същия политичка.
31
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Атака поиска вчера официално от трибуната на народното събрание по време на парламентарния контрол българите да се произнесът по членството на България в ЕС и НАТО. Никога не съм им била симпатизанка на атакаджий,ама те първи поискаха това което иска и всеки българин да си изнижем от тия гробокопачи за България НАТО и ЕС. Браво на Атака отдавна чакам да се появи някоя партия която да постави този наболял въпрос .Атака ме спечелиха ,оттук нататък имат моята подкрепа ,още веднъж Браво
30
4
 
23
 
! Отговори
хахаха! преди 9 години
Симеонов, извади златното си пръстче, знаеш откъде на Тиквата и го оближи! Никога нямаше да видиш депутатщина, ако не беше те вкарала тя! Също така НИКОГА няма да се махнете от софрата, кого лъжете? Някоя бабичка може и да ви се върже и толкова! Да живеят нагласените бюлетини. До сега по желание, от сега - задължително!
29
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Основният елемент на социалния контрол е отвличане на вниманието от важните за хората въпроси. Това се случва чрез непрекъснато насищане на медиите с незначителни съобщения, изпращани от управляващия страната политически и икономически кръг.Постоянното отвличане на вниманието на хората от реалните социални проблеми, преминаването към теми, които нямат реално значение, гарантира, че гражданите са винаги заети с нещо и нямат време да мислят.В книгата си Тихо оръжие за тихи войни американският лингвист и философ Ноам Чомски нарича тази техника за манипулация Разсейване. Политическит
28
2
 
20
 
! Отговори
Прорицател преди 9 години
На този човечец бившата фамилия е баЛевски и според мен той е антипод на Левски !
27
1
 
19
 
! Отговори
крали марко преди 9 години
не искаме мутри, Симо. Писна ни от тъпоъгълни мутри като теб, Бинев, тиквата от Банкя, мутрите на ДПС, само мутри и ченгета.
26
2
 
2
 
! Отговори
Лилит преди 9 години
"Аз виждам една категорична, ...нито един сериозен аргумент", допълни той."Лиерът на Националния фронт за спасение на България Валери СимеоновАз виждам един лидер, който не само се оправда с това, че не той е предложил на този пост свой човек, но и ръководител, който не може адекватно да защити хората си.Не, че това в случая е нужно- лъскавия хъш винаги може да се втурне в "Атака".Клета Майка България явно може да преживее всичко, от меценати на бояджиите, до дипломати като Борджиите.
25
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що не си е.ете майката с тия задължителни избори като всички политици са продажници. Няма да почивам в неделя да се редя на опашка за някой си да прибира по 10 бона заплата и после да ми каже че е зает и не може да приеме жалбата ми.
24
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ВЧЕРА ПО ВРЕМЕ НА ПАРЛАМЕНТАРНИЯ КОНТРОЛ ЛИДЕРА НА АТАКА ВОЛЕН СИДЕРОВ ПРОЧЕТЕ ДЕКЛАРАЦИЯ С КОЯТО ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА НА АТАКА СЕ ОБЯВИ НЕЗАБАВНО ЗА СВИКВАНЕ НА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЧЛЕНСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ ЕВ ЕС И НАТО ,КАТО ЧРЕЗ ТАЗИ ДЕКЛАРАЦИЯ СИОДЕРОВ ПОДЧЕРТА ,ЧЕ Е ВРЕМЕ ДА СЕ ПИТА НАРОДА ДАЛИ ИСКА ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА ЖИВЕЕ В ЕС УИ НАТО КОИТО НИ ДОКАРАХА САМО МИЗЕРИЯ И ГЕНОЦИД,ИЛИ ИСКАМЕ НИ9Е БЪЛГАРИТЕ ДА ПОЕМЕМ ПО НОВ ПЪТ НА РАЗВИТИЕ ,КАТО ПРИМЕРНО В ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ.
23
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Задачата на Бинев е да осигури финансов поток към телевизия СКАТ.Нищо повече.
22
1
 
16
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 19Брачед, развеселяваш с упоритостта да си забавен. Сидеров създаде предаването АТАКА преди повече от 10 години и Валери Симеонов му разреши да си го води по неговата телевизия СКАТ. Самият Сидеров го каза преди няколко месеца: "Дали Симеонов щеше да ми разреши да водя такова предаване като АТАКА или някоя друга телевизия е без значение. АТАКА така и така щеше да я има!:Валери Симеонов беше тръмплин за Сидевров-факт, но не създател на АТАКА!Малко разграничавай нещата, брачед!
21
7
 
19
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
АТАКА ПОБЕДА !!! ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ - ВИЕ СТЕ ПРЕДАТЕЛИ !
20
3
 
15
 
! Отговори
Бай Иван преди 9 години
Ето един аргумент. Не може за председател на комисията за култура да сложиш човек който няма лична култура, има речник на първокласник, и има много неясно минало.
19
4
 
4
 
! Отговори
турчин преди 9 години
ПФ и Атака са партии счленове който са били само на държавна ясла и гласоподавателите са същи. Популисти ,,дай да даваме" от рода на тези неща. Стакива хора не се работи те винаги може както и се случва да те продадат.
18
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На тоя 18-ти ако някой му разбра мнението да ми се обади.
17
5
 
1
 
! Отговори
Бадемов преди 9 години
Валери Симеонов създаде 2 партии: Първата беше Атака, а втората НФСБ, която в последствие с коалира с ВМРО и се трансформира в Патриотичен фронт. И 2-те пионки на Симеонов са еднотипни, само дето първата пионка му беше откраднат от Волен Сидеров, затова и Валерчо Симеонов си направи втора пионка.