Българка патентова лек срещу рак

Става дума за изцяло натурален продукт
Обновена: 3 мар 2015 11:19 | 3 мар 2015 07:56, Елка Василева
71
Българка патентова лек срещу рак
Снимка: архив, Reuters

Българката Наташа Вълкова патентова лек срещу рака, който произвежда заедно с дъщеря си в малък цех близо до Радомир. Продуктът вече е преминал през тестове върху пациенти в Националната онкологична болница в София, съобщи БНТ2.

Изследванията са показали, че след употребата му при пациентите се наблюдава намаляване на раковите клетки в организма, както и отстраняване на негативния ефект от химио- и лъчетерапията.

Според описанието си добавката действа като мощен имуностимулатор на производството на клетки, които убиват патогенни микроорганизми и ракови клетки в тялото. Освен това има и силен ефект на детоксикация, който е в основата на благоприятния ефект при химио- и лъчетерапия. Добавката помага и при хрема, както и за защита от грип.

Става дума за изцяло натурален продукт. Основната му съставка е спиртен извлек от суров чесън. Към него са добавени  маточина, джоджен, босилек, мащерка и живовляк. Естрактът не преминава през химична или термична обработка – по този начин се запазват всички полезни съставки на продуктите. Изследванията показват, че сиропът от чесън помага в борбата с рака, като повишава количеството на лимфоцитите – естествените клетки-убийци на онкологичните заболявания.

След като новината се разпространи, хора, които търсят надежда, масово разпитват къде могат да купят лекарството. Във фейсбук страницата на добавката жена сподели, че количествата на сайта вече били свършили и нямало как да си поръча, пише „Труд“.

Самата Вълкова е минала през страшното изпитание през 2002 г., правили са й химио- и лъчетерапия, а докторите не й давали повече от 2 години живот. Тогава тя започнала чете и да търси алтернативно лечение.

Вълкова, която се занимава с микробиология и е доктор на науките I степен, попаднала на научни изследвания, според които суровият чесън лекува много видове рак. Започнала да прави експерименти и да пие отварите. За 2 години разсейките на рака изчезнали от тялото й, а тя смята, че причина за това е сокът от чесъна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как се казва лекарството. 36864
54
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименЗравей ,би ли ми казал, как си поръча въпросното лекарство
53
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Баси, само в България подобна шарлатания може да мине. И ***, къде по-точно е патентовано това "чудо"?
52
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Bravo na tasi Jena trabva da ja pislatat dano bogataschite ot Farma i dr Mutri ne i popre4at Bravo na tasi Jena da e Jiva i sdrava
51
0
 
1
 
! Отговори
hmf преди 9 години
Koi vid tochno lekuva qvno nqma znacheniebza avtora...
50
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
nishto ne e otkrila, v aptekite ima chesan na hapcheta na chujdestranni firmi. prosto e dobavila malko podpravki, za da ne esashtoto.Qk marketing i goli nadejdi za stradashtite ot bolestta.
49
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Kupih edno shishe. Mirishe na chesan ujasno. V listovkata pishe, che ne lekuva rak, a samo dobavka, za da se chuvstvash ok trqbva da izpiesh mejdu 20-30 shisheta edno shishe e 8 lv. Sami smetnete edin onkobolen s pensia ot 200 lv dali moje da si go kupi. Za sajalenie v tazi darjava sharlatanite stanaha milioneri ot chujdoto neshtastie. Vseki bilkar i vrachka obeshtava izcelenie do mometa v koito ti vzemat parite
48
6
 
3
 
! Отговори
ути бъчваров преди 9 години
Ако добави и боб става чудесна чорба.За съжаление поредната спасителка,която ще забогатее на гърба на горките страдащи като продава подправки и билки,които използват всички.Дано да греша.
47
1
 
4
 
! Отговори
учуден преди 9 години
Става въпрос за ''НАТАНАЛ'' воден и спиртен извлек от ЧЕСЪН лук продава се в аптеката до Онкологията в Дървеница по 9лв. за шишенце от 100мл. от 2005год. и до ден днешен продава се и онлайн. Не е новина има давност 10год.
46
0
 
2
 
! Отговори
Гост_1 преди 9 години
До МаринИма. Лауреат за медицина д-р Ото Варбург (Otto Heinrich Warburg). Негови са изследванията за клетъчните функции, кислорада и калция и процесите на клетъчно ниво.На последовател на Варбург в САЩ, доктор по медицина и практикуващ лекар, му отнемат правата, че прилага много "просто" лечение на толкова "комплексен проблем" като рака защото лекувал с шепа калций.
45
2
 
5
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
натурален продукт не може да се патентова ! цялата фарма индустрия е на база на химия защото там има научна дейност и тя може да се патентова като продукт. суровият чесън си е суров чесън и никои не може да го патентова !
44
4
 
60
 
! Отговори
тцЪ преди 9 години
Ей, пак плювалници бе! Поздравявам дамата за нейнтаа инициатива и дано препаратът, който е открила и разработила, да има още по-добър ефект. А за скептиците - дори и да не е чудодейното лекарство, което ще спре рак и косопад, със сигурност няма да навреди. За разлика от химикалите, с които допълнително тровят раково болните.
43
2
 
24
 
! Отговори
ъъъ преди 9 години
Баба Ванга без професорска диплома е спасила почече хора от колкото Здравната каса от създаването си въпреки ежегодното ограбване на българите за здравни вноски и изсипаните милиярди в тази БЕЗДЪННА ЯМА
42
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чесъна лекува и екземи.Един бръснар казал на познат да си търка екземата с чесън,защото космите от брадата му започнали да окапват,та достигнали и до косата.Докторските хапчета и мазила преди това не помогнали.Чесъна излекува екземата и космите по брадата се възстановиха.
41
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз не боледувам,защото не вземам лекарства.А що се отнася за новото лекарство ОК.Искам да добавя,че по време на лъче и химиотрерапия се променя кръвната картина.На мой близък му давахме пчелен прашец по чаена лъжица три пъти смесено с кисело мляко.Лекуващия професор в София се впечатли,че има по-добри резултати от техните хапчета за подобряване на кръвната картина.Добавете и сок от морков и червено цвекло смес 2:1 по 1 литър на денонощие.Желая ви бързо лечение и кураж.
40
40
 
9
 
! Отговори
andros преди 9 години
България - страната на лечители, екстрасенси и всякакви ***. Щом медицински учреждения започнаха да легитимират знахари.. смятайте до къде сте я докарали. Следващия път ако ми се наложи да се лекувам в Бг сигурно ще ми предпишат молитва 5 пъти на ден и посещение при шаман за контролни прегледи
39
3
 
16
 
! Отговори
ИСАЯ 53 преди 9 години
...и накрая, след като нищо не е подействало, както трябва. Всички падат на колене, пред Господа!...
38
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
истината е в природата, тя ни разболява и само тя може да ни излекува , моето дете когато беше на 3 г имаше голям проблем с някаква алергия,където го засърби и се почешеше ставаше все едно че съм го бил с коприва,къдели не съм го водил по болници и какви ли експерименти не си правиха с него но без резултат ,накрая чухме за едни хапчета на билкова основа,струваха около 40лв мисля,изпи една кутиика от тях и краи със обривите,вече е на 15г,ако някои им тоя проблем пробваите ги
37
1
 
1
 
! Отговори
my 2c преди 9 години
Ако наистина си мисли, че е открила нещо, да го патентова (лицензира, регистрира?) като лекарство. Първо ще помогне на много хора и второ заслужено ще натрупа огромно богатство. Аз на отвари не вярвам!
36
1
 
4
 
! Отговори
a преди 9 години
Бай ***,Нямаш си и на идея как се регистрира едно лекарство и какви процедури се минават. Ако продукта наистина има потенциал, то рекламата му не се знае какъв ефект ще донесе. Sympathy one receives for nothing, envy must be earned.