Задържаха мъж за убийството на Вероника

Илиян Здравков е осъждан многократно, в ареста е за 72 часа
Обновена: 6 мар 2015 15:08 | 6 мар 2015 14:05,
318
Задържаха мъж за убийството на Вероника
Снимка: архив, Булфото

Има обвиняем за зверското убийство на 23-годишната студентка Вероника Здравкова, която беше открита мъртва на 3 март във водите на река Янтра.

Още по темата
Окръжната прокуратура във Велико Търново е привлякла 40-годишния Илиян Здравков като обвиняем за грабеж, придружен с убийство, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Здравков е многократно осъждан и понастоящем спрямо него е налице влязла в сила присъда с наложено наказание "лишаване от свобода". Той е бил издирван за изтърпяване на наказанието, се посочва в съобщението.

Престъплението е разкрито, след като са получени данни за опит на обвиняемия да използва дебитна карта на жертвата.

Здравков е задържан за 72 часа, като в момента се води разпитът му с участие на служебен защитник.

Студентката от Великотърновския университет, която е родом от Никопол изчезна на 28 февруари около 19 часа, когато си тръгнала от магазин на мебелна верига, в който работи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


318
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
5
 
13
 
! Отговори
Кукувица преди 9 години
За мен полицаите са си свършили чудесно работата. Виновните са пак политиците, защото са гласували закони с които осъдени престъпници се измъкват и скриват. Това политиците са го измислили за да могат с много пари и при евентуална присъда да се измъкнат и да си живеят като онзи хубавец Василев необезпокоявани от никого в чужбина. Жалко за нещатстното момиче и почернените родители, но виновна е законодателната власт, която е абсолютно некомпетентна.
145
3
 
29
 
! Отговори
това е друго разслед преди 9 години
...споменах, че в други форуми /този на БЛИЦ/ хора от района на Търново коментират, че е възможно момичето да е станало жертва на сутеньори! Има някои странни неща - защо чак на третия ден намират тялото, при това го намира рибар, защо журналисти намират вещите й, как този *** я е убил, без да остави следи и е пренесъл тялото й сам до водоема?! Лека му пръст на момичето! Сигурен съм, че не само близките й, но и всички българи искат истината!...
144
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво смъртно наказание бе хора!?Хъхряка да бъде обезпаразитен и да му се направят нужните изследвания за да се прецени за кои чакащи може да бъде подходящ за донор..и да му се раздадат органите.Толкова хора имат нужда от органи.Такива като този стават само за резервни части.И като не искат управниците да въведат смъртно наказание...да има присъда "ДОНОР"!Няма да го хрантутим в затвора, но поне ще помогне на наистина нуждаещи се...
143
2
 
41
 
! Отговори
agg преди 9 години
значи е обявен за издирване, ама чак сега го намериха, когато им потрябва...
142
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Илиян е Чисто Българско име! Здравко също.Илиян Здравков е Българин.
141
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ето така у нас се разхождат необезпокоявани, дори с присъда, десетки психопати, убийци и всякаква криминогенна ***. А Илианчо май е от братята любимци на Хелзинкския комитет. Тези скотове хем паразитират на гърба ни хем ни убиват!!!А държавата е -ни чул ни видял. Българин да не си в България.
140
3
 
34
 
! Отговори
емо преди 9 години
Чакаме българския хелзикски комитет да се изкаже по въпроса
139
0
 
5
 
! Отговори
художника преди 9 години
До логиката?Пич, не си запознат с подземния свят, сигурно щото си честен човек. Аз познавам такива хора и мога да ти кажа, че ако такъв ти каже да направиш нещо и ти се съгласиш, но не го направиш... си пътник. Тоя е престъпник и много добре знае за к`во иде реч и ще занесе парите ако трябва и на Луната, а и ще се радва ако му дадат и %
138
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докторката не е права. Познавам много момчета, които станаха полицаи, БЕЗ да имат връзки. И за какво? За да работят за 600-700 лева, да ги ръгат разни *** хора с ножове и да ги стрелят разни бандити, да не се прибират при жените си, да получават инсулти.А колкото до полицаите в Германия - повечето от пешаците са младоци. И какво правят те? Пишат фишове на момчета които пикаят в храстите! НИЩО друго!Като стане напечено си идват пак същите, като тия които псевдодокторката ги упреква!
137
1
 
4
 
! Отговори
koprivshtiza преди 9 години
toia ubiez nai veroiatno e zenomrazez ,PREDI 25 GOD.NE MOZEHME DA SI POMISLIM ZE NESHTO PODOBNO MOZE DA SE SLUZI ,A SEGA TO E EZEDNEVIE ,NE ZE NIAMA I ZENI SKOTOVE I TAKIVA KOITO TORMOZIAT MUZETE SI ,KOLKOTO ISKASH ,S LOPATA DA GI RINESH ,LEVSKI I BOTEV MOGAT SAMO DA SE GORDEIAT S DURZAVATA ,KOIATO OSTAVIHA SLED SEBE SI
136
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бе всякакви псевдодоктори се появяват. Пишат си такъв никнейм, че да може думата им да изглежда по-тежка и меродавна. Щото българина е свикнал да гледа докторите в устата, без значение колко са глупави и какви простотии им ражда главата.На празници всеки вика "да си жив и здрав!", никой не вика "дано си свободен!"Ей такава ни е психиката на българите.
135
4
 
8
 
! Отговори
някой преди 9 години
До разни "умници", ръсещи глупости Убиецът Илиян Здравков не само си е признал, но вече е завел разследващите до мястото, където е скрил вещите на момичето !
134
0
 
6
 
! Отговори
нали са "колеги преди 9 години
До някойПо едно време в затворите имаше интернет, може и сега да има. Сещай се кой драска тези коментари и защо. "колегиална" солидарност!
133
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преди доста време ,май че беше Миков кога бе министър на МВР пусна дъртата лъжа че имало 60 000 полицая -и то го направи с цел да противопостави обществото срещу собствените му служители ,които към момента стачкуваха и протестираха .....след години гледам лъжата е хванала дълбоки корени и дори от време на време цифрата бая се раздува за удобство .Лъжа е също че полицаите в БГ. са най -много на глава на населението ,след като има райони и села където на 10 села се пада по един полицай!!
132
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Доктор Емилова, много филми гледаш, виждали сме как изглеждат "спасители на плажа", ама сме ги виждали и наживо в Щатите, Франция и на други места.
131
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Д-р. Емилова Докторе, на колко годинки сте? Хващам бас, че сте на 15 ненавършени!
130
1
 
3
 
! Отговори
istinata преди 9 години
Takuv tipaj kato nego dori ne bi zagovoril grazko momiche a kamo li da subere smelost da ia ubie.ako shte ubiva niakoi shte e sused;niakoi koito poznava i go ima za raven edin vid
129
1
 
4
 
! Отговори
някой преди 9 години
До еЕ как пък ще кажат, че си е признал, ако не го е направил ! За Слона защо не го казаха, а го пуснаха ?!! Май някои хора се чудите какви глупости да измисляте, само не знам дали го правите с цел или от простотия !
128
2
 
4
 
! Отговори
Ти преди 9 години
До АнонименТолкова си умен, че чак пращиш по шевовете.. от глупост !
127
9
 
1
 
! Отговори
фгф преди 9 години
разпитаха ли бившата на настоящия й приятел? не винаги убецът е мъж...