Задържаха мъж за убийството на Вероника

Илиян Здравков е осъждан многократно, в ареста е за 72 часа
Обновена: 6 мар 2015 15:08 | 6 мар 2015 14:05,
318
Задържаха мъж за убийството на Вероника
Снимка: архив, Булфото

Има обвиняем за зверското убийство на 23-годишната студентка Вероника Здравкова, която беше открита мъртва на 3 март във водите на река Янтра.

Още по темата
Окръжната прокуратура във Велико Търново е привлякла 40-годишния Илиян Здравков като обвиняем за грабеж, придружен с убийство, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Здравков е многократно осъждан и понастоящем спрямо него е налице влязла в сила присъда с наложено наказание "лишаване от свобода". Той е бил издирван за изтърпяване на наказанието, се посочва в съобщението.

Престъплението е разкрито, след като са получени данни за опит на обвиняемия да използва дебитна карта на жертвата.

Здравков е задържан за 72 часа, като в момента се води разпитът му с участие на служебен защитник.

Студентката от Великотърновския университет, която е родом от Никопол изчезна на 28 февруари около 19 часа, когато си тръгнала от магазин на мебелна верига, в който работи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


318
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Д-р. ЕмиловаУважаема Д-р Емилова,Тестът на Купър не служи като изпит дори във Френския легион.А когато се наложи сомалийски лекоатлети да надвиват горили и момчета с дебели вратове, тогава не питайте къде са тези мъже от снимката. Същите тези които упреквате!Ако наистина бяхте доктор, вероятно щяхте да знаете за ролята на стреса върху здравословното ни състояние и външния ни вид!Нямам какво повече да добавя!Приятна вечер!
125
0
 
26
 
! Отговори
Сериозно разтревожен преди 9 години
От вчера вече нося в себе си газов пистолет, електрошок, спрей и ловджийски нож стегнат с колан за крака, долу под крачола на панталона. В чантичката с таблета имам и палка която се разтяга. Никой няма да ви защити ако не се защитите сами. В България няма закон и ред. Това е истината.
124
6
 
9
 
! Отговори
е преди 9 години
бяха длъжни на изнамерят убиец заради обществената нагласа за протести. много е лесно да обвиниш криминално проявен, още по-лесно е да кажеш че си е признал.
123
0
 
18
 
! Отговори
От много години преди 9 години
Съдебната система в България е в УЖАСНА КРИЗА !!!
122
10
 
8
 
! Отговори
е преди 9 години
Странна логика- убиецът е някой който вече има криминално минало... Ами, ако не е. За мен всичко изглежда скалъпено. Няколо дни я търсиха усилено и нищо не намериха и изведнъж тялото се появи и го намери....рибар! После пък убиецът бил разказал на съсед ;), който пък го издал н аполицията ;) брех че честен тоз *** съсед.... Убиецът пък да вземе да пъха дебитната карта в банкомата.,... *** веднага даже без да знае пин кода, да се пробва що не? Убиецът е БИВШИЯ!!! Бил е ревнивец.
121
5
 
8
 
! Отговори
142 преди 9 години
Научи се да мислиш самостоятелно,а не да ти втълпяват във *** разни глупости които ти със овчо съгласие да приемеш,Този е само заподозрян което във никакъв случай не го прави убиец,и съм убеден ,че не е той,това е политическо убийство с цел натиск и инсценирано като грабеж,замитането на следите започнаха още преди да открият трупа.А това ,че ти не приемаш неща които не може да ти проумее мозъчето не означава ,че не съществуват.
120
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ПотребителАко той не е убиеца, тогава значи убиеца си ти. Дай точен адрес да ти изпратим полиция с белезници и те закарат в затвора където ти е мястото.
119
16
 
2
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
До Анонименмлад ром, на 20 отишъл при съседи, възрастна двойна около 60-те, да им иска 200 лева, защото малкото му дете било болно----------------- Ако съм на 20, без никаква светлина в тунела и с болно малко дете и аз бих утрепал някакви богати дъртаци за 200 лева. Освен това не е ясно дали не са го предизвикали по някакъв начин, примерно ако са били атакисти или сидерасти.
118
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 133Ако той не е убиеца, тогава значи убиеца си ти. Дай точен адрес да ти изпратим полиция с белезници.
117
0
 
22
 
! Отговори
УМЕРЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Абе нещо, за смъртно наказание, ми се замисля,защо ли не знам?...
116
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Картата може да е намерил на улицата, това какво доказателство е? Пълни глупости.
115
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Войник на светлинатаДават ти негативни точки, защото разсъжденията ти са нелепи и неадекватни. Не се ли питаш защо толкова много хора ти дават тези точки? Ти си като извършителите на тези престъпления и убийства. И те също се питат "Но какво искате от нас? Що се занимавате с нас? Какво толкова сме направили?" Просто те, както и ти нямате критично мислене, критично към собствените действия и разсъждения. Ето това е.
114
2
 
9
 
! Отговори
ДА бе преди 9 години
Не ми се връзват нещата. Водолазите и полицията не я намериха толкова време, а някакъв рибар. Този *** с него ли си я е носил два дена?? И кой убива толкова жестоко за да открадне чанта??? За мен най-вероятния убиец е бившия.............
113
5
 
6
 
! Отговори
Сев преди 9 години
Евала толкова бързо да го хванат, чак за малко да повярвам.....
112
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най отвратителното е ,че след убийството се създадоха ченгесарски групи които да разсейват и да манипулират мнението на хората.Залавянето на убиеца е внушение,има заподозрян но това не го прави убиец,ами ако изобщо не е убита с цел грабеж ? Ами ако е инсценировка на политическите бандити с цел натиск и оставки ,оставки каквито видяхме ? Здържахме убиеца,задържахте дедовия
111
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЧЕНГЕСАРСКИТЕ ГРУПИ ВЪВ ФЕЙСБУК БЪРЗАТ ДА ПРОВЪЗГЛАСЯТ ,ЧЕ УБИЕЦА Е ЗАЛОВЕН,НО НЕ Е,ТОЗИ ЧОВЕК Е САМО ЗАПОДОЗРЯН,ЩЕ ВИДИМ ПРОКУРАТУРАТА СЪС КАКВИ УЛИКИ РАЗПОЛАГА И ДАЛИ ЩЕ ИЗДЪРЖАТ ВЪВ СЪДА,ЗАЩОТО НА МЕН МИ СЕ СТРУВА ,ЧЕ СЕ ГОТВИ ЕДНА МЕКСИКАНСКА САПУНКА БЕЗ КРАЙ,ТОВА Е ПОЛИТИЧЕСКО УБИЙСТВО ИНСЦЕНИРАНО КАТО ГРАБЕЖ,НЕ ЗАКЪСНЯ И ОСТАВКАТА НА ШЕФА НА МВР
110
2
 
19
 
! Отговори
Berlin преди 9 години
Дано да са хванали истинския извършител и дано съдът му определи адекватно наказание (макар че за такова престъплене адекватно наказание няма)! Аз обаче имам усещане, че понеже случаят доби голяма публичност, некадърните куки са закопчали някакъв произволен криминален ***, за да отчетат дейност и да успокоят общественото мнение.
109
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хм...аз бих искала конкретни и точни доказателства,а не някой хванат за да се отчита дейност,и истинския изверг да си се разхожда спокойно по тъмните улици,пак
108
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
много приказваме а не трябва така...за такива трепят се на място и краи с него..щтом си отнел живот значи и твоят трябва се вземе...*** и *** коли го на място и *** с него...ще го храним после в затвора,аи сектир и *** мръсни..само смърт
107
17
 
3
 
! Отговори
Войник на светлината преди 9 години
Защо хората ми дават негативни точки? Само защото в момента на всички емоциите са им на 100% не значи че се оневиняват нашите решения!!! Не сме маймуни да трепем хора с камъни, това е една Европейска държава и трябва да направим моралното нещо! Не е мрално да го обиваме, ако той е убил това си е негова карма, защо да си умърсяваме наща???