Побой, палежи... семейство проплака от насилник

3 жени и едно дете не могат да се измъкнат от луд агресор
Обновена: 17 фев 2016 14:06 | 17 фев 2016 13:52,
141
Побой, палежи... семейство проплака от насилник
Снимка: Facebook, от кампания против насилието над жени "Мълчанието говори"

Две запалени къщи, ежедневни побои, наводнение, обири, поливане с бензин... Това е ежедневието на едно българско семейство, което вече 6 години не може да се отърве от полудял насилник.

Всичко започва преди 6 години. 30-годишната Деница живее с майка си, сестра си и малката си 7-годишна племенница в София, в квартал "Модерно предградие".

Сестрата на младата жена се запознава с мъж, с когото за кратко има връзка. Осъзнавайки, че този човек не е за нея, тя решава да се разделят.

Това дава начало на кошмара, който години вече преследва семейството. След раздялата се започнало със закани за убийство. Жените разбират, че мъжът е криминално проявен, осъждан, а срещу него има стотици жалби. Но имал "силни връзки", написа Деница до редакцията на Dnes.bg.

Уплашените сестри решават да напуснат къщата си и да се крият по хотели, квартири, приятели и роднини.

В къщата остава само майката. Насилникът обаче не се отказва. Влиза всяка вечер в двора и чупи наред. В един от случаите агресорът изпочупва всички прозорци и електроуреди, даже наводнява къщата. Тогава семейството вика полиция, но униформените дошли и само направили оглед. Нямало доказателства.

Същата вечер сестрата на Деница прекарва нощта с дъщеричката си в дома на роднини. Явно разбрал къде е тя, на другия ден насилникът изгаря до основи дома на хората. Като по чудо няма пострадали. Но виновен пак няма, разказва Деница.

Жената взима дъщеричката си и отива при други свои познати. На другия ден автомобилът на хората осъмва с четири спукани гуми и потрошени стъкла. Потроешена е и колата на Деница.

"Сестра ми работи в магазин за дрехи, където той постоянно нахлува, заплашва я с нож и пръска спрей в очите й. Сутрин, когато тя води детето на училище, също я преследва, блъска я с колата, бие я. Детето често дори не ходи на училище, защото не може да стигне до там. Не веднъж също е пребивал от бой и майка ми, отново на улицата, заливал я е с бензин и заплашвал със запалка в ръка", пише ни още Деница.

Преди няколко дни тормозът достига своя пик - къщата на жените е запалена. От нея остават само купчина тухли и голи стени.

"Засега сестра ми е на квартира, където живее с племенницата ми и майка ми. Ако я изгонят от работа, защото той постоянно е там, вариантът е само един - да останат на улицата", споделя младата жена.

Срещу мъжа има извадена ограничителна заповед. Но той просто не я спазва. През октомври имало дело срещу него, повдигнато от малтретираните жени. На него е определен за невменяем. Следователно не може да бъде осъден.

В момета Деница е в чужбина. Работи и се опитва да вземе семейството си при себе си. Но не знае дали ще доживеят...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
11
 
3
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До 86Вярата си във Всевишния и Господа Иисуса Христа не бих сменил дори да ме убият за това. А що се отнася до жена, мен ми трябва жена която да е с нравствени качества, която няма да ме наранява душевно заради липсата си на морални качества. Акцентирам върху това да слуша мъжа, защото мъжа трябва да има последната дума, но това не значи че не могат да решават заедно в мир, любов и сговор.
67
5
 
7
 
! Отговори
Някоя до Бен преди 8 години
Няма проблем да си смениш религията.На теб ти трябва робиня, която да те "слуша",а не жена.Нормална жена ,която да е съгласна, едва ли ще намериш.
66
3
 
2
 
! Отговори
инж. Балкански преди 8 години
га яди кифтетъ ни рива.
65
5
 
3
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До 83Не всички са такива, избери си добър мъж и не му играй игрички, бъди честна и вярна и го слушай. Сигурен съм, че тогава всичко ще е наред.
64
7
 
5
 
! Отговори
До Бен преди 8 години
Белият европейски мъж е много по развратен от бялата евр. жена
63
6
 
6
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До 80Жената трябва да има морал и да не си прави каквото иска, да не играе на психо-сексуални игрички с мъжете с което да ги наранява и ожесточава, да не к*рв***рства, да е вярна на мъжа и семейството си, да не го напуска когато и скимне или намери друга партия. Накратко да е добра жена, морална, качествена, вярна защото много съвременни жени не са такива а са продукт на "секса и града". И заради този тип развалена, деградирала жена страдат мъжете, децата и цялото общество и европейските народи.
62
4
 
9
 
! Отговори
Някоя до Бен преди 8 години
Ами ,явно трябва да идеш да живееш в ИД.Там жените са покорни и послушни
61
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мъжете насилници (като този в статията)и тирани смятат, че жената трябва да се покорява безропотно на мъжа и да му слугува.Но тези мъже са обречени на изчезване за твое съжаление.
60
0
 
9
 
! Отговори
РОССИЯ преди 8 години
българия е коруциона държава където парите са на власт.закони не съществуват за бедните хора предлагам всички политически партии да се анолират а дейците да се лишат о тправо като политик.това е моето мнение
59
6
 
4
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До някояЕдин истински мъж може да уважава истинска жена и може само да презира и да негодува срещу изопаченото нещо наречено феминизир***на жена. Как да уважаваш такива които заради капризите и глупостите си водят до изчезване на европейските народи? Къде е жената съпруга и жената майка каквито са били майките и бабите и прабабите? Семейството, съпруга и децата на кое място останаха в списъка ти? Първо са кариерата, парите, независимостта нали? Европейски геноцид това е.
58
1
 
6
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До 73 ЖенаНе, не, не извинявай, но точно това са "лошите момчета" нахални, нахакани, свалячи които вътрешно презират жените и не приемат не за отговор. Повечето жени понеже не могат да избират се впечатляват от паунската им помпозност и после се оплакват. Един автор го беше сравнил с това, че младите момичета понеже нямат житейски опит се впечатляват от силния огън който ги изгаря а мъдрите жени обичат умерения пламък който ги топли.
57
2
 
5
 
! Отговори
Някоя до Бен преди 8 години
Само един истински мъж може да уважава една жена, но ти не си такъв, както виждам:)
56
5
 
4
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До "някоя ..."Знаеш ли колко бързо са ги прекършили жените когато са останали без мъжете от рода си които да ги защитават тези жени в сирия, ирак и на другите места където вилнеят ислямистите. Преди са ходили с голи пъпчета и бански, сега са от главата до петите в шалвари. Обаче ако имат възможност жените не ги интересува общото благо гледат си само личния интерес, да си въртят безморални игрички, да се подиграват, да се опират на мъжете вместо да ги уважават. Но без тези мъже са едно нищо.
55
0
 
5
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Бен, този е от животните. Лошите момчета са два вида - добри момчета, които някой си е въобразил, че са лоши и вторите са т-ъпи животни, каза ми го едно момче от първия вид. Дълга история. Не ми се занимава.
54
4
 
4
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До "Някоя до Бен"Не мъжете стоят и се борят и сега в днешно време са по-дискриминирани от всякога особено белия европейски мъж. Мъжете са проливали кръвта си и са давали живота си по бойните полета за жената до себе си, за децата, за дома, за родината и сега тези мъже жените им се качват на главата с капризите и к*рв***рст*то си и с психо-сексуалните си игрички тука има тука няма. Обаче ако ги няма тези мъже на които сега въртят капризи и игрички ще станат плячка и бързо, бълзо ще сложат бурките.
53
5
 
3
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До "за българката ислям"Пр0клетия феминизъм, морално р***зложение, х0м0сексуализма, к*рв*нския манталитет у западния тип жена която все гледа паричната изгода е превърнал съвременната жена в чудовище, изродил я е. В щатите където процеса е най-напреднал, мъжете вече не искат да се женят няма за какво. Най-добре е като в ислямските страни родителите се договарят по-между си и женят двойката или пък мъжа отива и си купува млада булка 16-17 годишна. Там изневерите са углавно престъпление.
52
1
 
2
 
! Отговори
Някоя До Бен преди 8 години
Те и мъжете, като усетят твърдост, се навеждат един на друг, дори по бързо и от една жена.
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** българско правосъдие!!!По хубаво чакай от умрял писмо.
50
0
 
1
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До женаЗдравей, нали обичаше "лошите момчета" ето ти един пример за такъв. Едната сестра понеже не може да си избере подходящ мъж има връзка с "лошото момче" и после ето го резултата. Още ли държиш на мнението си за "лошите момчета"? Само не казвай, че не това си имала предвид защото думата "лош" значи лош и той е лош към всички около него.
49
0
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
40, трогната съм от ВаштЪ загриженост. Ако ми изникнат някакви проблемчета в общуването ми с мъже, първо Вас ще попитам с мъж ли общувам или с ...някой като този описан в статията. Да не вземе да ми проличи, че голяма драма ще предизвикам в нет фантазьорите, на които със сигурност им личи, че щракат коментари в нета, ама за общуване с живи хора едва ли им се получава често. За друго няма да споменавам, че да не ми стане много смешно и да ми проличи.