Побой, палежи... семейство проплака от насилник

3 жени и едно дете не могат да се измъкнат от луд агресор
Обновена: 17 фев 2016 14:06 | 17 фев 2016 13:52,
141
Побой, палежи... семейство проплака от насилник
Снимка: Facebook, от кампания против насилието над жени "Мълчанието говори"

Две запалени къщи, ежедневни побои, наводнение, обири, поливане с бензин... Това е ежедневието на едно българско семейство, което вече 6 години не може да се отърве от полудял насилник.

Всичко започва преди 6 години. 30-годишната Деница живее с майка си, сестра си и малката си 7-годишна племенница в София, в квартал "Модерно предградие".

Сестрата на младата жена се запознава с мъж, с когото за кратко има връзка. Осъзнавайки, че този човек не е за нея, тя решава да се разделят.

Това дава начало на кошмара, който години вече преследва семейството. След раздялата се започнало със закани за убийство. Жените разбират, че мъжът е криминално проявен, осъждан, а срещу него има стотици жалби. Но имал "силни връзки", написа Деница до редакцията на Dnes.bg.

Уплашените сестри решават да напуснат къщата си и да се крият по хотели, квартири, приятели и роднини.

В къщата остава само майката. Насилникът обаче не се отказва. Влиза всяка вечер в двора и чупи наред. В един от случаите агресорът изпочупва всички прозорци и електроуреди, даже наводнява къщата. Тогава семейството вика полиция, но униформените дошли и само направили оглед. Нямало доказателства.

Същата вечер сестрата на Деница прекарва нощта с дъщеричката си в дома на роднини. Явно разбрал къде е тя, на другия ден насилникът изгаря до основи дома на хората. Като по чудо няма пострадали. Но виновен пак няма, разказва Деница.

Жената взима дъщеричката си и отива при други свои познати. На другия ден автомобилът на хората осъмва с четири спукани гуми и потрошени стъкла. Потроешена е и колата на Деница.

"Сестра ми работи в магазин за дрехи, където той постоянно нахлува, заплашва я с нож и пръска спрей в очите й. Сутрин, когато тя води детето на училище, също я преследва, блъска я с колата, бие я. Детето често дори не ходи на училище, защото не може да стигне до там. Не веднъж също е пребивал от бой и майка ми, отново на улицата, заливал я е с бензин и заплашвал със запалка в ръка", пише ни още Деница.

Преди няколко дни тормозът достига своя пик - къщата на жените е запалена. От нея остават само купчина тухли и голи стени.

"Засега сестра ми е на квартира, където живее с племенницата ми и майка ми. Ако я изгонят от работа, защото той постоянно е там, вариантът е само един - да останат на улицата", споделя младата жена.

Срещу мъжа има извадена ограничителна заповед. Но той просто не я спазва. През октомври имало дело срещу него, повдигнато от малтретираните жени. На него е определен за невменяем. Следователно не може да бъде осъден.

В момета Деница е в чужбина. Работи и се опитва да вземе семейството си при себе си. Но не знае дали ще доживеят...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
45
 
! Отговори
до 4 преди 8 години
До Анонимен реална новина касаеща социалната защита която ''получава'' една млада българска жена и майка -както и криминална новина -продължаваща темата за това как с еизмъкват от наказание бг престъпниците,може и да мине към съдебни новини -престъпник извършващ още престъпления -но ''няма доказателства'' срещу него ...всичко това показва нивото на ***/зарита с лай** и продължават да изливат още...
7
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Напишете кой е и къде да го намерим. Работата с полицията е ясна
6
18
 
24
 
! Отговори
Пач/шата преди 8 години
Това психопата Бойко Борисов ли е ?1
5
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
поредния комплексар -мъж -***-/вероятно /без образование ,без работа ,осъждан -пълен ***..тормоз и опит за убийство -и нищо-такива гнусни *** като този ''мъж'' директно трябва да се разстрелват
4
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нямам думи просто каква държава какво чудо!Как може това бе?!?!
3
2
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хи хи хи. Явно още има будали които си мислят че тук има държава. Това е просто една касичка която събира пари от данъци.
2
30
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само не мога да разбера, вие, вестник "Лична драма" ли сте или новинарски сайт... Това каква новина е?
1
2
 
53
 
! Отговори
Моля преди 8 години
г-жа Бъчварова за коментар!