Побой, палежи... семейство проплака от насилник

3 жени и едно дете не могат да се измъкнат от луд агресор
Обновена: 17 фев 2016 14:06 | 17 фев 2016 13:52,
141
Побой, палежи... семейство проплака от насилник
Снимка: Facebook, от кампания против насилието над жени "Мълчанието говори"

Две запалени къщи, ежедневни побои, наводнение, обири, поливане с бензин... Това е ежедневието на едно българско семейство, което вече 6 години не може да се отърве от полудял насилник.

Всичко започва преди 6 години. 30-годишната Деница живее с майка си, сестра си и малката си 7-годишна племенница в София, в квартал "Модерно предградие".

Сестрата на младата жена се запознава с мъж, с когото за кратко има връзка. Осъзнавайки, че този човек не е за нея, тя решава да се разделят.

Това дава начало на кошмара, който години вече преследва семейството. След раздялата се започнало със закани за убийство. Жените разбират, че мъжът е криминално проявен, осъждан, а срещу него има стотици жалби. Но имал "силни връзки", написа Деница до редакцията на Dnes.bg.

Уплашените сестри решават да напуснат къщата си и да се крият по хотели, квартири, приятели и роднини.

В къщата остава само майката. Насилникът обаче не се отказва. Влиза всяка вечер в двора и чупи наред. В един от случаите агресорът изпочупва всички прозорци и електроуреди, даже наводнява къщата. Тогава семейството вика полиция, но униформените дошли и само направили оглед. Нямало доказателства.

Същата вечер сестрата на Деница прекарва нощта с дъщеричката си в дома на роднини. Явно разбрал къде е тя, на другия ден насилникът изгаря до основи дома на хората. Като по чудо няма пострадали. Но виновен пак няма, разказва Деница.

Жената взима дъщеричката си и отива при други свои познати. На другия ден автомобилът на хората осъмва с четири спукани гуми и потрошени стъкла. Потроешена е и колата на Деница.

"Сестра ми работи в магазин за дрехи, където той постоянно нахлува, заплашва я с нож и пръска спрей в очите й. Сутрин, когато тя води детето на училище, също я преследва, блъска я с колата, бие я. Детето често дори не ходи на училище, защото не може да стигне до там. Не веднъж също е пребивал от бой и майка ми, отново на улицата, заливал я е с бензин и заплашвал със запалка в ръка", пише ни още Деница.

Преди няколко дни тормозът достига своя пик - къщата на жените е запалена. От нея остават само купчина тухли и голи стени.

"Засега сестра ми е на квартира, където живее с племенницата ми и майка ми. Ако я изгонят от работа, защото той постоянно е там, вариантът е само един - да останат на улицата", споделя младата жена.

Срещу мъжа има извадена ограничителна заповед. Но той просто не я спазва. През октомври имало дело срещу него, повдигнато от малтретираните жени. На него е определен за невменяем. Следователно не може да бъде осъден.

В момета Деница е в чужбина. Работи и се опитва да вземе семейството си при себе си. Но не знае дали ще доживеят...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тоя сигурно е бивш милиционер. Иначе защо куките да се правят на улави?
27
5
 
11
 
! Отговори
АНТИ преди 8 години
Да се оплачат на новия щатски посланик с еврейската фамилия!В краен случай на арменския поп!
26
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре дошли в джунглата на Бойко, ще става и по зле.
25
0
 
19
 
! Отговори
Ганьо преди 8 години
Пари залагам, че въпреки многото посещения от органи на реда, сигнали и очевиден проблем, в районното на тази жена ще и бъде отказано разрешително за КНО по маоисткия, социалистически параграф - доказване на необходимост. Да живее комунизма.В хомо-атлантическия САЩ такива на първия път получават ограничителна заповед и срриозен разговор с ченегетата. На втория жертвата се чуди и вайка колко пари ще похарчи за циклене на мозък от стени.
24
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Полицаите си мислят за 20-тата заплата и не им е приятно да ги занимават с некакви глупос.ти и дреболии.... Те са над тия отегчителни ежедневни битовизми.
23
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нека се свържем с тях и няколко мъже го оставим в болницата за няколко месеца, пък да видим дали ще тормози. Така ще осигурим малко спокойствие на жените. Нека и в чужбина заминат. Защо да стоят тук и търпят този психически и физически тормоз
22
1
 
31
 
! Отговори
do 23 преди 8 години
алоо тези лъжи на някой под 1985 набор...много ясни спомени имам: не си заключвахме апартаментите; дворовете бяха без огради; прибирах се от училище сам, още от 1ви клас; на вън, пред блока, до тъмно, игра...айде спрете се с промивката на мозъци, има хора, коуто сме живели и в онова време...да не говорим за *** да посегне на бял...изключено, респект и не посегаха на никой...
21
0
 
23
 
! Отговори
БИБИ преди 8 години
УНИКАЛНА ДЪРЖАВА
20
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А МВР защо пак спи?
19
1
 
11
 
! Отговори
до 18 Жена преди 8 години
Не идвало без причина? Ти не чете ли статията? Там ясно пише, че тоя е невменяем, т.е. не знае какво върши. Ти говориш разни бабини деветини за лоша енергия. Не че ме учудваш, де.
18
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако е невменяем и вземе, че се самонаръга с нож 14 пъти, дали ще разследват жертвата за убийство? Щото нали бил невменяем и никой не го интересува какво прави..
17
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Черна енергия,бяла енергия- булшит.Просто някакъв див селянин си показва репертоарът защото знае,че е недосегаем.Дали защото е някакъв гангстер с пари или по някаква причина полицията го закриля.В нашият блок са същите ***.Полицията не желае да реагира- нямало доказателства,не били те,било нещо дребно а те имали много работа със сериозни престъпления.Единственото решение е да се наемат частни охранители да им провеждат психологическа терапия с нужните инструменти докато оздравеят.
16
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Смърт за такива, бил невменяем нека се хвърли под влака. Нема право да превръща в кошмар живота на други
15
0
 
36
 
! Отговори
преди 8 години
ЗАКОННО И РЕДНО ЩЕ Е ДА НАСТАНЯТ ПОСТРАДАЛИТЕ ЖЕНИ В КЪЩАТА НА МВР ШЕФА , ПО РАЙОН ЗА ДА СЕ СЕТИ НЯКОЙ ДА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА, ЗА КОЯТО ВЗЕМА ЗАПЛАТА ВСЕКИ МЕСЕЦ!!!
14
2
 
24
 
! Отговори
Професор преди 8 години
Заплатите на полицаите трябва да станат поне 3 хиляди на месец а на 25 години да се пенсионират с 60 брутни заплати. Веднага да се организираме на протест с клоунски червени носове и с плакати с надпис "не ни е смешно".
13
28
 
3
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Не ги разбирам. Просто такова "чудо" не идва в живота ти без причина. Трябва да махнеш причината, за да изчезне и последствието. Обикновено такова зло се подхранва и се привлича от себеподобна зла енергия. В случая, понеже явно продължава от години, със сигурност и бабата и сестрата и детето са натрупали още повече страх и ниска енергия, а онзи става още по-настървен и настоятелен, защото той това търси там и от това е привлечен. Стивън Кинг ряпа да яде. Адът е като умреш? Ето това е адът.
12
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То бива комплексарщина, *** това е прекалено. Къде са *** работещи инстуции на идиотката шеф на МВР
11
24
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Да се срещнат с екзорсист или с човек, който може да разваля магии. Класически случай за привличане на черна енергия и на енергиен вампир. Не знам дали сами са си го натресли или оня просто е усетил, че там може да смуче, но нещата лесно се оправят.
10
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нашата полиция ни пази
9
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ужас, а нашата полиция ни пази, нали, де го боко с цветиту му