Побой, палежи... семейство проплака от насилник

3 жени и едно дете не могат да се измъкнат от луд агресор
Обновена: 17 фев 2016 14:06 | 17 фев 2016 13:52,
141
Побой, палежи... семейство проплака от насилник
Снимка: Facebook, от кампания против насилието над жени "Мълчанието говори"

Две запалени къщи, ежедневни побои, наводнение, обири, поливане с бензин... Това е ежедневието на едно българско семейство, което вече 6 години не може да се отърве от полудял насилник.

Всичко започва преди 6 години. 30-годишната Деница живее с майка си, сестра си и малката си 7-годишна племенница в София, в квартал "Модерно предградие".

Сестрата на младата жена се запознава с мъж, с когото за кратко има връзка. Осъзнавайки, че този човек не е за нея, тя решава да се разделят.

Това дава начало на кошмара, който години вече преследва семейството. След раздялата се започнало със закани за убийство. Жените разбират, че мъжът е криминално проявен, осъждан, а срещу него има стотици жалби. Но имал "силни връзки", написа Деница до редакцията на Dnes.bg.

Уплашените сестри решават да напуснат къщата си и да се крият по хотели, квартири, приятели и роднини.

В къщата остава само майката. Насилникът обаче не се отказва. Влиза всяка вечер в двора и чупи наред. В един от случаите агресорът изпочупва всички прозорци и електроуреди, даже наводнява къщата. Тогава семейството вика полиция, но униформените дошли и само направили оглед. Нямало доказателства.

Същата вечер сестрата на Деница прекарва нощта с дъщеричката си в дома на роднини. Явно разбрал къде е тя, на другия ден насилникът изгаря до основи дома на хората. Като по чудо няма пострадали. Но виновен пак няма, разказва Деница.

Жената взима дъщеричката си и отива при други свои познати. На другия ден автомобилът на хората осъмва с четири спукани гуми и потрошени стъкла. Потроешена е и колата на Деница.

"Сестра ми работи в магазин за дрехи, където той постоянно нахлува, заплашва я с нож и пръска спрей в очите й. Сутрин, когато тя води детето на училище, също я преследва, блъска я с колата, бие я. Детето често дори не ходи на училище, защото не може да стигне до там. Не веднъж също е пребивал от бой и майка ми, отново на улицата, заливал я е с бензин и заплашвал със запалка в ръка", пише ни още Деница.

Преди няколко дни тормозът достига своя пик - къщата на жените е запалена. От нея остават само купчина тухли и голи стени.

"Засега сестра ми е на квартира, където живее с племенницата ми и майка ми. Ако я изгонят от работа, защото той постоянно е там, вариантът е само един - да останат на улицата", споделя младата жена.

Срещу мъжа има извадена ограничителна заповед. Но той просто не я спазва. През октомври имало дело срещу него, повдигнато от малтретираните жени. На него е определен за невменяем. Следователно не може да бъде осъден.

В момета Деница е в чужбина. Работи и се опитва да вземе семейството си при себе си. Но не знае дали ще доживеят...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
3
 
! Отговори
Коментатор преди 8 години
La polizia ha le mani legate" ("Полицията е с вързани ръце", 1975).Римейк 2015.
47
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Освен да се намерят 2ма -3ма по едрички мъжаги да го потрошат да го качат в една кола и да го оставят в някоя гора. До един месец се е оправил по един или друг начин
46
1
 
7
 
! Отговори
ха ха ха преди 8 години
....арабките скромна и покорна...????????това е виц.Свали поглед от минарето и се разрови в интернет да видиш снимки на забулени тлъсти арабки със заголени *** и предници, яак до вътрешностите.Бурката е само прикритие за разврата.Да не говорим че в древни времена такива покривала са носили само проститутките около храмовете.
45
1
 
8
 
! Отговори
анонимна. преди 8 години
И кое е скромното при исляма, че не разбрах?!Вдигни полата, скрие сурата и .... доде може.Качете се малко в помакистан и ще видите нещо дето не сте го и сънували.Скромни били.!. Бедна Ви е фантазията.Кама сутра ряпа да яде.
44
2
 
17
 
! Отговори
анонимна. преди 8 години
Бил не вменяем?! Боже! Един хубав бой и ще пита къде акат гладните.Всички мозъчни клетки ще си дойдат на мястото и здраво място по тялото му няма да остане. Ама женски бой . Най боли от жена.А и къде са органите , които трябва да защитят тези хора?!За какво плащаме данъци?! Такива *** да правят поразии. Ако е луд-в лудница, ако се прави на такъв бой до дупка със смъртен акт под мишница.
43
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
18 см, при това корав?Народът е казал за такива като теб: "Хвалете ме уста, че да не ви п... (римата).Ако беше хем 18 см, хем корав, нямаше да си толкова ядосан на жените :)))
42
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До СамопотурченХайде, още ли си тука?Обаче като стигнеш Истанбул, внимавай да не се окаже, че пак жена ще ти е шефка.
41
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това само във булгаристсн може да се случи....държаво.....къде си да ти *** мамата
40
0
 
27
 
! Отговори
Полиция?! преди 8 години
Не бе, те полицаите ги е грижа за 20-те заплати и благинките. За работа не ги търси!
39
2
 
17
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Двете сестри толкова ли не можаха да платят на двама биячи да го изпотрошат тоя?
38
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До За Българката ислям 50А бре наивник, и тук бяхме коментирали нещо, което май само ти не си разбрал.Имаше мащабно проучване, преди поне 20 г. Оказало се, че най-разпуснати нрави имат жените в онези ислямски държави, в които фереджето/бурката/ е задължително. Достатъчно е да излезе от дома си и да мине през ***/пазара/ - губиш й следите, не можеш да я проследиш. Отива където ще, после на връщане пак минава през пазара и се връща ни лук яла, ни мирисала.Ама като си наивен ...Мечтай си.
37
5
 
7
 
! Отговори
Анелия преди 8 години
До 46 Ходи си го ............Достатъчно *** има в Бг, мразещи жените...някакви комплексирани човечета с малки атрибути и празни портфейли....
36
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До За Българката ислямПредлагам ти да си купиш едно фередже и да ходиш по улиците закачулен с него. Така никой няма да може да види колко си наплашен, объркан и комплексиран. Затова искаш някой със закон да постави в подчинено положение половината от населението на страната, по формален принцип (ти предлагаш критерият да е по пол, но може да бъде и всякакъв друг). Та тогава да придобиеш самочувствие, на базата на това, че половината от околните стоят по-долу от теб.Е, няма да стане.
35
1
 
14
 
! Отговори
Derp преди 8 години
Счупете от бой този ***! Горките хора надали заслужават чак такива гадости...
34
1
 
10
 
! Отговори
Значи държава нямаме преди 8 години
Затова хората прибягват до саморазправи.Затова нелегално купуват нерегистрирано оръжие.Затова има и мутрешки групировки - като не те защитават официалните власти, предпочиташ да си платиш на бабаити, които много лесно ще умирят такъв разпасал се ***.А ако разчиташ на закона, какво се получава? Жалкият комплексар си въобразява, че е всесилен и недосегаем.На някого може и да му е изгодно нацията да се състои от наплашени хорица без самочувствие. Но не всички сме такива. ЯДЕЦ !
33
7
 
7
 
! Отговори
Бойко преди 8 години
Този го познавам, той е член на младежкия ГЕРБ.
32
3
 
32
 
! Отговори
Doko преди 8 години
Случаят не е сложен за разрешаване, този ганьовец бързо може да бъде превъзпитан.
31
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този или е атакизче или член на младежкото бсп.
30
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искахте герп-не ревете. Такава анархия и бандитизъм и през турско не е било.
29
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе, Жено, не знам дали някой трябва да се среща с екзорсисти, но ти определено трябва да почнеш да се срещаш с мъже. Може и с един. Ужасно ти личи, повярвай.