Бащата на гимнастичката: Треньорката не я пребива, не виждам проблем!

"Детето ми обича Симеонова повече от семейството си"
Обновена: 11 ное 2016 16:50 | 11 ное 2016 16:22,
185
Бащата на гимнастичката: Треньорката не я пребива, не виждам проблем!
Снимка: Facebook

Детето ми обича треньорката Елена Симеонова повече от семейството си, заедно спят, заедно се хранят. Разпространеният клип в социалните мрежи се отразява зле на концентрацията на децата. Възмутен съм. Това заяви Альоша Бредалиев, бащата на малката гимнастичка, заснета в клипа, на който се вижда как треньорката на бургаския клуб "Олимпия" й дърпа ушите, недоволна от представянето й.

Още по темата

Майката и бащата на детето са от Несебър и застават плътно зад Симеонова. "Тя не го пребива. Никой няма право, освен ние, да търси отговорност, ако има някакъв проблем. Аз не виждам такъв! От осем години сме с тази треньорка", твърди родителят пред Burgasinfo.

Той е категоричен, че никой няма право да използва и пуска детето му в социалните мрежи. Детето все още не знае за клипа.

"Може би ще го види и ще започне да задава въпроси. Кой дава право на хора, които не познават мен и треньорката да пишат коментари", пита бащата.

Уверена в методите си е и Сименова. "Всяко мое действие е достояние на родителите и не мисля, че нещо нередно е извършено. Както ги тренирам в присъствието на родителите, така е и когато тях ги няма. В крайна сметка тези деца са спортисти. Кой определя кое е допустимо и кое не е допустимо? Говорим за спорт! Няма да отговарям на коментирате, които са глупави. В моите действия няма умисъл. Целта не е да бъдат малтретирани децата. Знаете ли колко точки има на ухото, които могат да стимулират?", каза треньорката.

Екип на Bulgaria ON AIR откри треньорката Елена Симеонова в спорната зала, заедно с малките гимнастички.

"Методите ми на работа не са такива, нищо сериозно не се е случило! Това е нормално в процеса на работа, когато децата са превъзбудени и това е единствения начин, който сме намерили да ги озаптим по някакъв начин", заяви Симеонова.

Клипът е сниман от спортен репортер на бургаска кабелна телевизия, който е присъствал на тренировката. По думите на Петър Михайлов треньорката не само вербално, но и физически упражнила насилие върху децата.

"Имаше и други хора в залата, в последствие разбрах, че това безпардонно поведение се повтаря и пред родители. Не мога да разбера защо досега няма сигнали, няма жалби", добави Михайлов.

За случая вече е сезирана Агенцията за закрила на детето, която е започнала проверка. Треньорката Елена Симеонова е дала обяснения.

По думите на Теменуга Захариева от Агенцията за закрила на детето треньорката обяснила, че въпросната гимнастичка, която е на 11 години от Несебър, е хиперактивно дете и за да я върне в реалността я дръпнала за ушите и леко й разтърсила главата. Родителите на детето са присъствали в залата и не са реагирали по никакъв начин.

"Явно всеки треньор си има някакъв манталитет и начин на работа, ако това е нейният, това не е моят!", добави и треньора на националния ансамбъл за художествена гимнастика Ина Симеонова.

Засега няма официално становище от Българската федерация по художествена гимнастика.

В зала "Младост" в Бургас е и председателят на Федерацията по художествена гимнастика Илияна Раева, която заяви, че подобни случаи няма да коментира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ba6tata e za prebivane
62
5
 
4
 
! Отговори
Привет копейки преди 7 години
Деградиракла чобания Булгаристанда,днес таз ще е тема за комплексирания българин утре ще има нова порция лошотия,нещо от рода пиян блъсна майка с две деца на пешеходна,а след обяд ще е бус уби трима на магистрала за Варна,ве1ерта ще е ,Цачева губи с 10 процента,после спорта и си лягате
61
0
 
6
 
! Отговори
до 53 преди 7 години
Според мен най-лесно се коментира, ако човек няма деца и има интелектуален потенциал на тротоар, *** много интелегентни сравнения правите, бравос!
60
3
 
18
 
! Отговори
Скандално преди 7 години
Явно `Агенция за закрила на детето` трябва да се заеме,това дете е малтретирано може би и от родителите му!
59
1
 
18
 
! Отговори
някой преди 7 години
Това, което видях в клипа, не ми хареса.Защото това е малтретиране на детето и не мога да разбера амбициите на някои родители да направят децата си шампиони, но не си дават сметка за увреждането на психиката им. Което остава за цял живот.Мисля, че това дете вече или е обръгнало на такова гадно отношение /вероятно всекидневно/ или вече е безчувствено като робот.Това дете /пък и не само то/ има нерадостно и неизживяно детство с наранена психика.Дано да греша...
58
8
 
2
 
! Отговори
мечо пух преди 7 години
шут в корема и удар в зъбите , на кой не му харесва да скача от терасата .
57
8
 
12
 
! Отговори
До 57 преди 7 години
Вашите "ценности" в ислямска Европа ги знаем какви са. Не ми ги хвали. Всичко хубаво става с труд, яко гърч, тренировки и ако трябва бой. Навремето Народна Република България беше номер 1 в спорта, защото имаше корава дисциплина, тренировки до изцеждане и много амбиция! От както ми рекламирате "западните ви ценности" в БГ сме само надолу и пак надолу. Пфу, да ви п*икам на демокрацията!
56
3
 
9
 
! Отговори
Ахмед от ФАКОЛТЕТО преди 7 години
Погледа към публиката след "дърпането" на ушите говори ясно. За който не може да чете - ето превода:- Редовно малтретирам момичетата и си го изкарвам на тях, даже прекалявам. Трябва да подготвя родителите, за да не ме нападнат, ако някое дете пропее за това. Трябва да ги накарам да си мислят, че аз съм просто по-строга а не емоционално нестабилна психопатка
55
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз живея в чужбина във страна от западна Европа,само казва ,че тука ако те види някой да удряш дете ,даже своето собствено дтете да ударите и веднага ще ви арестуват а от там като ва метнат социалните ,ще ви разпилеят животеца повярвайте ми,цялото общество ще ва презира ,ще ва е срам до магазина да отидите ако преди това не са ва набутали във психиатрия.Просто във България деградацията е пълна,морала го няма,тази това е видяла това преподава ,утре и това дете ще стане същото щот това вижда
54
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
днес е седмицата на бащата, да го направим патрон на празника!този, или не е истински баща на детето, или страда от някакви много болни амбициипри всички положения нещо не е в ред. И проблемът не е, че той не вижда нищо лошо, а че щом допуска такова поведение в семейството, срещу собственото му дете, представям си какво му е поведението в обществото.
53
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 47 и как си мислиш, ако това е нормално, какво НЕнормално има тогава в клипчетата с побои между малко по големи ученички? Детето после пренася агресията в нормалните си отношения с другите деца ... нищо нормално няма в това
52
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нямаме държава, защото тук останаха лигльовците. Всичко стойностно, с характер, се изнесе!
51
12
 
5
 
! Отговори
До 47 преди 7 години
Така ли? Може да го осакати ако му дърпа ушетата?А ако се спъне утре детето на тротоара и вземе падне и си удари крачетата тогава какво ще правим ще ходим да викаме на тротоара ли? Или ще отидем да осъдим общината.......Ако утре детето Ви извърши някоя "геройска беля" силно се надявам да се замислите първо ако имате това време преди да му издърпате ушите или да му набиете шамара....., защото е лесно да се коментира отстрани но е трудно да запазиш самообладание когато се налага.
50
0
 
9
 
! Отговори
Защо ли преди 7 години
Защото същото става и в семейството. Родителите най-вероятно правят същото спрямо детето си. В у-щата т.нар. родители си траят като видят подобно отношение и не сезират директори, инспекторати и др. Ако родител намира това за нормално- то тогава той също не е в ред. Тежко на останалите деца.....
49
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
кЪкъв Баща само!!!
48
4
 
5
 
! Отговори
Гоше преди 7 години
затова е запропадало образование, спорт и нраственост- що с е изнежихме и изпедерасихме и това ни се струва нормално!
47
2
 
9
 
! Отговори
. преди 7 години
За туй до тука сме я докарали, защото тия дето са ви "пошляпвали" големи хора сте станали! ***! Ако ставахте за хора, сега щяхме да имаме държава!
46
3
 
3
 
! Отговори
До 44 преди 7 години
Да на Г-жа Робева както и на много други като нея не им се налагаше да правят такива неща защото имаше едно нещо което се наричаше уважение ако искате и респект по-по съвременен начин и всеки изпълняваше това което му се казва. Ако се направиш на "тарикат" и те изпеят всеки знаеше, че първо ще яде бой после ще го питат и то от родителите си. А сега децата знаят, че ако сгрешат ще ги защитят не само родителите..... Надявам се правите разлика между отношението към преподавателите тогава и сега.
45
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 41Алоу, я се стегни малко! Не става въпрос просто за физическо наказание, тука нещата не са премерени, офсата не се владее, дърпа със страшна сила ушетата на детето, ми така може да го осакати.
44
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно е някаква садо-мазо семейна игра е елементи на спорт.Като стигнат до вериги с шипове,камшици да не се сетят че са малтретирани?