Шокиращ подход! Треньорка малтретира гимнастичка, крещи на "Ма"

Кадрите са от подготовката за Държавното първенство за ансамбли в Бургас
11 ное 2016 14:14,
200
Шокиращ подход! Треньорка малтретира гимнастичка, крещи на "Ма"
Снимка: Facebook

Кадри с шокиращо отношение към състезателка по художестена гимнастика от страна на треньорка се завъртяха в социалната мрежа Facebook. Само за няколко часа видеото бе споделено от стотици възмутени граждани.

Кадрите са заснети по време на подготовката за Държавното първенство за ансамбли "девойки младша възраст", което стартира днес в Бургас.

Освен че отправя обидни квалификации към момичетата, треньорката упражнява и физическо насилие върху тях.

Във видеото се чува как треньорката, явно недоволна от представянето на момиченцето, му крещи на "Ма" и дърпа силно ушите му.

Името на наставника е Елена Симеонова. Тя е член на треньорската комисия към Българската федерация по художествена гимнастика и председател на клуб "Олимпия" - Бургас.

"Такива психически нестабилни хора нямат място при децата ни", " Насилието възпитава насилие. Унижението прави децата ни плахи и агресивни. На тази госпожа й трябва професионална психиатрична помощ и забрана да работи с деца", са само част от коментарите под видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
6
 
12
 
! Отговори
nkavrakov преди 7 години
Вие какво се чудите толкова.Масата от българския народ се отнасят към децата си като към животни както и отношенията в къщи са животински.Моето дете учи в Испания и ходи с радост на училище и на танци и навсякъде ,а за учителката си говори като за майка си .Записахме го на българско училище ,но там за съжаление ходи с отвращение понеже учителките са български и си преподават като в соца.Проблема е че за 25 години преход в България соца си е пак навсякъде .Комунизъма не иска да си отиде .
134
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
аман от толерантност вече!!
133
8
 
4
 
! Отговори
гошо печения преди 7 години
И аз като шамаря детето то си ме обича. Е нищо че малко час два му кънтят ушите но то си ме обича
132
10
 
8
 
! Отговори
смешко преди 7 години
Сигурно 90% от хората, които се обясняват тук пердашат децата си, но изведнъж тук правят едно дърпане на уши голяма драма. бият децата си постоянно около нас, защо тогава не се възмущавате така?
131
0
 
18
 
! Отговори
Видин преди 7 години
По принцип така се създават шампиони,но не точно така.Тука просто си личи злоба,а не толкова наказание.
130
3
 
27
 
! Отговори
Bb преди 7 години
Горкото дете, искрено го съжалявам за насилието извършено, върху него, а най-лошото е, че родителите не виждат нищо нередно в това отношение...
129
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, точно така е! Агресията поражда агресия. Само си прочетете коментарите и ще разберете кой насажда агресия и защо няма спасение...Цялото ни общество е отчайващо агресивно...
128
2
 
3
 
! Отговори
До идиот преди 7 години
С клавиатурата и по главата ти
127
3
 
10
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Без коментар! За такова безумие, думите са слаби!
126
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 143Ако подобно отношение е нормално за родителите и детето , да не говорим за треньорката , то всички за за Курило. Или семейството са спортисти и са минали подобна дресировка . Кой век живеем ??
125
5
 
24
 
! Отговори
nina преди 7 години
За този,който не е разбрал коментара ми-проявата на физическа сила срещу по-слаб противник си е чиста комплексарщина,а срещу дете си е направо престъпление.Агресията поражда агресия,както и уврежда крехката детска психика.Така че тази "треньорка", като толкова иска да избива физически гнева си,да се опита с някой на възрастта й и килограмите и...*** неврозна.
124
28
 
6
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
Ако продължавате с това пищене за дреболии и за няма нищо,до 1-2 год. оставаме без спортна гимнастика и всички,които доскоро ни завиждаха ще ни задминат! Това навярно е "активно мероприятие" на руснаците срещу нашата гимнастика- ние сме им основни конкуренти за медалите и макар от нас да са се учили,няма да имат нищо против да ни отстранят! Вие какво,да не мислиште че в Русия с кафе и кебапчета кандардисват състезателките да се стягат??!! Много се лъжете,но те няма да ви покажат своите си кадри!
123
0
 
14
 
! Отговори
Kokona преди 7 години
Отрязване на всякакви РАБОТНИ ПРАВА в България, плюс - отрязване на ушите!!!
122
20
 
8
 
! Отговори
баща преди 7 години
Абе хора, проучете малко преди да пишете и обвинявате!Родителите са били в залата и са наясно с "методите" на треньорката и НЯМАТ НИЩО ПРОТИВ. Да не говорим, че са тенденциозно представени и изкривени!Нещо повече: бащата на момичето казва, че то боготвори треньорката си (с която работи от 8 години) и я обича едва ли не повече от родителите си!Единствено се притеснява скандала, да не разсрои детето му, точно преди важното (най-вече за детето) състезание!
121
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За това нещо треньорката вече трябваше да е в ареста. А при рецидив - директно в сливенския затвор.Тормозът над деца под каквато е да е форма е НЕДОПУСТИМ!
120
5
 
14
 
! Отговори
Идиот преди 7 години
До СократисИзмумяващо простите хора като тебе трябва да се съберат заедно с преподаващата и наистина ако родителите са били там, заедно с тях и в някоя дълбока река! кво се опитваш да кажеш че макар и родителите да са били там е нормално ?! или че щом са позволили значи е правилно ? характеер на какъв човек, неандерталец? и теб те е подминала еволюцията, ходи се гръмни някаде и направи ослуга на обществото.
119
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези дето *** по форума, а те не са малко да си изпратят децата в чалготека - там има усмивки, кръшни танци-манци и всичко ще е О.К.Защо им е да се стряскат от някакво си "***" .Ужас!Ти да видиш .Е, сигурно не е лицеприятно, и не толкова културно, но като имам предвид културата на пишещите във форума майки,голяма част от които са и неграмотни, но със сигурност "компетентни"могат да го преживеят някак-си.
118
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на треньорката! Така трябва да се тренират днешните разглезени ***
117
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 133 Нямаш си напредстава колко си прав .
116
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази скоро не е яла баданарката, затова е нервна.