Шокиращ подход! Треньорка малтретира гимнастичка, крещи на "Ма"

Кадрите са от подготовката за Държавното първенство за ансамбли в Бургас
11 ное 2016 14:14,
200
Шокиращ подход! Треньорка малтретира гимнастичка, крещи на "Ма"
Снимка: Facebook

Кадри с шокиращо отношение към състезателка по художестена гимнастика от страна на треньорка се завъртяха в социалната мрежа Facebook. Само за няколко часа видеото бе споделено от стотици възмутени граждани.

Кадрите са заснети по време на подготовката за Държавното първенство за ансамбли "девойки младша възраст", което стартира днес в Бургас.

Освен че отправя обидни квалификации към момичетата, треньорката упражнява и физическо насилие върху тях.

Във видеото се чува как треньорката, явно недоволна от представянето на момиченцето, му крещи на "Ма" и дърпа силно ушите му.

Името на наставника е Елена Симеонова. Тя е член на треньорската комисия към Българската федерация по художествена гимнастика и председател на клуб "Олимпия" - Бургас.

"Такива психически нестабилни хора нямат място при децата ни", " Насилието възпитава насилие. Унижението прави децата ни плахи и агресивни. На тази госпожа й трябва професионална психиатрична помощ и забрана да работи с деца", са само част от коментарите под видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То и Бойко каза по телефона "Много като тебе вече плакаха"
74
3
 
16
 
! Отговори
знаещ преди 7 години
До Анонимен 77Нямаш си и представа какво е спорта. Спорта е нещо, което изгражда, но не само тялото, а и характера. А за да имаш характер, трябва първо да имаш достойнство и самоуважение, което автоматично изключва унижението, на което биват подлагани тези деца (да не говорим за крехката им психика, която на тази възраст може да бъде тотално съсипана от бездарни кифли като тази псевдо-треньорка).Веднага разследване и забрана на това жестоко същество да се занимава с деца.
73
0
 
13
 
! Отговори
Край преди 7 години
На кой му трябват тенекиените медали та е пратил детето да го тормозят така. То треньорката това е видяла и тя в "кариера". си.
72
10
 
8
 
! Отговори
Даааа преди 7 години
Много се лъжете, ако си мислите, че Джокович, Федерер, Меси, Роналдо по цял ден лежат на плажа, а в събота просто се вдигат за 2 часа до терена или корта да поиграят малко.Това е спорт. Правило номер едно - ако след тренировка все още можеш да си движиш крайниците, значи не си се раздал достатъчно на тренировката. Но явно повечето хора тук възприемат спорта като нещо от рода да отидеш пеша до парка, по почоплиш малко семки и да се върнеш обратно.
71
2
 
18
 
! Отговори
Край преди 7 години
Е от такива методи онова момиче се метна от 6 етаж. Това да го практикуват китайците че имат 500 млн деца и им не дреме ама ние - не.
70
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурно сме единствената страна в Европа с такъв култ към насилието във всички сфери на живота. Всеки те мачка от най-ранна възраст -физически и психически, в опит да те моделира както на него му е изгодно и счита това за /правилното/възпитание. Не се съобразява с личността на другия, налага собствената си воля. Колко пъти сте чували думи като извинявай, моля те, как се чувстваш и т.н. И после се чудим защо има наслоение на толкова негативизъм и агресия в обществото. Обзалагам се че всеки втори българин говори на висок тон и избухва при най -малък повод.
69
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 55 Стига си мучел бре
68
1
 
5
 
! Отговори
Край преди 7 години
Спортът не нито дисциплина, нито много труд спортът е игра и здраве. Това с дисциплината и многото труд е за бизнеса и където той се появи играта изчезва.
67
1
 
3
 
! Отговори
mmm преди 7 години
До АнонименНаучи се на пишеш, преди да правиш забележка на другите за същото нещо!Пише се тренЬОр и това се учи в 1-ви клас!!!
66
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че тая е *** е ясно,а оная русата с очилата -в кадър и тя гледа и нищо .Аз съм учила преди 30г в хореогравското у-ще и се случваше да ни обиждат - Но това тук е Извращение
65
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лош пример!На тая деградирала тренерка трябва да и лепнат най малко три години затвор, за да несе отнасят и други тренери по сьщия начин с дриги деца!
64
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво сте се разпищовили.Спортът е дисциплина и много,много труд.Няма място за глезотии. Преди имаше строг ежим,строга дисциплина и имаше резултати. Сега" ох ,мамо ама тя ме обиди" Хайде марш в къщи като сте чувствителни.Знаете ли в САЩ,Германия Русия и Китай как се тренира в най-обикновени клубове. Бедна ви е фантазията.Нашите мамини дечица дето ги дондуркаме изобщо няма да издържат и два часа. Ама в нези страни имат резултати. При нас глезотии и после се радваме на 10 място
63
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не виждам нищо лошо
62
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вие явно никога нищо не сте тренирали :) Ако си мислите, че спортист се става само като те галят с перце, явно не сте в час :)
61
3
 
10
 
! Отговори
понти преди 7 години
това момиченце татко няма ли си да й строши ръцете на тая?
60
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Kakto v Burgas,taka i vuv Varna i navsyakude.Taka kompleksirat decata za kilogramite che imat dulgi posledici sled tova.Vijdal sum gi kato gi pretegliat na kantara,poneje idvaha v nashata zala da se tegliat.
59
1
 
6
 
! Отговори
емитикон преди 7 години
Тази треньорка използва методи от соц.школата.По такъв начин навремето може би са ставали нещата но сега е недопустимо.Създай шампион с любов а не с антични и дивашки методи от които може да му увредиш и психиката и физиката.Нищо прекалено не е хубаво.Професионалният спорт в съвремието ни е нещо прекалено което е игра на ръба на бръснача.
58
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво като не е нейната дьщеря, такали трябва да се отнася с това невинно детенце?
57
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СпортистНе знам що за "професионален спортист" си,ама е е ясно,че ТРЕНИОРА ТЕ Е ТРЕТИРАЛ ПОВЕЧЕ ОТ ДРУГАРКАТА ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!!!!!!!!!!!
56
0
 
23
 
! Отговори
Бивша гимнастичка преди 7 години
За съжаление, колкоти е красив този спорт, толкова са луди треньорките! Още помня как И.Раева крещеше и ни замеряше с каквото има под ръка и как се криехме по съблекалните, докато влезе в релси. Тъжно, много тъжно!