Шокиращ подход! Треньорка малтретира гимнастичка, крещи на "Ма"

Кадрите са от подготовката за Държавното първенство за ансамбли в Бургас
11 ное 2016 14:14,
200
Шокиращ подход! Треньорка малтретира гимнастичка, крещи на "Ма"
Снимка: Facebook

Кадри с шокиращо отношение към състезателка по художестена гимнастика от страна на треньорка се завъртяха в социалната мрежа Facebook. Само за няколко часа видеото бе споделено от стотици възмутени граждани.

Кадрите са заснети по време на подготовката за Държавното първенство за ансамбли "девойки младша възраст", което стартира днес в Бургас.

Освен че отправя обидни квалификации към момичетата, треньорката упражнява и физическо насилие върху тях.

Във видеото се чува как треньорката, явно недоволна от представянето на момиченцето, му крещи на "Ма" и дърпа силно ушите му.

Името на наставника е Елена Симеонова. Тя е член на треньорската комисия към Българската федерация по художествена гимнастика и председател на клуб "Олимпия" - Бургас.

"Такива психически нестабилни хора нямат място при децата ни", " Насилието възпитава насилие. Унижението прави децата ни плахи и агресивни. На тази госпожа й трябва професионална психиатрична помощ и забрана да работи с деца", са само част от коментарите под видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В спортните школи на комунизма възпитаваха страхотни спортисти и ЛИЧНОСТИ. Кагато някой учител прояви по-голяма взискателност,направи забележка,накаже,напише двойка е лош и изяжда шамар,защото обидила детенцето и то видиш ли изпаднало в депресия.Когато такова детенце с явно лабилна психика попадне в спортна школа и му се повиши тон вече е трагедия, драма.Родителите му да си го вземамат и както се написа вече да то водят на сладкарница
94
1
 
1
 
! Отговори
WTF преди 7 години
До Край Хахах, май май такъв подход се опитва да вкарва... Потресаващо.
93
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ето това е нгледно да ти изплющят ушите.На мен ми плющят учише от герберските заучени фразичувсвам се направо като малоумниккато Плевнелиев и Цецка на партийно събраниеевропейските ценностивърховенството на законаевропейското семействоевропейска солидарностуважеиние към различнитеЗащо не уважавате различните?
92
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Направи ми впечетление че беличките гимнастички сьщо правят грешки и не ядат пердах от лошата!Тренерката зомби, само на цьрната гимнастичка и дьрпа ушите! Това сие расизьм!
91
0
 
5
 
! Отговори
Край преди 7 години
До САЩ амиии бъркаш са България е най-демократичната страна на света. тук можеш да си правиш каквото и си искаш обаче и на теб могат да ти направят каквото си искат.Тука и закони даже нямаме. Имаме ама ги знае само Цецка Цачева.
90
1
 
10
 
! Отговори
Кральо Кралев преди 7 години
важното е да се гордеете със златните ни момичета!какво искате?някой може пак да скочи от балкона, но това е част от бизнесаважното е държавата да отпуска пари и ние да ги усвоявамеКралю Кралев
89
3
 
2
 
! Отговори
До Край преди 7 години
"Ама и на децата математици ли така им наливат формулите. пази боже."Ами учителят ми в СМГ по математика прилагаше подобни методи, беше много луг. Веднъж даже счупи една пръчка в **** на един съученик :D :D Но всички го обичаха, независимо, че беше чалнат. От нашия випуск имахме 2-*** медалисти от международната олимпиада по математика :)
88
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Можете ли да ми направите среща с тази мърлаа, аз да и отвъртя един...Ако видя някой така да се отнася с детето ми....тая ще е я влача през бургаския мегдан...
87
0
 
8
 
! Отговори
Край преди 7 години
Трениьорката си мисли че Йосеин Болт за тренировка са го пускали да тича пред лъвовете в Африка и от там е така надобрял.
86
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 94мито пиштова и той вярва иаз му вярвам щот обичам герп ама не съм прос и изобщо обичам шаха и да чета само ена книгаличи си, че си фен на *** с ушaнката
85
1
 
9
 
! Отговори
до 77 преди 7 години
В Германия, Русия и Китай не знам как. В САЩ това е криминално престъпление.
84
1
 
2
 
! Отговори
Край преди 7 години
Ама и на децата математици ли така им наливат формулите. пази боже. Добре е да им трудно на децата - каляват се ама това което виждам не е трудност това е УНИЖЕНИЕ. нарушава чувствотто за справедливост. Едно е да накараш някой да направи десет обиколки щото е закъснял за тренировка - друго е да го изплющиши щото не може да се разчекне.
83
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
така ги е тренирала червената овца Нешка Робева
82
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Леле какъв рев.Спортът е ТРУД,ДИСЦИПЛИНА И САМОРАЗДАВАНЕ.Без лигаване .Като ни ви изнася яжте пасти
81
2
 
5
 
! Отговори
Край преди 7 години
Какъв професионален спор в художествената гимнастика бе деца. Това не е комерсиален спорт. Това може да е хоби ама да си късаш жилите за тиквени медали и за кефа на Нешка, раева и сие си е ...
80
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Raeva e isteri4ka sl4na saschzo ja daschtitiha gimnasti4kite dled opita ds se ubie kolejkata im e ot strah slobnata raeva e ujas jena
79
1
 
5
 
! Отговори
Ами учените ни? преди 7 години
Сега да си припомним за златните медали на учениците ни по математика, физика и информатика. Ако си мислите, че там е по-лесно - грешите. От понеделник до неделя всеки ден се решават задачи по 8-10 часа на ден. 52 седмици в годината.Но по медиите освен възхвалите нищо не се чува за къртовския труд, които се полага. Всички ние виждаме хубавата страна, но да знаете от страна на тези деца какви усилия и лишения са, направо ви е бедна фантазията.
78
4
 
4
 
! Отговори
Край преди 7 години
И детето иска да го направи *** упражнение но не му се отдава и какво - бам бам шамарите. Това е пълна глупост. Треньорката даже не е за наказание - съжалявам я. Пропиляла си е жалкия живот с глупости.
77
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Спортът не нито дисциплина, нито много труд спортът е игра и здраве. Това с дисциплината и многото труд е за бизнеса и където той се появи играта изчезва."В професионалният спорт е така - ако искаш да си най-добрият трябва да си скъсаш **** от тренировки. Болката е ежедневие. В крайна сметка всеки който иска да е в топ 100 в света, трябва да полага адски усилия, за да успее.
76
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до74!Явно си една лоша трениорка коята пребива деца? Хайде признай си мрьсНицо?