Шокиращ подход! Треньорка малтретира гимнастичка, крещи на "Ма"

Кадрите са от подготовката за Държавното първенство за ансамбли в Бургас
11 ное 2016 14:14,
200
Шокиращ подход! Треньорка малтретира гимнастичка, крещи на "Ма"
Снимка: Facebook

Кадри с шокиращо отношение към състезателка по художестена гимнастика от страна на треньорка се завъртяха в социалната мрежа Facebook. Само за няколко часа видеото бе споделено от стотици възмутени граждани.

Кадрите са заснети по време на подготовката за Държавното първенство за ансамбли "девойки младша възраст", което стартира днес в Бургас.

Освен че отправя обидни квалификации към момичетата, треньорката упражнява и физическо насилие върху тях.

Във видеото се чува как треньорката, явно недоволна от представянето на момиченцето, му крещи на "Ма" и дърпа силно ушите му.

Името на наставника е Елена Симеонова. Тя е член на треньорската комисия към Българската федерация по художествена гимнастика и председател на клуб "Олимпия" - Бургас.

"Такива психически нестабилни хора нямат място при децата ни", " Насилието възпитава насилие. Унижението прави децата ни плахи и агресивни. На тази госпожа й трябва професионална психиатрична помощ и забрана да работи с деца", са само част от коментарите под видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
3
 
2
 
! Отговори
Добри преди 7 години
Злото си личи! Навярно бащата на момиченцето сега ще я научи, за да си знае от тук на татък! ...все някой ще я научи, то злото не наказано не остава
114
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая тренюрка хвьрли всички Майки и Бащи в смут? Дьржавата трябва сериозно да се заеми с нея! След като никой не защити в залата момиченцето, доплака ми се!90192
113
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Винаги съм твърдял, че този спорт е дресировка на деца с *** амбиции на родители. Там винаги е било така. Родителите са виновни че си пращат децата в този *** спорт. Това не е спорт за мен. Да повтаряш едно и също цяла година. Смахната работа.А такива смахнати треньорки - бол.
112
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пфф, това не е нищо, ставал съм свидетел на много по брутални физически нападки от страна на възпитател, в 8ми клас даскала по литература смачка от бой с юмруци мой съученик и му разби носа и въпреки че бащата на потърпевшия беше полицай той така и не го извика и нямаше последствия за даскала, тогава нямаше още телефони с камери та някой да снима ама всички видяхме, аз бях предупреден от по горните класове че тоя е луд и седях мирно в неговите часове, замерваше ни и с тебешири и химикалки
111
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази скоро не е яла баданарката, затова е нервна.
110
5
 
5
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Тази вещица заслужава да ѝ отрежат ръцете!
109
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е това е ! Дай власт на коммплексара и гледай
108
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да и хвана големите срамни устни на тая треньорка и така да и ги опъна. Ще се изпусне от кеф.
107
4
 
12
 
! Отговори
nina преди 7 години
Имам малка дъщеричка.Ако видя учителка така да се държи с моето дете или с чуждо,да й е яка дупарата....
106
4
 
14
 
! Отговори
Вьлгарин преди 7 години
Май лошата тренерка с плюсчета в момента упорито се самозащитава в сайта на Днес.бг! Ама и някои нейни приятелки сьщо и помагат с плюсчета!Затвор за тренюрката.
105
29
 
5
 
! Отговори
Нешка Робева преди 7 години
Браво на колежката. И аз навремето дърпах ушите на Бианка Панова, Адриана, Лилито - затова станаха златните момичета на родината. В спорта няма шест пет - успехи се постигат с тренировки, бой и тормоз! Който не му отърва, да хваща гей знамето и да заминава на Запад при ценностите. При нас е така.
104
3
 
16
 
! Отговори
IE преди 7 години
Министерството на спорт да се намеси и да й отнеме лиценза и да й забрани да работи вбъдеще на територията на България.Да й се назначи психиатрична оценка и евентуално да й се помогне на жената
103
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като чуя клишето за това спорта какви характери изграждал и почвам да се смея на глас.А да изброим малко топ спортисти с характер за "пример".Дон Диего с белото е нищо.А Гигс,който плати на брат си да не се "сърди" че спа с жена му,Ланс Армстронг,който с години лъга и заплашва зад кулисите за допинг зависимостта си,Меси почти милиардер,не си плаща данъците като последна ***,Ник Кирьос,който на корта се сърди като малко дете след всяка изгубена точка,и още и още супер "златни" характери.Пфу.
102
0
 
14
 
! Отговори
до коментиращите преди 7 години
до коментиращите ,които я защитавате :Аз предлагам да я сложите треньорката на площада пред операта и всеки ,който мине ей така да я вдигне за ушите по три пъти и ще стане Още по-добра- нали така !
101
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прощавайте ама тези които са писали /болшинството/ да не би да сте от клуба на майките с неуспялите деца или такива които са изритани, заради това че не стават за нищо?Ако е така - простено да ви е.Та вие сте по-агресивни и от самата треньорка,която не е направила нищо кой знае какво.
100
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Навремето Нешка тренираше по този начин. Спираше им и водата в тоалетните за да пазят диета. Това не са тренировки. Голяма част от такива треньори са самовлюбени, егоистични и арогантни хора. Готови са на всичко за да постигнат успех, а състезателят няма значение - той средства за успех. Десет годени съм тренирал по татово време и имахме страхотни треньори. Да наказваха ни, но никога никой не е обиждал или посягал. И глупостите, че това е спортно възпитание е идиотизъм. Това е издевателстване.
99
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя *** ако ми падне - директно пада по гръб !!!!!!!
98
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 107 - като чета какви си написала ти и детето ти не ставате и за бургаски мегдан. И за там трябва да се потрудиш.Ама труд - това *** дума.
97
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая мьжкагана тренерка Бьлгарка лие или рускиня? Защото Рускините са много лоши жени!
96
0
 
9
 
! Отговори
аха преди 7 години
Това е педагог:" Ти *** ли си мааааааааа? "Такава треньорка може да бъде защитавана само от психично лабилни и травмирани в миналото неосъществени спортисти, дето сега си разказват "героизмите" в кварталните кръчми и се тупат по гърдите колко много са тренирали навремето...