Гладна стачка 20-ти ден: Босия срещу книжките менте

Караянчева му прати лекари, притеснена за здравето му
3 юли 2018 14:45,
59
Гладна стачка 20-ти ден: Босия срещу книжките менте
Снимка: архив "Булфото"

20-ти ден продължава гладната стачка на Николай Колев-Босия срещу фалшивите шофьорски книжки.

Популярният общественик прибягна до крайната мярка като част от борбата си срещу книжките менте, които водят до много жертви и ранени по пътищата.

На 20-ия ден днес шефката на парламента Цвета Караянчева му изпрати лекари.

Още по темата

"Като минала покрай ексцентричния общественик, на нея й се сторило, че той не е в добро състояние. Затова се обадила в Правителствена болница", пише "24 часа".

Докторите установили, че Босия е с ниско кръвно, което е нормално за човек на гладна стачка, но общото му състояние било добро.

Лекарският екип предложил на гладуващия да му съдейства да се съвземе и освежи, но той отказал.

Босия обяви, че започва безсрочна гладна стачка на 12 юни в знак на протест срещу това, че уволнени за корупция служители на Изпълнителната агенция "Автомобилна администрация" са възстановени на работа.

Той написа и отворено писмо до Караянчева с искане за среща с нея и депутатите, за да сигнализира, че уволнени за корупция служители на "Автомобилна администрация" са върнати на работа. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
29
 
! Отговори
Кочито от Ротердам преди 5 години
Какво лошо е направил човека на снимката който е решил да се пребори по някакьв начин срещу неправдата (корупцията)които много от нас дори и два дни не биха се подложили на глад! Тьй че, заслужавате си тролската ***!
15
20
 
7
 
! Отговори
Сократис преди 5 години
Не разбирам, какво продължава 20-ти ден...гладната стачка ли?! Какво разбира този човек под "гладна стачка", кого заблуждава и защо още не е насилствено прибран в болнично заведение и включен на системи?! Защо се допуска в днешно време, някой показно да си уврежда здравето и всичко се разминава само със съвети и пожелания?!Каквато и да е каузата му, то това не е начинът, а относно глупавите писания, то нека някой и то млад, да кара само на вода 7 дена и след това пак да поговорим за 20-те дена
14
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато синеок скандинавец ви направи тежко ПТП защотохал хабер си няма от правилника за движение по пътищататогава друга песен ще запеете.Продължавайте да го п,лю'ете!
13
5
 
30
 
! Отговори
далновидност преди 5 години
Типично за прогнило общество като нашето, нормално мислищите са обявени за луди, не без съдйствието и на медиите.В случая човек протестира срещу нещо конкретно, водещо директно до смърта на много българи по пътищата, нещо което има бързо и адекватно решени при желание от управляващите.А на изсе.... се тролчета по от долу, не мога да не ви е.а май....
12
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
властите могат просто да го застрелят
11
21
 
7
 
! Отговори
Голия преди 5 години
Аз днеска изядох две пържоли в знак на протест и утре мисля пак така
10
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Просто му бийте упоително,а след като заспи да му вкарат венозно глюкоза и витамини,за да не стане някоя беля,той е на години и на всичкото отгоре е упорит и няма да се откаже.Но ако умре,ще стане голяма стачка в България.
9
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя няма ли да протестира за нещо по-важно, например като за африканските заплати, за увеличаването на тока, за липсата на демокрация, за острова на Бойко?
8
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 6 купих си книжката за 850лв. Не мога да чета а пътните знаци са триъгълни ,кръгли или червени и сини.
7
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ли купени ш.книжки - има!Какво ви е виновен, г-н Колев?Може би е много лошо у нас да се казва истинатаМоже би е хубаво да се пазаруват ш.книжки у молъМоже би е хубаво някой с напазарувана ш.книжка да смаже детето ти
6
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименТи имаш ли книжка и ако да - как я взе, а
5
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може и да е луд , но е прав за книжките менте и като следствие катастрофи. Не да ни дигат санкциите ,а ефект никакъв.
4
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква е тая откачена система в Бг, бандюгите които са продавали книжките отново са вьрнати на работа! Значи, тия които са ги вьрнали или помилвали са заедно с останалата чета мошеници главатари и тнт ***!
3
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този е заместникът на Сугарев. Прави си лечебното гладуване и залъгва парламента и обществото.
2
25
 
7
 
! Отговори
колко? преди 5 години
Колко кинта взема този за "гладната стачка"?
1
27
 
11
 
! Отговори
Бай Оня преди 5 години
Тоя лудия не си седна на ***! Откачалник! Да стачкува и срещу бързото изпразване, или срещу недостатъчно твърдата ерекция, ще е със същия успех!