Километрично задръстване в района на Симитли

Трафикът на границата с Гърция е натоварен
8 сеп 2019 17:39,
28
Километрично задръстване в района на Симитли
Снимка: Pixabay

Километрична колона от автомобили се е образувала в района на Симитли в платното в посока София, съобщава БНР.

Още по темата


Движението от прохода Предел до пътния възел "Симитли" е затруднено, а причината е, че там се събира целият трафик на идващите от Гърция и Банско.

На границата с Гърция ситуацията е спокойна. Движението е натоварено, но няма опашки от чакащи автомобили. Полицейското присъствие в област Благоевград е засилено.

Натоварено към този час е и движението по автомагистрала "Струма" и главния път Е-79. На много места се образуват колони от автомобили.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не всеки работи онлайн и не всеки изкарва прилични пари за живеене в страната, затова хората се местят в София, чужбина, навсякъде където е по-изгодно. В цял свят върви този процес.
17
1
 
7
 
! Отговори
Митака преди 4 години
Ами още да се набиват хиляди хора в софия и не пътища, ами въздуха няма да им стига. Не знам каква е тази мания. Аз например бачкам онлайн и си живея в търново - мн красив, спокоен град - като ти се излиза - заведения бол. Зимата живея за 3 месеца в кипър. Чист въздух, добра храна и тука като е -5, там е 16-18 градуса - супер време - препоръчвам на хора като мен, които не обичат зимата. Лека вечер на всички :)
16
3
 
11
 
! Отговори
Тръба преди 4 години
Селската *** приижда на талази. В Пловдив вече е ад! Всичко беше нормално до инвазията на квадратните глави.
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГостенинНа мен ли? Никакъв. Гледам че ти имаш проблеми, при това сериозни
14
3
 
3
 
! Отговори
Гостенин преди 4 години
До Анонимен 3Бягай да прибереш кокошките - че и догодина пак няма да излеш от село.
13
15
 
7
 
! Отговори
Гостенин преди 4 години
Българин и магистрала. майко мила, това е връх на сладоледа.Не знае къде му върви колата и се люшка от линия до линия. Не дай си Боже да вдигне 110км/ч - ама тя колата отваря гърло и пропана заминава. Карай по другите пътища, бе икономист - не пречи на останалите.Дава ляв мигач и веднага се престроява - това, че той кара със 95, а ти си му на бронята със 140 хич не го брига! Той е дал мигач! Толкоз!Кара със 120 крайно ляво, мигач му пускаш, светиш - не.Малко е да ви бият мутрите по пътищата
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГостенинНаблегни на българския ... после давай акъл
11
2
 
2
 
! Отговори
Гостенин преди 4 години
До Анонимен 5Не е до магистралите!До манталитет и домашно възпитание всичко.И да, скороста е 89 мили във час! Идеална е!
10
1
 
14
 
! Отговори
Kalin72 преди 4 години
До ГостенинКазва се Култура. Гърците имат култура. Българите са арогантни. Очевадно е.
9
12
 
7
 
! Отговори
Гостенин преди 4 години
Като влезеш във България - тесен път и километрични колони!!!Натоварен бил Маказа. Ми как няма да е натоварен като се лепят един на друг и карат във колона 60-70км? Без дори никакъв опит за изпреварване. Карат със 50-60. Какво беше това чудо: от Маказа до Момчилтрад колона!!! Та се лепнал и до предния, та трябва да влизаш силово със клаксон и избутване! Добре, че са румънците, та иначе колоната ще е от Хасково до Маказа!Като не можете да управлявате автомобил - возете се на автобус! Каруцари
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нормално е да има задръствания при хиляди автомобили. Не виждам проблем. Всички удоволствия си имат цена. Всички много добре знаят, че там винаги е така, и няма какво да се сърдят, освен на себе си. Пътищата не са все пак с безкраен капацитет. Те са за умерено количество возила.
7
5
 
13
 
! Отговори
Гостенин преди 4 години
За изпреварването във Гърция:Даваш ляв мигач, този пред се прибира във дясно, насрещния и той се прибира във дясно и без проблем се разминават трите коли.Настигаш го по завоите на Ситониа и на първото възможно място тръгваш да изпреварваш. Но кой си ти да изпреварваш Жип? Дава газ, набутва те във завоя и се хили като пъпеш. ***!Как пък нямах и едно приключение със гърците, а?
6
8
 
12
 
! Отговори
Гостенин преди 4 години
Колкото и да не сте съглсни - българина не става са шофьор!Страхлив, беден и съответно няма пари за глоби, и най-вече ицключително арогантен!Не дай си Боже да тръгнеш да го изпреварваш - дава газ и се натиска във ляво и ти пречи по всевъцможен начин!От две нервни ситуации във Гърция - двете заради българи.Гръцките пътища са по-широки и те си карат близко до банкета. Нашенеца със Жипа захапал осовата линия и няма кой да го изпревари! Аланкоолуто не вижда как карат гърците - той кара Жип.
5
0
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Колеги, максималната скорост не трябва да превишава 87 mph.Ваш: Робърт Земекис
4
4
 
8
 
! Отговори
Боко е на гости преди 4 години
Боко да не е на гости при кмета и пехливаните му да са блокирали пътя 😜
3
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Селяните се връщат с бурканите от Гърция.Каквото не са изяли ще си го хапват в България.
2
1
 
14
 
! Отговори
Kalin72 преди 4 години
До АнонименКръговото не е особен проблем, но за другото си напълно прав - безумни ограничения, на места с една керемидка, или пък на "Монца" - щото....ми те и АПИ не могат да дадат разумно обяснения що :) Включването от Предела също е голям проблем - разрешава се бързо и лесно с удължаване на ускорителната лента.Ако скоростта навсякъде се вдигне на 100 км/ч, няма да има задръствания и противно на мислещите, че ще се изтрепем - не, няма, защото всеки ще кара с разумната и нормална скорост.
1
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
всъщност причината е новото кръгово преди благоевград, където има ограничение на скоростта, както и катаджийската камера на "монцата"! много коли, много ограничения и хоп - задръстване!

Спонсорирани публикации