Борисов обеща 360 милиона за учителски заплати

Поздрави учителите с международния им празник днес
5 окт 2019 11:14,
167
Борисов обеща 360 милиона за учителски заплати
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Честит празник на всички учители! Силно ценя Вашата работа и Ви благодаря за старанието и грижите, които полагате за децата на България. Това написа премиерът Бойко Борисов във Facebook по повод международния ден на учителя.

Още по темата

Брюксел: Образованието в България трябва да се подобри

"Майка ми беше учителка и добре знам как дълги години сте били с несправедливо малки заплати, но въпреки това винаги сте вършили Вашата работа професионално и с любов. Но времената се променят, а Вие заслужавате нещо повече от добри думи.

Като премиер на България и председател на най-голямата партия в Народното събрание, потвърждавам ангажимента на правителството и управляващото мнозинство, Вашите възнаграждения чувствително да растат и условията, в които работите да стават все по-добри.

Още в бюджетната прогноза за 2020 г. са разчетени допълнително 360 млн. лв. за по-високи учителски заплати, което е поредната стъпка към обещанието ни за двойно увеличение в рамките на мандата. Вярвам, че Вие го заслужавате и че всички българи подкрепят тези политики, оценявайки Вашата ключова роля в обществото", написа още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То и на сестрите обеща. Нали сестра му е лекар, знае как е :)
10
1
 
29
 
! Отговори
Ха ха ха преди 4 години
Сигурна съм, че ще стане същото като със заплатите на мед. сестри.
9
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пазвантите не спят, а трият коментари!
8
3
 
26
 
! Отговори
= преди 4 години
Що ФВ е в Турция? При толкоз "цъфтеж" и "просперитет" и железни политически аргументи - защо е в Турция? Въпреки прекрасните условия, перспектива и стабилност на ЕВРОПЕЙСКА държава -защо е в Турция? ЗАЩО бе??? ЗАЩО?Аз зная, а ти Боко знаеш ли? Ами *** си с мир, ако знаеш!!!
7
5
 
13
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 4 години
...idat izbori! Triabva da se laje I maje !!!
6
4
 
36
 
! Отговори
Лъжец № 1 преди 4 години
Този пак развърза торбата с лъжите , ноооо, всеки народ си заслужава управниците, щом си ги избира.
5
8
 
33
 
! Отговори
Мед.Сестра преди 4 години
Да, да да Бойко! Ние вече се къпем в парите които ни обеща! Не смогваме да отидем на работа от екскурзии в чужбина и наредени маси! Предплатили сме си тока за 30 години напред. Страхотен Бойко, каквото е обещал, все се е случило.
4
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И от небето ли ще паднат 360 милиона *** тикво или ще теглиш от банковите си сметки да дадеш на таканаречените учители,произвеждащи неграмотници и пишещи дебилски и пр0сти учебници!Защото малцината бачкатори в реалното производство няма как да издържат 4-5 милиона качили се на гърба им!
3
41
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най добрия Премиер на всички времена. Постиженията на ГЕРБи Бойко Борисов ще се учат в учебниците. От бедна комунистическа Държава я превърна само за 10 години в развите и просперираща Държава с магистрали, нови заводи, нови училища и високо заплащане на работещите хора. За пенсионерите от БСП на Позитано 20 ще раздават пари от приватизацията на Нинова.
2
21
 
8
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Дано да стане.
1
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Медицинските сестри вече забогатяха, сега учителите...

Спонсорирани публикации