Садист мъчи малко куче, ще се сезират ли органите?

Angel Yliqanovf си пусна и видео от "забавлението"
156
Садист мъчи малко куче, ще се сезират ли органите?
Снимка: Facebook

Ром, който се представя като Angel Yliqanovf във Facebook, пусна отвратителен клип, в който се забавлява като мъчи малко куче.

Срещу садиста тръгна и подписка в социалната мрежа, като вече са запазени клипът, представени са и снимки на "героя"

"Подобен садизъм не се вижда всеки ден! Ясно се усеща насладата и удоволствието което изрода изпитва от това, чисто и просто да МЪЧИ едно беззащитно пале. Това е просто отвратително! И имаме абсолютно красноречиво доказателство - видеото което той "геройски" е заснел с помощта на негов приятел съучастник (кой е той?)! И ако и това не бъде наказано с ефективна присъда, правителството може би е време или да си подаде оставката или да се вземе в ръце! Не може българското общество да толерира съществуването на подобни садисти и техните отвратителни прояви на абсолютна изродщина! Това надхвърля всякаква граница на обществена търпимост за отношение към животно! Призоваваме властите да подведат този индивид под наказателна отговорност, с цялата строгост на закона, ако има такава. Настояваме за ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА и за голяма парична санкция, която да му "държи влага" до живот и която да е назидателен пример за други подобни изверги, какво ще им се случи ако вършат родобни очевидно напълно УМИШЛЕНИ престъпления над живи чувстващи същества! ОЧАКВАМЕ действия от полицията и прокуратурата. Призоваваме да няма никакво снисхождение към това престъпление и да му се наложи максимална присъда! Освен самото престъпление, този е качил видеото си в най-публичната възможна мрежа, където могат да го гледат буквално милиони хора, сред които и ДЕЦА. Това само по себе си е много сериозно престъпление! Ако всички започнем да си позволяваме да качваме подобни видеа, представете са в какво ще се превърне facebook? И на какво ще се учат децата ни. И това всичкото го върши семеен човек с дете, представете си.

Властите ще установят всичко много лесно. Видеото което качваме им е напълно достатъчно, за да го призоват за разпит и следствие! Вярваме, че стига и за обвинения и присъда.

Това което върши този и начинът, по който го върши е изключително опасно за потърпевшото животинче. Опасно е за кучетата по принцип. Може да причини обръщане на стомаха, което е много опасно състояние! Смъртоностно е, а и дори да успеят лекарите да го спасят, след това проблемът става хроничен! И ако това се случи, надали "героят" от видеото ще си направи труда да откара кученцето в клиника след тази гавра, че и пари да плаща? Много малко вероятно...", пише в петицията.

Предупреждаваме, че видеото е отвратително и не е за хора със слаба психика!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още по темата: садистгавра с куче
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До КучомразЗаради такива като вас обществото ни с мар ди. Такива като вас избират кметове, депутати, правителства. И резултатът е налице. Най-бедната държава в Европейския Съюз.
14
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не харесвам кучелюбците и повечето породи кучета, но не е това начина и не одобрявам насилието над никого с цел задоволяване на някакви потребности.
13
0
 
18
 
! Отговори
И МЕЖДУДРУГОТО преди 4 години
Според активното законодателство в България не е предвиден затвор, а "обществено порицание", за повторение 500 лв, а за рецидив максимална глоба от 5000 лв (при наличие на още обстоятелства) като естествено дръжавата няма желание да бъде ищец срещу такива случаи тъй като обикновено са причинени от маргинали като този от клипа и глобите са несъбираеми. За съжаление ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО ТУК НЯМА и вие нищо не правите, защото по време на избори не ви пука за кандидати борещи се за права на животните
12
16
 
3
 
! Отговори
До дано преди 4 години
Хайде без расизъм
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хубава работа ама
10
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На този бих му отлепил една яка деснячка...
9
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега ще се види, дали има органи или не!
8
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Снощи попаднах и не можах да спя. Не знам как може да се въздейства върху толкова увредена психика, така че да не бъде заплаха. Този ур.од би измъчвал за удоволствие всяко по-слабо същество, стига да знае, че ще му се размине. Потресена съм, не само от съжаление към горкото кученце, ами заради всички бъдещи вреди, които тозо фрийк ще причинява.
7
0
 
41
 
! Отговори
Dev преди 4 години
До толерантенТи колко си *** точно?!?! Или е трудно да се каже?!Това е човек, който проявява съдистични наклонности към живо същество намиращо се в по-слаба позиция. Днес е куче, утре е пенсионер, в други ден е малко дете. Такива хора нямат място сред обществото, защото не разбират базовите концепции на думата 'общество'. Дано властите хвнат и си свършат работата, ей, тъй за разнообразие и се стигне до някаква присъда, а не само до проверки, преписки и т.н.
6
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Направо съм потресен ,каква жестокост към бедното кученце ! Защо не се опита така да метне някой доберман или кавказец този примитив !
5
2
 
20
 
! Отговори
До Анонимент 1 преди 4 години
Не говори тъпоотии! Какви пари ще вземе този р.ом? Някой друг р.ом ще си помисли, че пари може да изкарва от жестокости и да последва примера.
4
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както изтезава малко куче, така ще изтезава жена си и останалите глупачки.
3
4
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Този се забавлява, учи се как да го прави с хората.......
2
17
 
27
 
! Отговори
толерантен преди 4 години
А, някакво възмущение за садистично измъчваните пенсионеи по селата, така?Или тях кучета ги яли.
1
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Важното е, че за 3 дни е регистрирал 6 милиона гледания и ще вземе доста добри пари.Гробата естествено ще е симовлична. Все пак све в Тикволандия, а тоя е от избирателите на Фандъкова, които са защитени.

Спонсорирани публикации