Садист мъчи малко куче, ще се сезират ли органите?

Angel Yliqanovf си пусна и видео от "забавлението"
156
Садист мъчи малко куче, ще се сезират ли органите?
Снимка: Facebook

Ром, който се представя като Angel Yliqanovf във Facebook, пусна отвратителен клип, в който се забавлява като мъчи малко куче.

Срещу садиста тръгна и подписка в социалната мрежа, като вече са запазени клипът, представени са и снимки на "героя"

"Подобен садизъм не се вижда всеки ден! Ясно се усеща насладата и удоволствието което изрода изпитва от това, чисто и просто да МЪЧИ едно беззащитно пале. Това е просто отвратително! И имаме абсолютно красноречиво доказателство - видеото което той "геройски" е заснел с помощта на негов приятел съучастник (кой е той?)! И ако и това не бъде наказано с ефективна присъда, правителството може би е време или да си подаде оставката или да се вземе в ръце! Не може българското общество да толерира съществуването на подобни садисти и техните отвратителни прояви на абсолютна изродщина! Това надхвърля всякаква граница на обществена търпимост за отношение към животно! Призоваваме властите да подведат този индивид под наказателна отговорност, с цялата строгост на закона, ако има такава. Настояваме за ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА и за голяма парична санкция, която да му "държи влага" до живот и която да е назидателен пример за други подобни изверги, какво ще им се случи ако вършат родобни очевидно напълно УМИШЛЕНИ престъпления над живи чувстващи същества! ОЧАКВАМЕ действия от полицията и прокуратурата. Призоваваме да няма никакво снисхождение към това престъпление и да му се наложи максимална присъда! Освен самото престъпление, този е качил видеото си в най-публичната възможна мрежа, където могат да го гледат буквално милиони хора, сред които и ДЕЦА. Това само по себе си е много сериозно престъпление! Ако всички започнем да си позволяваме да качваме подобни видеа, представете са в какво ще се превърне facebook? И на какво ще се учат децата ни. И това всичкото го върши семеен човек с дете, представете си.

Властите ще установят всичко много лесно. Видеото което качваме им е напълно достатъчно, за да го призоват за разпит и следствие! Вярваме, че стига и за обвинения и присъда.

Това което върши този и начинът, по който го върши е изключително опасно за потърпевшото животинче. Опасно е за кучетата по принцип. Може да причини обръщане на стомаха, което е много опасно състояние! Смъртоностно е, а и дори да успеят лекарите да го спасят, след това проблемът става хроничен! И ако това се случи, надали "героят" от видеото ще си направи труда да откара кученцето в клиника след тази гавра, че и пари да плаща? Много малко вероятно...", пише в петицията.

Предупреждаваме, че видеото е отвратително и не е за хора със слаба психика!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още по темата: садистгавра с куче
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
27
 
! Отговори
Мосю Густав преди 4 години
Тези кога ще почнат да ги овесват по дърветата?
34
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До КонстантинНе е нормално да правиш подобни неща като този ром, обаче да си озверял заради едно куче, е още по-ненормално. За тези човечета които сега искат кръв, кучетата са по-ценни от хората - в много сбъркан свят живеем, с много сбъркани ценности.
33
7
 
4
 
! Отговори
Коку преди 4 години
До Анонимен 38Адолф е обичал безрезервно много животните, най-вече кучетата и то немски овчарки и какво е правил чичо Ади, войни. Така че тази теория за масовите убийци издиша яко.
32
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако не знаете най-големите масови убийци са почнали така. Първо са тормозили животни, после са минали на хора. Така, че не става дума само за едно кученце! Утре този ще посегне на човек и то просто за забавление!
31
2
 
4
 
! Отговори
Константин преди 4 години
До Анонимен 38 И двете съсловия са увредени доста и не се съобразяват с нищо и никой (порядки, хора и т.н)
30
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам кой е по-увреден - кучкарите или този ром?
29
1
 
1
 
! Отговори
Константин преди 4 години
До ИстинаСамо една поправка институции се пише не институциЙ . Иначе съм съгласен, че институциите не работят в България.
28
1
 
2
 
! Отговори
Това е преди 4 години
До Анонимен 32Това е приказка, но и още нещо ще допълня, организациите за защита на животните допускат такива да има животни и да ги мъчат, на тях им се отпускат пари, които те усвояват за себе си и дават и на правителството. Защо не проверяват тези организации, каква им е дейността, защо не се погрижат за бездомните животни. Сетете се. Щото герб перат парички и прибират от нещастието на животните.
27
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
е то всички сме мазохисти....щом търпим ГЕРБ И ПАРЛАМЕНТА
26
5
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
към тези които вечно показват червен пръст - не сте за този свят , отживелица сте, заради вас сме на този хал.Да се махате, ама веднага
25
8
 
7
 
! Отговори
Константин преди 4 години
Защо ми слагате минуси на коментар 26, какво съм написал, което да не е истина? Има садист с куче, но коя/кои институции са му позволили да има куче, дори и да е бездомно, пак коя/кои институции са позволили да има бездомни животни, които такива могат да измъчват. И всичко се случва благодарение на кучелюбите. Имайте кучета, но не ги развъждайте и пускайте по улицата и тези организациите за защита на животните защо не са се погрижили за кучето, което този измъчва. Имай куче, но носи отговорност.
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щерев ти си много бедна душичка ама много
23
1
 
35
 
! Отговори
vvv преди 4 години
Нежно момче изглежда. Пожелавам му да получи на тласъци цялата любов на зелените му събратя от понделата . И да получава, и да получава.....
22
14
 
5
 
! Отговори
Константин преди 4 години
Кофти, гледах клипа, явно че ние българите сме стигнали много под дъното, странна работа, как някой се чувства силен като мъчи животно или човек, но и кучелюбите не мъчете хората, като си пускате кучетата навсякъде, някой просто не ги харесват. Този трябва да си понесе наказанието, но трябва да понесат наказание и тези които допускат да има животни по улиците и позволяват на такива индивиди да имат животни. Ха сега да Ви видя.
21
3
 
29
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 4 години
ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН СЪДИЗЪМ...ДА СЕ САМОСЕЗИРАТ ВСИЧКИ САМОСЕЗИРАЩИ СЕ...ТОВА НЕ БИВА ДА СЕ ОТМИНЕ С ЛЕКА РЪКА...СЛЕДВАЩИЯ Е ИЛИ ДЕТЕ...ИЛИ ВЪЗРАСТЕН...ИЛИ БЕЗЗАЩИТНА ЖЕНА...МОЛЯ ВИ ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ ПОЛИЦИЯ ...СЪД...ДОКОГА ЩЕ СЕ ЧУВСТВАТ БЕЗНАКАЗАНИ И НАД ЗАКОНА ТАКИВА ***...
20
6
 
20
 
! Отговори
Константин преди 4 години
И недейте да пишете за хората, които не обичат кучатата, че са .... адолф е обичла кучатата, а знаем какви ги е вършил. Не одобрявам мъченията под каквато и да е форма.
19
1
 
18
 
! Отговори
И ДА ДОПЪЛНЯ преди 4 години
В тъпия закон "уважаваните" законтворци са предвидили и алинея, според която за да предотврарят несъбираемостта на такива глоби като дадат възможност на порицания да му се размине, ако каже, че животното е негово, защото според ал. 2, ако виновникът признае малтретираното животно за свое, наказанието е то да се отнеме в полза на държавата (въпреки че каква полза би имала тя от куче) като глобите предвидени в останалите алинеи отпадат тъй като тази вратичка дава възможност за измъкване...
18
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
този трябва да бъде затворен в приют за животни и да изкара дните си там, днес го прави на куче, утре на човек
17
6
 
16
 
! Отговори
Константинова преди 4 години
До КучомразАко вие сте нормалните хора, то значи сме стигнали дъното! Според мен такива като вас със садиста от видеото трябва да ви пращат в лагери, да ви кастрират химически, за да не се разпространява гадният ви ген. Така може би след години ще се прочистим от гадове и светът може би ще стане по-добро място.
16
13
 
9
 
! Отговори
Константин преди 4 години
Кофти е това да мъчиш животни, но и тези кучелюби са страшно извр.тени. Така става когато няма ред и правила в една държава. Аз не съм гледал какво прави това момче на кучето, това е гадно да измъчваш. Но и кучелюбите кога ще започнат да си носят съответната отговорност. Не може те да изпадат във възторг от бездомните, болни и гладни животни по улицата. Това не е грижа, това е тъпотия. И така.