Садист мъчи малко куче, ще се сезират ли органите?

Angel Yliqanovf си пусна и видео от "забавлението"
156
Садист мъчи малко куче, ще се сезират ли органите?
Снимка: Facebook

Ром, който се представя като Angel Yliqanovf във Facebook, пусна отвратителен клип, в който се забавлява като мъчи малко куче.

Срещу садиста тръгна и подписка в социалната мрежа, като вече са запазени клипът, представени са и снимки на "героя"

"Подобен садизъм не се вижда всеки ден! Ясно се усеща насладата и удоволствието което изрода изпитва от това, чисто и просто да МЪЧИ едно беззащитно пале. Това е просто отвратително! И имаме абсолютно красноречиво доказателство - видеото което той "геройски" е заснел с помощта на негов приятел съучастник (кой е той?)! И ако и това не бъде наказано с ефективна присъда, правителството може би е време или да си подаде оставката или да се вземе в ръце! Не може българското общество да толерира съществуването на подобни садисти и техните отвратителни прояви на абсолютна изродщина! Това надхвърля всякаква граница на обществена търпимост за отношение към животно! Призоваваме властите да подведат този индивид под наказателна отговорност, с цялата строгост на закона, ако има такава. Настояваме за ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА и за голяма парична санкция, която да му "държи влага" до живот и която да е назидателен пример за други подобни изверги, какво ще им се случи ако вършат родобни очевидно напълно УМИШЛЕНИ престъпления над живи чувстващи същества! ОЧАКВАМЕ действия от полицията и прокуратурата. Призоваваме да няма никакво снисхождение към това престъпление и да му се наложи максимална присъда! Освен самото престъпление, този е качил видеото си в най-публичната възможна мрежа, където могат да го гледат буквално милиони хора, сред които и ДЕЦА. Това само по себе си е много сериозно престъпление! Ако всички започнем да си позволяваме да качваме подобни видеа, представете са в какво ще се превърне facebook? И на какво ще се учат децата ни. И това всичкото го върши семеен човек с дете, представете си.

Властите ще установят всичко много лесно. Видеото което качваме им е напълно достатъчно, за да го призоват за разпит и следствие! Вярваме, че стига и за обвинения и присъда.

Това което върши този и начинът, по който го върши е изключително опасно за потърпевшото животинче. Опасно е за кучетата по принцип. Може да причини обръщане на стомаха, което е много опасно състояние! Смъртоностно е, а и дори да успеят лекарите да го спасят, след това проблемът става хроничен! И ако това се случи, надали "героят" от видеото ще си направи труда да откара кученцето в клиника след тази гавра, че и пари да плаща? Много малко вероятно...", пише в петицията.

Предупреждаваме, че видеото е отвратително и не е за хора със слаба психика!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още по темата: садистгавра с куче
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
21
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Правейки този *** известен само карате и останалите *** да стават популярни с подобни изродщини. В момента ви гарантирам че тоя урунгел е идола на махалата.
54
20
 
5
 
! Отговори
Петко преди 4 години
....,които ни превъврнаха в тази жалка пасмина,която сме сега,смърт за слугите на сталин,налагащи руската воля тук.
53
14
 
4
 
! Отговори
Петко преди 4 години
Преди време БКП направи с българската интелигенция това,което прави герб сега.Българите сме малцинство в държавата си заради геноцида,който герб продължава да ни налага.Всеки един от вас има вина.По отношение на кучето.За мен живота на кучето е по ценен от човешкия.Всеки с повече акъл или който е гледал куче би трябвало да е съгласен с мен.
52
0
 
17
 
! Отговори
Триумвират преди 4 години
За този полеви съд от 2 СВ!
51
0
 
27
 
! Отговори
Очите преди 4 години
Ми сега, срещу кого ще се самосезира БХК?!
50
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До това води комунистическото възпитание и тежкото генетично увреждане от комунистически ген.
49
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ВенТипичен пример за миролюбив кучкар - той раздава улично правосъдие, той е винаги прав, той псува, бие и убива, защото той е последна инстанция.
48
35
 
6
 
! Отговори
До 49 преди 4 години
Не одобрям нито действията на този Ангел, нито на маниаци като теб. Глоба и конфискация на кучето е достатъчно, в край на сметка става въпрос за животно, стопански инвентар.
47
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не харесвате животните, ОК, обаче това означавали, че одобрявате действията на този изверг?!......................Харесваш агнешко, ОК, обаче това означава ли, че не одобряваш действията на този изверг?
46
1
 
2
 
! Отговори
Коки преди 4 години
До Анонимен 49Кой не ги харесва и това е доста разтегливо понятие и кой/кои са написали, че одобряват действията на този.
45
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не харесвате животните, ОК, обаче това означавали, че одобрявате действията на този изверг?!
44
16
 
7
 
! Отговори
сигнал до "орга преди 4 години
Садисти всеки ден избиват, вероятно, стотици милиони *** в касапниците. За храна на любители на кучета и други домашни любимци.
43
1
 
8
 
! Отговори
Разяснение преди 4 години
Първата петиция в сайта с петициите е за този случай.
42
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До МенКъде да се подпиша? Не видях линл тук.
41
6
 
5
 
! Отговори
Константин преди 4 години
До АнонименДа, но чичо ади е одобрявал убийствата на много същества повече от чикатило и бъдни без да му мигне окото, и е бил върл кучкар. И пак казвам, действията на рома не ги одобрявам.
40
3
 
15
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Подписах петицията. Не мога да си затворя очите пред изродщината му.
39
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До КокуНе ти говоря за чичо Ади, а за убийци като Чикатило, Тед Бънди и т.н.
38
11
 
4
 
! Отговори
Константин преди 4 години
И друго което пишете, искате кръвта на рома, аз също не одобрявам неговите действия, трябва да се сезират институциите и те да работят, но трябва и кучелюбите да станете малко по-съобразителни. Това е, и тогава ще заживеем в едно по-добро общество.
37
26
 
10
 
! Отговори
До 38 преди 4 години
Най-големите масови убийци са били фанатици като теб, човек за който кучето е бог. Агресията извира от кучкарите, така че е смешно да обвинявате другите, че били социопати.
36
3
 
23
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Този е за затвора. Такъв садист, само закона го спира да не го прави с хора, нищо друго...

Спонсорирани публикации