Колко българи вярват, че ваксините са експеримент от коктейли?

Протестиращите не спазиха мерките и не носеха маски, но се бяха защитили с каски
13 яну 2022 14:22, Петя Славова
439

Първи протест срещу новото правителство за малко не завърши с нахлуване в НС. Хората се събраха да гласуват срещу "зеления сертификат".  Българското общество е силно разделено и партия "Възраждане" умело се възползва от това, категорични са анализаторите.  

"Тази група от хора е достатъчно аморфна, а "Възраждане", за наше съжаление, са достатъчно добри, за да подпалят огънчето и да ги организират и да яхнат това недоволство точно в този момент", заяви комуникационният експерт Александър Христов.

Още по темата

Протестиращите не спазиха мерките и не носеха маски, но се бяха защитили с каски, предава Bulgaria ON AIR.

"Аз няма да си кажа името, за да не ме репресират тези, които са в парламента, защото те не са българи. Но ще кажа за себе си - учила съм 6 години биология и знам, че това не са никакви ваксини, това са експериментални коктейли, които вкарват във вас чип и неща, които ще разрушат вашата свобода, така че ще бъдете управлявани чрез 5G мрежите", каза вчера една от протестиращите.

"Управляващите изпитват страх, не само от мен. Те изпитват страх от вас, защото виждат с очите си това, от което най-много се страхуваха – че днес, на 12 януари, ще се съберат десетки хиляди българи, които ще искат сметка за безчинствата, на които е подложен българския народ", категоричен бе лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Що за държава сме ние, в която целият Национален съвет по национална сигурност се е скрил в миша дупка, затова че председателят на парламента му текнал сополът?! При положение, че нашият главнокомандващ само преди няколко дни се ваксинира с трета доза", заяви доц. Атанас Мангъров.  

"Тази енергия, която беше на 100% от негови привърженици, той може да ги вдигне и по тема сертификати и по други социални теми, които ще бъдат актуални оттук нататък", посочи проф. Антоанета Христова.

Изследване на "Тренд" от 2018 година показа, че 75% от населението вярва в пророчествата на Ванга, а 45% - в магии. А за всеки трети у нас счупеното носи нещастие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


439
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
349
14
 
3
 
! Отговори
Herr Muller преди 2 години
Да, твърде странни съобщения чета в тази стая. Оставам с впечатлението, че българинът вярва здраво в духове, пришълци, манипулации, световни конспирации на световни правителства, облъчвания от космоса, кемтрейли, летящи съветски танкове и прочее фантасмагории. Нормално е да вярва и във "факта", че го чипират и наливат бълвочи в тялото. Да се надяваме, че това не е форма на шизофрения, а просто форумна шега. В противен случай работата става бузук.
348
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това изобщо НЕ е ваксина! Повече няма какво повече да обсъждаме тъпотии!
347
8
 
2
 
! Отговори
Некъв тука неразбрал преди 2 години
До До 341Абре защитника на Ковид, на твоя страна съм, ама защо и ти лъжеш бе куроблизковец? Ковид като болест е на хиляди години... Ковиди през историята бол. Точно този конкретен обаче... Мамито ни измандръсва!а тия дето не вярват в него - да не си забравите алуминиевите шапки! И дишайте през устата че ви пръскат нощем в носа ковид и кемтрейлс. Също така ще ви командват през 5 джи инсталираните чипове дето са от ваксините дето ги нямате още. Учил съм 6 г. биология, знам!
346
4
 
29
 
! Отговори
Неваксиниран преди 2 години
Още нещо - първо, страничните ефекти от ваксината може да се проявят години след набождането. И второ, има различни партиди ваксини, вероятно с различен състав или концентрация на съставките. В Япония изтеглиха цяла партида заради проблем, а във Виетнам няколко деца починаха (а много други хоспитализирани), всички набодени с ваксини от една партида. Вакснатите да не се радват - следващият бустер може да им е последен...
345
5
 
15
 
! Отговори
Неваксиниран преди 2 години
До Въпрос (#379) - Аз пък познавам млад човек, починал в рамките на 24 часа след ваксинация, както и още един с тежка алергична реакция (пак след ваксинация) и нужда от продължително болнично лечение. А за 2-3 години общо 7-8 човека под 40г (мои познати) си заминаха от различни болести (не ковид). Коментар?
344
2
 
12
 
! Отговори
Edin888 преди 2 години
До Анонимен 372В Англия се планира след 1 април да могат да работят само ваксинирани лекари и медицински персонал, което може да доведе до отлив от над 70 000 медицински работници, които не искат да се ваксинират, а в момента има над 93 000 свободни места. И там ли неприемащите експерименталната инжекция лекари и медицинските работници живеят в 18 век? https://theguardian/society/2022/jan/12/sajid-javid-urged-to-delay-mandatory-jabs-for-nhs-staff-in-england
343
1
 
15
 
! Отговори
Антонио Маркучи преди 2 години
Стари реклами:1901: Хероин - най-доброто лекарство срещу кашлица. 1904: Радий - възстановява здравето. 1960: Контерган - срещу тревожност и безсъние.
342
11
 
9
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
Искам да попитам господина специалист - пулмолог защо тези факти за кръвните картини не ги изнесете публично, а не по форумите. Изследвайте 20 ваксинирани, направете проучване, докладвайте го по телевизията. Защото аз познавам хора, които след ваксина пръснаха стотици левове за пълни всевъзможни изследвания на каквото човек може да си помисли и резултата от всичко е, че са клинично здрави. Също така знам за млади хора, които за жалост починаха от усложнен Ковид. Чакам вашия коментар.
341
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименЛогиката е, че всеки трябва да яде. Просто няма как да забранят посещението на магазини за хранителни стоки, не че там няма как да хванеш вирус. Трябва да си рядко ***, за да зададеш такъв въпрос, а още по-*** са 14-те, които са ти харесали въпроса.
340
4
 
9
 
! Отговори
FMC преди 2 години
Като чета коментари на някои хора тук, половината ***, неминуемо се сещам за хората, които минаха на страната на властта след 9.9.1944 и след 10.11 1989. Същите тия дето ни управляват над 100 години, са твърдите ваксъри и радетели за крути мерки. Защо ли...
339
6
 
17
 
! Отговори
Ц.г преди 2 години
Много ваксинирани се разболяват минават леко и се хвалят че е заради ваксината а неваксинираните с в пъти повече който го прекарват много леко или дори не разбират .Ваксинираните питали ли са се ако не са ваксинирани дали няма да го прекарат леко или да не разберат даже защото аз познавам много хора с антитела и дори не са били болни
338
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Аз специалист -Егати специалиста си щом разчиташ на някаква периферна кръвна картина от някакъв немски лекар пусната някъде в интернет да ти даде наклон . Ако наистина работиш това, за което се представяш, всеки ден ще ти минават десетки реални кръвни картини от собствените ти пациенти пред очите. С думите си категорично се издаде, че не си никакъв лекар.
337
11
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Глупостта е очевидно характерна за българите черта, от там следва и бедността; няма как *** да не е беден..
336
5
 
3
 
! Отговори
ДО 360 преди 2 години
,,ПУЛМОЛОГА!!! ,Първо се образовай,научи правописа,завърши поне средно образование,кандидатствай медицина , завърши а след това за специалност и чак тогава поствай мнение ,а не съчинение !!
335
28
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На протеста видяхме колко на брой вярват. Почти цяла София е ваксинирана вече- антиваксърите бяха на опашка за ваксини, а не на протеста, след като видяха как кукловодите им от Възраждане са с по 3 дози. Иначе из бедната провинция е нормално да са антиваксъри. Там живеят в 18-ти век.
334
13
 
11
 
! Отговори
Поп Грую преди 2 години
До мед сестра Хайде изброй ги тезо лекари. Имена, дати, усложнения конкретно. Защото аз познавам поне 20 човека, които се ваксинираха, някои и с бустер, на които нищо не им стана. Хайде, чакам.
333
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинирана съм с Модерна. Правя херпеси 2 бр.и се страхувам че са отишли и към очите ми
332
2
 
7
 
! Отговори
фердшел преди 2 години
До Аз специалист - Щом пишеш "Пневмониите" с Й..си ми ясен,,,"колега".
331
1
 
14
 
! Отговори
СМЯХ преди 2 години
Отдолу един се прави на Лекар - написал е Пневмонийте - това са Гръцка Династия Императори .Тази Династия тръгва от първия Император Пневмоний през 325 година .
330
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки си има глава и мозък в нея. Не е нужно подлеци, като Кацаров и Киро Ментето да ми ограничават правото да ходя на определени места, а всички да посещават безпрепятствено хранителните магазини... Къде е логиката...? Да не би в Кауфланд и Лидл да няма хора, които не са заразени или вируса е изключение там...?

Спонсорирани публикации