Колко българи вярват, че ваксините са експеримент от коктейли?

Протестиращите не спазиха мерките и не носеха маски, но се бяха защитили с каски
13 яну 2022 14:22, Петя Славова
439

Първи протест срещу новото правителство за малко не завърши с нахлуване в НС. Хората се събраха да гласуват срещу "зеления сертификат".  Българското общество е силно разделено и партия "Възраждане" умело се възползва от това, категорични са анализаторите.  

"Тази група от хора е достатъчно аморфна, а "Възраждане", за наше съжаление, са достатъчно добри, за да подпалят огънчето и да ги организират и да яхнат това недоволство точно в този момент", заяви комуникационният експерт Александър Христов.

Още по темата

Протестиращите не спазиха мерките и не носеха маски, но се бяха защитили с каски, предава Bulgaria ON AIR.

"Аз няма да си кажа името, за да не ме репресират тези, които са в парламента, защото те не са българи. Но ще кажа за себе си - учила съм 6 години биология и знам, че това не са никакви ваксини, това са експериментални коктейли, които вкарват във вас чип и неща, които ще разрушат вашата свобода, така че ще бъдете управлявани чрез 5G мрежите", каза вчера една от протестиращите.

"Управляващите изпитват страх, не само от мен. Те изпитват страх от вас, защото виждат с очите си това, от което най-много се страхуваха – че днес, на 12 януари, ще се съберат десетки хиляди българи, които ще искат сметка за безчинствата, на които е подложен българския народ", категоричен бе лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Що за държава сме ние, в която целият Национален съвет по национална сигурност се е скрил в миша дупка, затова че председателят на парламента му текнал сополът?! При положение, че нашият главнокомандващ само преди няколко дни се ваксинира с трета доза", заяви доц. Атанас Мангъров.  

"Тази енергия, която беше на 100% от негови привърженици, той може да ги вдигне и по тема сертификати и по други социални теми, които ще бъдат актуални оттук нататък", посочи проф. Антоанета Христова.

Изследване на "Тренд" от 2018 година показа, че 75% от населението вярва в пророчествата на Ванга, а 45% - в магии. А за всеки трети у нас счупеното носи нещастие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


439
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
329
9
 
28
 
! Отговори
мед сестра преди 2 години
До Виждам с очите си И аз виждам с очите си здр работници ,които се набодоха с тези довлечени от запада тук се споминаха няколко дни и седмици от инсулти,инфаркти, лимфаденити,температура до 39 гр,стомашни и чернодробни проблеми и др болести! Не съм против ваксините ,но това което слагаме на хората е нямам думи!
328
20
 
6
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Колко българи вярвят във ваксините ли.Ваксинираните-25 % приблизително,неваксинираните -75%.При преброяване на населението през 1946 градското население е 25 %,селското население е 75%.Произходът винаги е от значение.
327
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 363Ти си доктор колкото аз съм космонафт
326
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 356Ако изтеглиш късата клечка и умреш въпреки младостта, пак ли така ще говориш. Тези дъртаци може да са твойте баби и дядовци или майки и бащи. Супер елементарно изказване
325
10
 
20
 
! Отговори
Аз специалист - преди 2 години
ПУЛМОЛОГ. Ваксините не работят. 70% от пневмонийте, които лекувам са при ваксинирани. Нещо повече - някои загинаха след ваксиниране. Гледах и проучването на немския колега в ю-туб, което показва как изглежда периферната кръвна картина на ваксинираните - слепване на еритроцитите и склонност към тромбозиране. Не знам защо никой не слуша нас специалистите, а разни лопоторковци ни дават акъл по разни ТВ!!!
324
5
 
17
 
! Отговори
до Българин преди 2 години
Всеки го кара по различен начин този ковид... Има хора дори, които не знаят, че са били заразени... Заради дъртаците със сериозни придружаващи заболявания ли трябва всичко живо и здраво да се ваксинира...?
323
3
 
3
 
! Отговори
358 преди 2 години
Ако ти трябва сертификат, ей сега съм болен, мини през нас да те накашлям. Ще ти дадът за цяла една година...
322
3
 
9
 
! Отговори
До 358 преди 2 години
И аз нямам васкина но като ми трябва сертификат си правя тест за 10 лв и ходя където искам. За мен е важно да се контролира заразата
321
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проблемът е, че отнеха елементарни права на хората, които не искат да се ваксинират... Много просто е... Зеленият сертификат е абсолютна безсмислица и дискриминация (изнудване) срещу всички, които не желаят тези препарати в организма си...
320
22
 
9
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Май не сте минавали през вируса. Аз скоро минах. Нямах васкина. 12 дни с 38.5 температура. Страшна треска първите дни и болки в цялото тяло. Не можех да стана да се обслужвам. Не можех да спя също така, заради задух. Грип също е кофти заболяване но минава за 3, 4 дни. Тук ви говоря за 12. След като "оздравях" не можех да мина наведнъж повече от 50метра. Месеци ми трябва ха да се възстановя. Всеки сам избира за ваксините, но ако може да върна времето назад и да боледувам с васкина за 3 или 4 дни
319
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом някой мъж вярва, че е жена и се състезава срещу жени може. Защо някой да не вярва в предсказанията на Ванга?
318
1
 
4
 
! Отговори
До 341 преди 2 години
Това още веднъж показва неграмотноста и неинформираноста на хора като теб ! Ковид съществува от средата на миналия век и мутира непрекъснато ! Този 19 влияе на имунната система и е по страшен!И всъщност не самият вирус ,а имунният отговор на организма е опасен! Вирусътпредизвиква свръхреакция на имунната система.Проблемът е в силата на собственният ни имунитет!!!
317
4
 
3
 
! Отговори
Инспектор Дюдю преди 2 години
Ами този протест си беше точно за преброяване на лековерните, явно са доста в нашата мила родина.
316
8
 
6
 
! Отговори
ПоетЪ преди 2 години
Този протест е бил, като някакво "freak show". Тази жена защо беше с каска? Против 5G ли? Господина защо се беше "барнал", като Хитлер? Поради 5G ли? И професор Мангъров защо се надигаше, за да стигне до микрофона?
315
13
 
9
 
! Отговори
преди 2 години
Парад на простотията. Като се натръшкат, ще направят услуга на интелигентните хора
314
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някоя мисирка като каже: Вярвам, че ваксините работят, а не е до вяра, например БЦЖ не те пази понеже някоя мисирка вярвала, а , защото наистина си работи и е доказана ваксина.
313
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То не е до вярване и невярване те са експериментални препарати не саминали всички изпитания за безопастност.
312
2
 
4
 
! Отговори
До 347 преди 2 години
Явно си чистачка в този офис
311
1
 
13
 
! Отговори
biologist преди 2 години
Тази гдето е учила биология 6 години явно е било времето от яслата до първи клас ! Иначе не мога да си обясня че това са думи на дипломиран биолог!!
310
5
 
19
 
! Отговори
Виждам с очите си преди 2 години
какво става в офиса дето работя, всичките вакси-зомбита с по 3 бустера са болни. кашлят,кихат и *** по цял ден. Толкоз за ефекта екперементалната течност!!!

Спонсорирани публикации