Възможно е една от жертвите да е била в колата на Семерджиев?

Пътен експерт: Разследващите органи трябва да потвърдят това
7 юли 2022 12:37, Елка Василева
50
Възможно е една от жертвите да е била в колата на Семерджиев?
Снимка: БГНЕС

"Горещо насърчаваме разследващите институции да проверят дали едната от жертвите не се е возела в автомобила на Георги Семерджиев". Това каза пред bTV експертът по пътна безопасност Диана Русинова.

Още по темата
"Съдейки по това, което успяхме да видим, е, че позицията на едно от телата беше такова, че няма как да се е озовала там, а щеше да изхвърчи както другата пешеходка. Ние считаме, че това е възможно. Разследващите органи трябва да потвърдят това, ние горещо насърчаваме да се обърне внимание на тази теория", каза Русинова.

По думите ѝ този случай е изключително притеснителен.

Липса на национална политика, защото става въпрос за толкова много нарушения и такова грубо погазване на закона.

"Питаме се как държавата допуска такива хора да се движат свободно? Липсва цялостна национална политика", заяви пътният експерт.

Липсва ефективен превантивен контрол, смята адвокат Димитър Марковски.

„С такъв брой сериозни нарушения има си добри способи и механизми този човек да не бъде допуснат да сяда зад волана. Когато има системен контрол и добре очертана политика, тогава няма да се допуска такова пътно дерибействане“, коментира той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
5
 
! Отговори
до №5 преди 1 година
Прокуратурата каза, бе Бойко Рашков: "Лъже, че Георги Семерджиев е бил защитен свидетел и имал поставена охрана. Рашков вчера излъга, че Семерджиев се е ползвал със статут на защитен свидетел, така, че може и да лъже за момичето. Възможно е една от убитите жени да е изхвърчала от разцепения джип.
5
1
 
24
 
! Отговори
Така ли? преди 1 година
Нали Рашков е установил коя е жената ,която е била в колата и е избягала? Сега вие ще противоречете на човека с вашите теории,които може и да са верни!
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как ги дават тия книжки.
3
1
 
29
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
всичко е възможно колко души бяха в джипа на из-ро-да убил милен цветков ивсички се скриха не оказаха помощ на пострадалия сега е същото никои не сеобажда на 112 а бягат затова е белене такива там да чакат делата си коитоще се точат с години а не под парична гаранция
2
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възможно е и двете да са изхвърчали от колата.
1
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Центърът на София където е бъкано с камери,нашето МВР не може да установи кой къде се е возил и кой как е ударен и починал?На всичката тая своолач барабар с дъъртият комууняга Рашков трябва многооо яко прочистване!