Роднина на една от жертвите: Надявахме се да не е тя, това са деца!

Близки дълго време не получили информация от институциите
7 юли 2022 08:42, Петя Славова
137
Роднина на една от жертвите: Надявахме се да не е тя, това са деца!
Снимка: БГНЕС

Георги Семерджиев уби в катастрофа две млади момичета. Снощи жена моли за съдействие Нова тв относно изясняване на самоличността на загиналите млади жени в тежката катастрофа в София. Антоанета Куюмджиева е близка на семейство, което издирвало дъщеря си. Роднините загубили връзка с нея след инцидента.

Звънели са на болници, в 4 РПУ, препращали са ги към КАТ. От тези институции им казали единствено, че инициалите на загиналото момиче и дъщеря им съвпадат. Молили са се този кошмар да не е техният, но по-късно името се е потвърдило.

Още по темата

"Получихме съдействие от "Пътна полиция" и ни изпратиха в следствието. Обърнахме се към вас за помощ, защото не можехме да я намерим. Надявахме се това да не е тя. Не сме спали. Искаме правосъдие. Никой не заслужава да си отиде по този начин. Това са деца. Тя се прибираше и трябваше да се види с моята дъщеря. Видях я няколко часа преди това. Беше едно прекрасно дете. Ще ни липсва страшно много. Не може подобни хора, като Георги Семерджиев, да бъдат оставяни безнаказани", сподели Куюмджиева.

Припомняме, че криминално проявен с 50 нарушения предизвика тежка катастрофа и уби две млади жени - на 22 и 26 години, в центъра на София. Инцидентът стана късно във вторник вечерта на кръстовището до хотел "Хемус". След произшествието извършителят - Георги Семерджиев, и неговата спътничка избягали от мястото. При удара колата му се разцепва на две и помита жените, които се движели по тротоара. Джипът на Семерджиев е с фалшиви номера, с незаконно ползвани синя лампа и стоп-палка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
0
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Били са трима в колата,Семерджиев и още две момичета,едното е избягало,а другото го е хвърлил до пометеното момиче,една е била пешеходката,много неща се премълчават ,поредния случай,в който няма да има адекватно наказание за съжаление!
107
0
 
2
 
! Отговори
Потрес! преди 1 година
Това да не кажеш на роднините и да ги препращаш по сопите, след като те са потърсили информация, вместо сами да се задействат да информират! Това е престъпно и трябва да е наказуемо! Въоръжавайте се не само с овче търпение казва Пасков! Май е прав!
106
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"При удара колата му се разцепва на две и помита жените, които се движели по тротоара. Джипът на Семерджиев е с фалшиви номера, с незаконно ползвани синя лампа и стоп-палка." - немско качество с европейски ценности. Машала на Урсула, Кирчо и Бойко.
105
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Око за Око Зъб за Зъб. Не случайно в старият завет я има тази максима. Аз съм го въвел и недай си боже се случи нещо такова което се случи с тези две деца мъка ми е за причинителите на това нещастие. Веднага ги пращам на почивка.
104
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съболезнования за потресаващата загуба! Куюмджиеви са известна столична фамилия, дано да намерят много солидни връзки, за да осъдят този ...... според тежестта на престъплението му :(((
103
0
 
5
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Внуците на червените престъпници продължават да убиват български деца, и 32 години след преврата на 10 ноември! ДОКОГА БЕ?
102
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На въжето три дни да виси...и всеки да минава да го заплюва.
101
1
 
9
 
! Отговори
До Д преди 1 година
"Трябва да бъде убит мъчително" - не само той, но и цялото му семейство до 9то коляно! Както и всички съдействали през годините да остане безнаказан. Само тогава ще възтържествува справедливостта. Всичко останало е безсмислено.
100
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А защо досега Кирил Петков не си е дал оставката при такива жертви?!
99
1
 
32
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 1 година
Да не дава господ такова нещастие! Огромна трагедия за близките. А това дрогирано пиш ле ме заслужава изключително сурово наказание, че е и рецидивист, не е като да е изкарал малшанс. Рано или късно е щял да "постигне" нещо такова. Маст ията, дето е била с него също заслужава някакво наказание, да преценяват какво. Съболезнования на родителите, на семействата им. Да почиват в мир милите душички.
98
2
 
23
 
! Отговори
Задавайте Въпроси! преди 1 година
Прокуратурата се задейства. Значи работата е МНОГО ДЕБЕЛА. Татуирания сигурно е от шайката на Бойко Борисов?
97
4
 
10
 
! Отговори
перко преди 1 година
Не забравяйте, това е защитеният свидетел на Рашков!!! !
96
4
 
41
 
! Отговори
Обърнете Внимание! преди 1 година
Снощи един адвокат на татуирания тук в коментарите, до 1 часа през нощта се опитваше да ме убеди, че нямало никаква нужда да се разбира кои са убитите момичета, защото "родителите не искали да разпространяват", а аз съм бил кръвожаден сеирджия. А то излезе, че не са казали на роднините до последно, че децата им са безжалостно ликвидирани от един номенклатурен нарко-мутро-милиционер-дилър с мозък във вид на гъба умопомрачен от шмъркане на кристали.
95
1
 
9
 
! Отговори
ГРАЖДАНИ преди 1 година
ПОСТАВЯЙТЕ ПОД ВЪПРОС ВСЯКА ДУМА И МИМИКА НА ЯСЕН ТОДОРОВ
94
4
 
25
 
! Отговори
Натиск, граждани! преди 1 година
Борисов и Гешев всячески се опитват да потулят случая. Вчера първия отзовал се на катастрофата е бил Ясен Тодоров, справка: "С разпореждане на главния прокурор разследването на жестокото ПТП ще бъде поето от Националната следствена служба". Този явно е някой техен човек. Дълбайте граждани! Не ги оставяйте да им се размине. Поставяйте под въпрос ВСИЧКО!!
93
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В интерес на истината, ако са били в джипа, дори изхвърчало 1/2 купе, може би, щяха да имат шанс да оцелеят. Безмилостно са пометени.
92
1
 
19
 
! Отговори
Решено е. преди 1 година
Носете винаги със себе си, тухла четворка, която вятърът да запрати в предното стъкло на такива татуирани тарикати и ще се прочистим бързо от такива.
91
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Татуирания е чакал на Борисов и Гешев?
90
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не са роднини. Жената, която се изказа потвърди, че е майка на приятелка на жертвата. Момичето е пътувало към приятелката си. Не е била в колата. Моля Ви, не дрънкайте глупости.
89
1
 
7
 
! Отговори
90% преди 1 година
Ако са се возили в същия джип, щяха да изхвърчат на платното със задната част от автомобила. Трябва да са били пешеходки на 90%. Извадете по-близки кадри, за да сме 100% сигурни