Богдан Милчев: Целият КАТ се тресе от скандали

Те стояли в основата на катастрофите
19 юли 2022 14:50, Росен Стойчев
35
Богдан Милчев: Целият КАТ се тресе от скандали
Снимка: БГНЕС

Проверките на КАТ са лицемерие, те просто проверяват повече, не правят нищо извънредно. Шефът на Пътна полиция прави политическа чистка сред състава. Целият КАТ се тресе от скандали.

Още по темата
Министърът не търси резултати, веднага си слага удобни хора. Това коментира за Нова Нюз Богдан Милчев от Института за пътна безопасност.

Той коментира и напускането на Димитър Илиев от Държавната агенция „Безопасност на движението по пътищата“ като обясни, че е трябвало да води битката докрай, а не да се отказва.

"Като че ли има пълен отказ от страна на политическата система да прекъсне една добре изградена хранителна верига, стояща като основа на ПТП-тата. Ако пътищата ни не са добри, ще загиваме, но никой не иска да се занимава с тях. Нямаме лаборатория, която да извърши проверка на качеството на пътищата. Държавните експерти 10 години отказват с експертите на Пътна безопасност. Политиците приемат като досадно служебно задължение пътната безопасност, казват "какво да направим като карат като луди?", посочи той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
милю фуражката преди 1 година
КАТ е терористична рекетьорска организация, която отдава призовавам да се закрие, даже да се ЗАТРИЕ
31
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Резултат от Рашковата "кадърност".
30
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Опитаха се момчетата да се изправят срещу Мафията, но бързо бързо им отрязаха главите.
29
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Такава паразитна структура като КАТ, няма никъде в Европа. Резултатите от дейността на КАТ са ясни- 30 години първи по умрели на пътя, въпреки всякакви манипулации на статистиката.
28
2
 
8
 
! Отговори
КАТ да се закрие преди 1 година
Решението е ясно - закрива се КАТ, а служителите му да нямат право да работят на държавна служба.
27
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Даже и в една Румъния..., сутрин и вечер в час пик на Букурещ, на всяко кръстовище стоят полицаи и регулират движението. Не дремят, а найстина регулират и помагат на хората. А, тук ??? Нивея и работя в Пловдив, постоянно пътувам и е завършена трагедия. Всеки го знае. Анархия. Целия КАТ трябва да бъде УВОЛНЕН, барабар с чистачките...Нищо не става от тези кръвопи.И.и!
26
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички служители от системата на МВР И МО заедно със цивилните служители които са на двойна хранилка-заплата и пенсия едновременно докато не се изчистят нищо добро не ни очаква.Чашков обеще да ги изчисти но нищо подобно-навсякъде мирише на голямо а----о
25
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бате Бойко много плачат за теб
24
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ въобще не са изчегъртани. Продължават да държат и Съда и Прокуратурата, както и голяма част от Полицията.
23
1
 
16
 
! Отговори
Чукча писател преди 1 година
Дайте му палка, пищов и власт и му гледай сеира. Вместо да облекчават трафика те (пътна полиция) сякаш точно обратното правят. Създават предпоставки за ПТП особено в час пик.
22
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Връзката ГЕРБ-Таки е много топла. От ваденето на "лейтенанта" на Таки, Любо Младежа от затвора лично от Борисов, през опита да се инсталира Кралев като шеф на БФС благодарение на активното мероприятие със свастиките от София-Запад, до перлата в короната - подаряването на Капитан Андреево на Таки.
21
0
 
5
 
! Отговори
закон преди 1 година
Е ми ко праим сега?
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Резултати има този Институт по безопасност на движението?По добре да се закрие.Хранилка на бивши шефове............................ТОЧНО..............
19
2
 
15
 
! Отговори
смърт на пътя преди 1 година
"какво да направим като карат като луди?"Много неща! Но не ви отърва!
18
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя е от хората на Тиквата, които съсипаха всичко.
17
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кат в 21 век регистрация на кола цял ден и то дори в по-малки градове, шофьори убийци и до тях полицайка само със служебна карта показвайки проверка няма, манталитет 1960 г. Наш човек, не го закачай. С глоби само това не се решава. А с превеция, образование, в Германия има табели с човечета указващи скоростта, но бай *** мисли, че с приоми безумни глоби само проблема ще се реши. Резултат няма. Къде е образование в училище, няма го. В села и малки населени места масово се кара пияни и всички го
16
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този не беше ли виден катаджия по негово време курупцията беше организирана и на ниво
15
1
 
10
 
! Отговори
Упс.... преди 1 година
Що така с лошо? Ами те калинките по държавните постове не искат да работят! Пък и факт, че им пука само за заплатките и бонусите...ама така да ги изпитопсваме на национално ниво...... ами причинявате им дискомфорт.
14
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КАТ кога ще спрете тези шумотерористи терорииращи градовете и всички хора в тях? КОГА? КОГАААА? някакъв 20-ен пикльоо с малка чорка да ми бръбчи с мотор по цели нощи и да не могат хиляди хор да спят заради малката му чорка. КОГА бе КАТ? КОГА?
13
3
 
23
 
! Отговори
Алчен брокер преди 1 година
Срива започна спряло е всякакво търсене на апартаменти в София и големите градове.Който продал продал следващата година ще е -70 % на панелки и 50 %ново строителство,а тези които са платили на зелено лошо.Факторите са ужасно много лоши пътища,лошо образование,медицинско обслужване платено въпреки,че е осигурен човек ,липса на детски градини, транспорт под всякаква критика.Феодали по малките градове.Балона е чудовищно надут