Жена е пребита до смърт от мъжа, с когото живеела, и от съсед

Била е над две седмици в дълбока кома
Обновена: 7 авг 2023 09:07 | 7 авг 2023 09:07, Стела Стоянова
147
Жена е пребита до смърт от мъжа, с когото живеела, и от съсед
Снимка БГНЕС, архив

45-годишна жена е била пребита с бокс до смърт от мъжа, с когото е живеела, и от негов съсед. Тя е намерена от дъщеря си обезобразена и в безпомощно състояние. Приета е с тежка черепно-мозъчна травма в „Пирогов”, където няколко дни по-късно умира, съобщава Нова телевизия.

Това става в края на юни. Мъжът, който е нанесъл фаталния побой, е със серия криминални прояви.

„Майка ми и въпросният мъж – Росен, се запознават в социална мрежа през март. Започват да излизат по футболни мачове и по кафета. Майка ми се премести в края на април да живее при него. Досега никога не е излизала от вкъщи да живее с мъж. Не сме си мислили, че може да се стигне до такава жестокост. Майка ми дълги години работи в магазин, но внезапно реши да напусне. Обясни, че иска да си почине малко. Явно въпросният Росен я е накарал да го направи. Не ми е споделяла да е имала проблеми. Не сме усетили и мъжът да е агресивен. За него не знаехме нищо”, казва дъщерята на убитата жена Габриела Манолова.

Още по темата

На 24 юни Росен се обажда на приятеля на Габриела, за да прибере майка си, с която се били скарали. „Когато стигнахме до адреса, той ни чакаше долу. Влязохме вътре. По незнайно какви причини ни вкара при комшията, който стоеше с бокс в ръка до бременната си жена. Аз исках да видя майка си и му казах да ни заведе там. Росен отвори вратата на апартамента си. Заварихме майка ми да лежи гола на дивана, покрита с чаршаф. Цялото ѝ лице беше в синини. Кръв излизаше от устата. Аз повиках полицията”, обяснява дъщерята на жертвата.

Мъжът обяснил, че е ударил само един шамар. „Тя, ако не се лъжа, още тогава е изпаднала в кома. От Спешна помощ ни казаха, че доста часове е била в това състояние. Майка ми лежа 17-18 дни в дълбока кома”, допълни Габриела.

От прокуратурата обясняват, че Росен и неговият съсед са задържани. Повдигнато е обвинение за опит за умишлено убийство в съучастие. И двамата мъже не правят самопризнания. За Росен е известно, че в миналото има пет присъди –  сред които такива за кражби и за шофиране под въздействието на алкохол.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Жена съм и имам дъщеря и не миожете да си представите колко се радвам ,че повече от двадесет години не живея в България. И когато се приберам отпуска за две седмици се чувствам отвратително по причина,че не съм подготвена за простотията с която всеки ден се сблъсквам там .
133
2
 
5
 
! Отговори
Едипов комплекс преди 9 месеца
"Думите, с които мъжът описва съвкупно жените, са всъщност словесен портрет на майка му".
132
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
То бива бива медийна манипулация,но чак пък толкова...Замислено постановъчно на гърба на поредица от зверства.
131
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Медиите способстват за хаоса.
130
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 133. В грешка си. Аз не влизам в саморазправи. Имах предвид разните Динковци, ултраси и пр.
129
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"През това време те да са под полицейски или домашен арест, за да не се саморазправи гражданството с тях." - Да бе ... колкото се саморазправяхте с Митьо Очите и подобни ... айде моля ти се! Аман от глупсоти. След 10 дена, като ти минат ядовете ела и повтори същите глупости.
128
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 129 - Ами виж кво ... то попринцип след като стане золума всички вече за запознати ...
127
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ДНес БГ има мнго грехове да изкупува .. пропуснаха послехдните 20 000 убити жени за последните 10 години ...
126
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Хайде стига, ще спасяваме всяка уррва, която е решила да излиза с престъпници. Всеки сам си преценя. Иска престъпник да я чеше, ще я бие.
125
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Добър ден ,предлагам на българските депутати и съдий да изнасят цялата информация за такива съдисти ,побойници ,изнасилвачи и убийци за да може всеки да знае с кого си има работа.Със сигурност така поне един човешки живот ще бъде спасен.
124
1
 
3
 
! Отговори
Сарайския преди 9 месеца
Мултикултурен *** мрази всичко Българско и християнско.
123
1
 
2
 
! Отговори
На челото преди 9 месеца
Му пише различен от Българина и мрази всяко родно и православно.
122
2
 
2
 
! Отговори
Спешно лечение преди 9 месеца
На османеца с АК-47.
121
0
 
12
 
! Отговори
3333 преди 9 месеца
Бедпорно съдебна система има своята вина. Доста подобни случаи се появиха напоследък. Проблема според мен е по-друг. Тоталната деградация на обществото. Особено последните години. Вина, за което има, цялата политическа клика. И не само. Певци, актьори и прочие. Всички те имат за цел да преподават ценности в обществото, след като са някаква еманацие на последното. Хората копират поведение. Шскат лесен живот, да не работят, а да разполагат с пари. Резултатът е този.
120
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Господи какво се случва? Жените търсим любов , а вместо това намираме смъртта! Защо в 21 век все още живота не е ценен? От какви хора се отглеждат тези чудовища?
119
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
В едни отминали времена, които мразя, имаше едно положително нещо. По таблото на всяка автогара висяха снимки на местните джебчии с предупреждение най-отгоре. Предлагам по всички обществени места да висят снимки на на насилниците, докато тече съдебното производство. През това време те да са под полицейски или домашен арест, за да не се саморазправи гражданството с тях.
118
2
 
23
 
! Отговори
Една Ж преди 9 месеца
Момичета бягайте от трайно безработни мъже. Това означава че са мързеливи и ком плек сари. Такива мъже обикновено са насилници.
117
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не се знае в коя армия е служил. Може да е бил във "Вагнер" или "Ислямска държава", най-вероятно.
116
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 100.Не пише на челото им, но разбереш ли го, че е член на Възраждане, бягай с 200 оттам.
115
2
 
3
 
! Отговори
До 118 преди 9 месеца
А такива като теб се слагат в концлагер. Да си уплътняват времето с пост и физически труд.