Астролог: 2024 е годината на осмицата, няма да е спокойна

Това е година на трансформацията, смята Антоанета Салфидж
14
Астролог: 2024 е годината на осмицата, няма да е спокойна

Това е година на осмицата. Няма да е спокойна. Това е година на трансформацията. Очите са нашата осмица. С едното гледаме навън, с другото навътре. Има опасност от преяждане или от прекалено много страх, депресии, паники, така че трябва да се учим да работим върху себе си. Картата на годината показа, че много ще е важно да имаме крайна цел и с малки стъпки да постигаме резултати. Това, което ще се случва, ще е много разнообразно, но независещо от нас. Става въпрос за промяна на съзнанието, много сериозни скокове в нашата сетивност. Това коментира астрологът Антоанета Салфидж в студиото на "България сутрин".

По думите ѝ пристигат нови деца, които трябва да се адаптират. Ние трябва да им помагаме и да сме стабилни и заземени. Според нея всичко, което се случва в нашия свят, е за добро. Годината ще е свързана с материализация и устойчивост. Ще предизвика страх да не си загубим парите и работата.

"Отдавна върви дълъг процес към глобализация. Светът ще се глобализира. Ще включва и процеси като потушаване на национализма. Не трябва да се притесняваме от това, което ще се случва в държавата. Хората най-много ще се изплашат за своите пари и за своите домове", каза Салфидж в ефира на Bulgaria ON AIR.

Тя посочи, че решенията, които предстоят да се вземат, не могат да се решат само от Народното събрание. Според нея нагоре в пирамидата ще има и други приоритети, които не са само национални и добави, че решенията ще са за добро. Астрологът прогнозира, че до 2025 г. тези трансформации, които се случват в момента, няма да имат ясен отговор.

"Към февруари месец 2024 г. ще има нова трансформация, свързана с войните. Войната в Украйна поне медийно ще приключи. Ще се случи нещо ново, което ще избухне. Глобално светът ще е мирен. Втората половина на годината има небесен щит", заяви Салфидж.

По думите ѝ предстоят големи трансформации в банковата система. За Овена и Везните е важна индивидуализацията. Главният въпрос за тях е "Кой съм аз?", рисковете да се изявят, да се покажат, да се осмелят и да се отделят - важни въпроси, свързани с работата и семейството. Могат да се случат много големи трансформации - раздели, срещи, запознанства.

Астрологът съветва Рибите и Девите да се грижат за здравето си. За всички зодии върви тенденцията към преумора. Стрелците и Близнаците да пътуват и да се учат. Любопитството се отваря. Ако си позволят да бъдат любопитни, ще открият нови възможности.

Вижте видеото с целия разговор

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
Няма да е спокойта преди 4 месеца
Кагато угаждаме на Западния фашизъм!!!ВЪН ОТ ТЕЗИ НЕГОДНИ МИШКИ ЕС И САЩ!!! ТЕ СА СИГУРНАТА НИ СМЪРТ НЕ ПУТИН!!!
10
2
 
8
 
! Отговори
абе преди 4 месеца
къде се учи астрология , държава , град , село , институт , факултет ? води ли се астрологията наука ? колко години се изучава ? висше или средно образование се води ? кой ги изпитва и оценява , има главен астролог ли ? къде се регистрират получават ли заплата , плащат ли данъци ? е такива едни въпроси ме интересуват .
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Брей какво лошо има да попитам дали астроложката е дипломирана та *** изтъркахте бе ? Разбира се че трябва да има квалификация и сертификат...само е чудно къде се издават де официално съгласно българското законодателство...Нали всичко трябва да е както трябва. Аз например не се обявявам за доктор без съответни дипломи нали така ?
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Много общи приказки, които важат за всяка година. Винаги ще има катаклизли и политически промени, които ще рефлещтират върху хората. Алчността ще ни погуби. Особено тази на сащ.
7
1
 
5
 
! Отговори
зависи преди 4 месеца
за света ще е поредната трудна година ,на борба,на работа,а за българите ще поредната безгрижна и безоблачна година,в която всеки българин е добави още много милиарди в сметката си,не се вижда промяна на това положение на планетата за съжаление
6
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Светът се глобализира и това е хубаво, ще отсее плявата.
5
1
 
12
 
! Отговори
Хах преди 4 месеца
Тая към звездите гледа, в кристалната топка се взира, на фасул и леща познава и накрая нейната прогноза за нищо не става!
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Няма по-голям астролог от Хампарцумян. По цяла нощ гледа по звездите и сутрин се изсипе у някоя телевизия да бръщолеви тъпизми.
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Руса римлянка гледа на боб и на кафе :)))
2
1
 
10
 
! Отговори
абе преди 4 месеца
тази говореща със звездите издава ли касов бон на клиентите след гадаенето ?
1
7
 
22
 
! Отговори
И без да си астролог преди 4 месеца
се вижда, че 2024-та ще е годината на големия - (трибуквие) - с тоя псевдо Шенген, повишаването на цената на водата за ЧНГ, падането на дерогацията, предстоящото изнасяне на домакинствата на спотовия пазар за ел-енергия, приемането на еврото... Въобще, дупе да ти е яко, народе!