Латино ритми и хип-хоп битки на ON! Dance

Тази година и децата ще могат да се включат в уроци и състезания
10 сеп 2013 17:18, Александър Попов
0
Латино ритми и хип-хоп битки на ON! Dance
Снимка: ON! Fest

За поредна година между 20 и 22 септември зала 5 на Интер Експо Център ще се превърне в едно от най-посещаваните и красиви места на ON! Fest. 

Както винаги ON! Dance - зоната е разделена тематично. 21 септември е отреден за горещите латино ритми, а 22-ри – за експлозивните хип-хоп битки.

За събота екипът на Dance Academy е подготвил поредица от уроци, демонстрации и състезания, които ще разпалят кръвта на участниците и зрителите. Всички присъстващи ще могат напълно безплатно да се потопят в ритъма и стъпките на салса, кизомба, меренге, cuban, бачата и много други латино и стандартни стилове. Нововъведенията ще бъдат часовете за суинг, регетон и boogie-woogie танци.

Тази година ON! Dance ще включва и детски модул с уроци и състезания по най-популярните и атрактивни стилове, водени от представители на най-добрите танцови школи у нас.

Традиционно съботата ще завърши със зумба маратон.

На 22 септември сцената ще завземат Makosa Nostra, в компанията на най-добрите български хип-хоп и брейк танцьори. Музикалния фон ще осигурят редица диджеи, които ще поддържат доброто настроение по време на различните уроци по улични танци – от хип-хоп, през house dance и poping, до класическия Bboying.

След 14.00 часа ще стартира и най-зрелищната част – хип-хоп и Bboy битките.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: ON FestON Dance
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари