Неподвластни на гравитацията с ON! Fest

Скейт, паркур и още шоу на колела
Обновена: 16 сеп 2013 16:36 | 16 сеп 2013 16:36, Петя Славова
3

Снимка: On Fest

Тази година участниците в спорт и паркур зоните на ON! Fest ще поставят под съмнение законите на гравитацията и границите на способностите на човешкото тяло.

ON! Parkour зоната, организирана от Freerun Bulgaria, ще продължи традицията всяка година да е по-голяма, по-атрактивна и с по-силно международно участие. Организаторите споделиха, че подготвят фрийрън предизвикателство, каквото рядко може да се види у нас.

Специални гости ще са Александър Зюлев (Русия) и Богдан Цветкович (Сърбия) - невероятни атлети с различен арсенал от умения във фрийрън и паркур, които не само ще демонстрират пред българската публика, а и ще покажат на какво са способни в редица уроци за начинаещи и напреднали.

Друго любопитно събитие е в ON! Skate – зоната на малките колела - скейт и кънки. Най-голямата халф пайп рампа на Балканите, висока 3.70 м. и дълга 15 м. ще бъде разположена за първи път в България на мероприятие с подобен мащаб. Райдърите от Disaster, които тук ще провокират сетивата ни, са едни от най-добрите кънкьори у нас и в Европа.

Участници в ON! Bike зоната ще бъдат най-добрите BMX-райдъри от страната, както и траялския отбор от София BT Sofia Demo Team. Отново ще има и голям еърбег, където всички райдъри, дошли с колелата си, ще могат да покажат най-атрактивните си трикове.

Четири отбора ще се включат в демонстрациите на ON! Drift зоната. Отново ще видим шоуто на Motoexpert Falken Drift Team на двукратния национален вицешампион и носител на купата King of Europe Street Legal за 2013 Александър Язов и Ивайло Алексов (шампион в Time Attack Серии), Mirafiori Car Mods, КАМ Моторс и STI.bg, представени от първата дама-пилот - Ива Русинова (4-то място в Queen of Europe за 2013).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Иво преди 10 години
До Ненчо21-22 септември в Интер Експо Център София. Това, което е описано е много малка част от фестивала. За повече информация на onfest.bg
2
0
 
1
 
! Отговори
Rumenov преди 10 години
Не знам кога и къде, ама снимките къртят! :)
1
0
 
1
 
! Отговори
Ненчо преди 10 години
Можеше да дадете малко информация кога и къде ще се проведе шоуто!