Култова стратегическа игра с премиера на ON! Fest

Представят на феста новото издание на Magic: The Gathering
0
Култова стратегическа игра с премиера на ON! Fest
Снимка: ON! Fest

Супер герои, митични чудовища, страховити магьосници и космически кораби ще властват в новата зона за настолни и картови игри на ON! Fest 2013.

ON! Tabletop е пространството, където епичните сблъсъци ще се случват във фантазията на всички участници сред декор, пресъздаващ средата на най-значимия турнир – по играта Magic: the Gathering.

На ON! Fest ще се състои и премиерата за България на новото й издание, в поредица от турнири с наградни фондове за начинаещи и опитни играчи. Magic: the Gathering е първата стратегическа картова игра в света, която тази година празнува двайстата си годишнина и по последни данни се играе от 12 милиона играчи по цял свят. Тя включва множество персонажи от класическите древногръцки легенди и митове, заради което цялостната тема на първото издание на ON! Tabletop ще бъде в такава атмосфера.

Други популярни картови игри в зоната са Game Of Thrones, Star Wars и Netrunner.

Любителите на миниатюри също не са забравени. Отново под формата на демонстрации и турнири ON! Tabletop ще покаже Heroclix - играта, събираща и противопоставяща всички знайни и незнайни комиксови герои, както и X-Wing, чрез която ще можете да сбъднете детската си мечта да командвате флотилия от космически кораби за славата на Империята или бунтовниците.

Важен акцент е и турнирът с международно участие по Warhammer (във вариант фентъзи и 40000), в който армии от различни раси ще се сражават на големи и детайлни терени, за да тестват уменията за тактическо и стратегическо планиране.

Естествено, ще присъстват и най-популярните настолни игри - списъкът със заглавия включва Mage Wars, Cyclades, Munchkin, King of Tokyo, Doctor Who и други.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари