Сидеров сгълча ДПС: Вие сте филиал на Анкара в България

По думите му у нас се води борба за "обезбългаряване" и присъединяване към Турция
25 фев 2009 14:12,
196
Сидеров сгълча ДПС: Вие сте филиал на Анкара в България
Снимка: Булфото

„ДПС са филиал на Анкара в България“, заяви по време на обсъждането на вота на недоверие лидерът на „Атака” Волен Сидеров.

Пред депутатите националистът заяви, че не бива да се позволява на ДПС да разширяват властта си в България, както и да се подкрепя присъединяването на Турция към ЕС.

По думите му „в България се води борба за обезбългаряване”, „борба за отцепване на региони от Родопите и присъединяване към Турция”.

„Ако Турция влезе в ЕС, това ще е краят на българската нация с икономическите мерки, които ще предприеме Турция. Турция ще ни залее. Тя ще погребе България”, категоричен бе Сидеров.

„Ние ще сложим край на вашия стремеж да ни турцизирате”, обърна се Сидеров към депутатите от ДПС.

Лидерът на „Атака“ заяви, че българите не щат олигархична държава.

„Сегашната коалиция въведе плосък данък, ГЕРБ иска също плосък данък – ами по-плосък данък от това няма”, коментира той и добави, че ГЕРБ не е алтернатива на сегашното управление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
nima edin psihopat moje da upravlqva Bulgaria,may mnogo se navudiha hora kato teb!ne se vruzvaite hora tova e samo zaradi glasuvaneto,Dogane ti izgubi moq glas odavna dano moite bratq da ne te posledvat,may zabravi kak tvoite hora nasila vzeha na straite hora zemite 4rez fal6ivi naturalni aktove!V Bg nyma takava partiq koyato da upravlqva dostoyno tryabva nie da si go suzdadem.Nima va6ata psihika e slaba ta se vruzvate?koy sme nie turcite tova sa rabotliv i 6tasliv narod i nqkoi hora mnogo im zavijdat za6toto te nemogat da budat kato nas!
174
0
 
0
 
! Отговори
Atakata produljava преди 15 години
Bulgarite izvun Bylgarriq da se organizirat i da podkrepqt zdravo ATAKAPOBEDA
173
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Чест му прави на Волен, че застава на трибуната и говори открито, а не да иде в чужбина и да говори едно там и друго тук.Вярно е, че е остър в изказа си, но използва ли благи приказки, ще заприлича на много плямпащите и малко казващи политици.Посочва преди всичко проблемите, не прави обидни личностни квалификации за качествата на когото и да е.Не използвайте и вие обидни реплики от рода на "***, ***, мръсни *** и т. н." Който иска да го очерни е разбираемо да провокира по този начин, но ако някой се счита за симпатизант на Сидеров и използва подобни термини, просто му прави лоша услуга.Не е нужно да псувате.Стегнете се и направете нещо полезно за родината си.
172
0
 
0
 
! Отговори
varg0.blog.bg преди 15 години
Воленчо го знам от одавна ,още по времето когато бе в Демокрация,когато бе зам.главен на вестник Монитор,после водеше коментар по теливизия Скат ..имаше един костюм и една сива на райета вратовръзка ...постепенно след влизането в парламента се" поочупи"-т.е. взе да лъже безочливо и по-рафинирано -така както само политиците умеят ..да те лъжат право в очите ,без изчервяване и без грам свян...обикновения човек когато лъже изпитва поне някакво неудобство ,но не и животното наречено -политик и депутат!!!Чел съм му и книгите -компилации от чужди идеи и трудове .Човека просто е направил подборка на ,която е сложил своето име и ново заглавие. Намерил е незаета "ниша"в политическото пространство и просто се възползва от възможността .Не ми е известен случай -той лично или неговата партия да са помогнали на някой конкретно ,да са решили накакъв казус ,да са предложили някакъв читав законопроект...Всичко е само демагогия и заблуда ,смехотворни акции -мерене на децибели от джамии ,петиции да Сърбия да върне западните покрайнини ,и пр. и пр.Трябва да си много инфантилна личност -та да се вържеш на ефтиния Му популизъм !
171
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
МОНТАНА-ДНЕС.КОМ е новинарския сайт на бастиона на комунизма и социализма в страната-град Монтана.Намира се в Северозападна България.Северозападна България и североизточна Румъния са признати от ЕС официално за най-бедните региони от ЕС в едно проучване наскоро.Най-богати са в Лондон.Та думата ми е за новинарския сайт.Там има анкета, за кого бихте гласували , и след гласуване излизат резултатите.На първо място са ГЕРБ, на второ АТАКА, на трето БСП.Останалите са с пренебрежимо малък процент.И всичко това, в област, където още са на власт синовете и дъщерите на активните борци против фашизма и капитализма от 1923 до 1944 година, които въпреки че са сменили БКП, СДС,НДСВ, независими или каквито и да са, по душа и убеждение са преданни на партията, защото цели фамилии дължат всичко на нея!!!Щом в Монтанско Атака изпреварва БСП, какво остава на другите места??? Справки в посочения сайт.
170
0
 
0
 
! Отговори
Bulgarin ot Germania преди 15 години
Samo ATAKA moze da napravi PROMJANA.
169
0
 
0
 
! Отговори
SEIR.blog.bg преди 15 години
Скъпи колеги форумяги и драскачи!Заповядайте да пишете в моя блог озаглавен:"Да изхвърлим ***!"Гарантирам Ви,че нито едно Ваше мнение няма да бъде изтрито!При мен е желателно да пишат всички "разбирачи",на които винаги им извира отвътре да раздават безбройните си компетентни мнения по най-различни въпроси. Категории:1)Доморасли,емигрантски и чуждестранни политици и политикани,в това число алчни,крадливи и нагли комунисти,мазни ДуПеСа-ри,лукави и коварни ДеСеБа-ри,шизофренични и шизоидни атакисти,националисти,нихилисти и въобще цялата богата палитра от родния политически спектър. 2)Футболни фенове,ултраси от всички отбори,метъли,скинари,пънкове и цялата гама останали хулигани и ***,както и миризливи ***. 3)Разбирачи и ценители на женския сексапил,и всевъзможни полови атлети. Въобще истински достойни граждани и селяни на България,за които е въпрос на чест да разбират и коментират тези неща!Противно на условията в други блогове,тук ще се толерират груби и непремерени изказвания.Допуска се както нечленоразделна реч,така и груби псувни и ругатни, както и заплахи и закани за саморазправа.В този блог ще се обсъждат политически партии и фигури,други"светски" звезди ,както и футболни мачове и отбори.При тези обсъждания,както и в общуването помежду си е желателно да употребявате колкото е възможно по-цветист речник,изобилстващ с епитети,художествени сравнения,метафори и други обиди!Стилът на писане трябва да бъде злобен,язвителен и изпълнен със сарказъм и чувство за хумор-,желателно черен!Очаквам Ви с нетърпение.ДА НАДМИНЕМ СЕБЕ СИ!
168
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
i az bih se vurnal ako ATAKA spe4eli!
167
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 15 години
Слушах и гледах дебатите за вота.По силна и по точна реч от Волен Сидеров не видях и чух.Сега разбрах защо всички други партии го плюят и мразят.Той единствен им казва истината в очите и защитава българският народ от всички други мошеници начело с ГЕРБ, леви и десни партии които гледат само как да грабнат кокъла на власта и да крадат.
166
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ako ATAKA spe4eli i az se vra6tam.......
165
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
edinstvenno toy 6te varne Bg v praviq pat
164
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
moj li ma
163
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
време стана тази *** да я изхвърлим като чувал с картофида се махатне ги щемгрешка,искаме ги,но изстинали,мъртви,миришещи на пръст
162
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
NR.156 , o6te e 20.49....koga uspja da se naporka6
161
0
 
0
 
! Отговори
Mountain Dragon преди 15 години
Символът в герба на АТАКА, който ти наричаш "подобие на пречупения кръст" е всъщност буквата "Аз" от глаголическата азбука, която съответства на сегашната буква "А". Нищо фашистко няма в този символ и се излагаш, че не познаваш българската история.
160
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
***,върви да сложиш край на безмисления си живот!!!!
159
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
какъв снайпер си ти,аххасмешникбоклуксeра на вас турците
158
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
МЪЛЧИ БЕ РЯЗАНО КУЧЕ,ЧЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ ДА НЕ ТЕ СЛОЖИМ НА ПЪРВО МЯСТО В ЧЕРНИЯ СПИСИК
157
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
I balgarite vav Germanija sa po4ti 90% sa ATAKA
156
0
 
0
 
! Отговори
SNIPER преди 15 години
VOLENE AKO TI STANE6 PREMIER LI4NO 6TE TE O4ISTQ.ZA6TOTO TI 6TE NAPRAVI6 TOVA KOETO VSI4KI UPRAVLQVA6TI PARTII NE USPQHA DO SEGA.6TE VARNE6 BG SAS 1300 GODINI NAZAD - MEJDUNARODNA IZOLACIQ.DEEEEEEEEEEBA TOYTA MAMA FA6ISTKA