Сидеров сгълча ДПС: Вие сте филиал на Анкара в България

По думите му у нас се води борба за "обезбългаряване" и присъединяване към Турция
25 фев 2009 14:12,
196
Сидеров сгълча ДПС: Вие сте филиал на Анкара в България
Снимка: Булфото

„ДПС са филиал на Анкара в България“, заяви по време на обсъждането на вота на недоверие лидерът на „Атака” Волен Сидеров.

Пред депутатите националистът заяви, че не бива да се позволява на ДПС да разширяват властта си в България, както и да се подкрепя присъединяването на Турция към ЕС.

По думите му „в България се води борба за обезбългаряване”, „борба за отцепване на региони от Родопите и присъединяване към Турция”.

„Ако Турция влезе в ЕС, това ще е краят на българската нация с икономическите мерки, които ще предприеме Турция. Турция ще ни залее. Тя ще погребе България”, категоричен бе Сидеров.

„Ние ще сложим край на вашия стремеж да ни турцизирате”, обърна се Сидеров към депутатите от ДПС.

Лидерът на „Атака“ заяви, че българите не щат олигархична държава.

„Сегашната коалиция въведе плосък данък, ГЕРБ иска също плосък данък – ами по-плосък данък от това няма”, коментира той и добави, че ГЕРБ не е алтернатива на сегашното управление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
рео е потурчен клошар,не ми се връзвайтегласувайте за АТАКА
154
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Turzite 6te glasuvat sa DPSZiganite 6te glasuvat sa GERBBalgarite 6te glasuvat sa ATAKA !!!!!Napred! Vsi4ki na izbori !
153
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
РЕО ЛИ СИ,КОЙ СИРЕЗАНО *** СИ ТИ И НИЩО ПОВЕЧЕ,БИХ ТИ СЕ ИЗПЛЮЛ В МУТРАТА С КЕФ
152
0
 
0
 
! Отговори
peo преди 15 години
Българите от Англия-стийте си там и си гледайте мачовете.Не си бъркаътре гагата там,където сте се отрекли и нямате повече работа изменници.Нямате и най-малката представа за какво става дума.Сеирът ви обаче ще бъде страхотен ако подоържате душевно болни и меуравновесени "лидери" от тип 20 век.Въпрос:Синуъ на М.Тачър не беше ли участник и то пряк във Фолкландската криза./Питайте,ще ви кажат,нали малко англичани падате вече/.'Синът" на Сидеров е не войник на нацията а евродепутат на мйама си Капка и резили България с простотиите си в Брюксел.Е.това е разликата.,госпоида англичани от Англия.
151
0
 
0
 
! Отговори
peo преди 15 години
Сам си се назовал така, приятелю.Няма нищо общо между "унизена Германия" и народа ни.Прочети историята,ще тои е само от полза.Хитлер и Рузвелт направиха няй-голямото иконимическо чудо в светованата история.Германия- 6 млн.безработни.За 3 години -нито един.Рузвелт-12 млн. -за три години =нито един.Такъв феномен в световната история е само немското икономическо чудо на Конрад Аденауер и Лудвиг Ерхард.У нас нямаме нужда от псевдоводачи/Fuerer.като наследника на Левски,баба Тонка и пр. като Сидеров.Бледо копие на нещо от 20 век.Нищо хубаво от него,освен шоу за .Съвет:четете историята за да не се повтарят простотиите и трагедиите от миналото.
150
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бойко е турски агент,строител на джамии.Гласувайте за Сидеров,другите не стават.
149
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Bulgarite koito sme tuk po4ti 90% sme za ATAKA, ne se vruzvaite na sluhovete 4e emigrantite sa za Gerb- Boiko e mishok vsi4ki go znaiat a i to si mu li4i,i partiata mu stroi jamii vijte Sofia i Burgas!!!
148
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
maliiiiiiiiiiiii kakvo svetlo bade6te ni obe6tava drugarq volen.no za6to mi se struva 4e i po rano sam 4uval takiva veliki obe6taniq,a kogato vzemat vlastta se grijat edinstvenno za sebe si.v tozi duh na obe6taniq,uvajaemi sagrajdani,ako glasuvate i me izberete za ednoli4en upravitel na RB az Vi obe6tavam 4e BG 6te se prostira ot stranata na izgrqva6toto slance do stranata na zalqzva6toto ot fin kriza.Bg 6te badat nay bogatite hora na tozi svqt.te 6te komandat vsi4ko jivo i na nebeto i na zemqta.daje o6te pove4e 6te prevzemem i slanceto,taka 6te stanem vlastelini na cqlata slan4eva sistema.6te puskame toplotoi svetloto kogato ni kefne i na kogoto ni kefne.i tova 6te bade nayyyyyyyyyyyyy malkoto koeto 6te napravq.drugite narodi 6te pla6tat izdrajkata ni,6te rabotqt za nas,6te ni prislujvat.i o6te moga da obe6taq,no neka postigna parvo tezi si celi pak togava i ostanalite.a vie badete razumni i glasuvayte za men.viva,viva,viva
147
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВОЛЕН! БОЙКО Е *** НА ДПС И БСП , МРЪСЕН ТУРЧИН - ДА ЖИВЕЕ ВОЛЕН -> ТОЙ ЩЕ СПАСИ БЪЛГАРИЯ!
146
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
АХ КАК МИ СЕ ХАПВА ТУРЧЕНЦЕ ЗА ЗАКУСКА,ОХ МАЛЕЕЕПЕЧЕНО НА СКАРАТА
145
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Турски туристи хах,там ако ги посрещнем с оръжие всичкото *** ще си смени религията за секунди.
144
0
 
0
 
! Отговори
Emigrant преди 15 години
da se izselvat, mnogo ot nas emigrantite shte se varnem, shtomATAKA pobedi ! A za izborite s reisove, samoleti i leki koli ot cjala Evropa ! Shte badem mnogo pove4e ot turskite "turisti".
143
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
мълчи бе рязано куче.мълчи,че да не дойдем пред вас с веригитеще те издирим по IP,админчето тука е мой авер,пием си ракията заедно
142
0
 
0
 
! Отговори
tzu преди 15 години
siderov da si ebeee ma... i kat izka da si pravi voina da hodi v Makedoniadane govori za poveche uvelicheni na pensite stot ne stava ama toi e malumnik i sichki s nego pre.. rasisti otivaite v Makedonia
141
0
 
0
 
! Отговори
Bulgarin ot Germania преди 15 години
20 точки на партия АТАКА 1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен. Различието по произход или вяра не може да се поставя над националната принадлежност. Който прави това, се самоотделя от българската нация и държава и не може да има никакви претенции към тях.2. Официалният език в България е българският и в националните медии, издържани от държавния бюджет, не може да има емисии на друг език. Забрана и ясни санкции за етнически партии и сепаратистки организации. 3. Строги санкции за ругателство с български национални светини и хули срещу България.4. Здравето, социалната сигурност, образованието, духовният и материалният просперитет на българската нация са приоритет номер едно за държавната власт. Те стоят над влизането в политически, военни или други международни съюзи.5. Българската държава е длъжна да осигурява здравето, социалната сигурност и условията за духовен и материален просперитет на всички българи с всички средства на държавната власт. 6. Всеки български инвеститор, предприемач и производител е с предимство пред всеки чуждестранен до изравняването на стандарта ни на живот със средноевропейския. Българското производство, търговия и банки трябва да са в български ръце.7. Данъците и доходите в България трябва да бъдат съобразени с възможностите и нуждите на българското население, а не с изискванията на МВФ и Световната Банка. 8. Приватизационните сделки подлежат на ревизия. 9. Българският бизнес, независимо държавен или частен, се подпомага от държавата във и извън границите й.10. Генерален прочит на бюджетната схема и преразпределението на бюджета в полза на българските граждани, а не на управленската върхушка. Съкращаване на администрацията.11. Програма за преодоляване на демографския срив сред българите. 12. Незабавно изтегляне на войските ни от Ирак. 13. Напускане на НАТО. Неучастие във военни блокове. Пълен неутралитет. Никакви чужди военни бази на българска територия.14. Референдуми по всички важни въпроси, засягащи живота на над 10% от нацията. 15. Българската земеделска земя не се продава на чужденци при никакви условия.16. Преразглеждане на затворените глави в преговорите с ЕС и предоговаряне на неизгодните за България клаузи. Отмяна на договора за затваряне на АЕЦ Козлодуй. 17. Прекратяване на българската зависимост от МВФ и Световната банка18. Провеждане на операция Чисти ръце. Разследване на криминално забогателите и всички сделки с участие на политици, както и сделките по външния дълг.19. Конфискуване на незаконно придобитото имущество и създаване на фонд за безплатно медицинско обслужване с конфискуваното. Правна формула на понятието национално предателство. Съд за национални предатели.20. Законово въвеждане на минимална цена на труда - почасово заплащане, отговарящо на средноевропейското.
140
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Tova koeto kazva Volen e samata istina,Gurcite sa na s1shtoto mnenie i postoyanno go povtaryat!!!ATAKA
139
0
 
0
 
! Отговори
Apostol преди 15 години
Когато националистите влезем във властта, ще настояваме за данъчни облекчения за българските селскостопански производители. Това заяви пред членове и симпатизанти на АТАКА снощи в Ловеч Волен Сидеров. Той и депутати от АТАКА посетиха града и региона в рамките на предизборната обиколка на националистите. Необходими са промени в законодателството, така че горивата, електричеството, фуражите, торовете и водата, ползвани от селските стопани, да не се облагат с ДДС и акцизи. "С по-високи мита трябва да бъде ограничен вносът на евтина вносна селскостопанска продукция и стоки, които икономически удрят българския производител", категоричен беше Сидеров. "АТАКА има ясна визия каква трябва да бъде България. Най-важната стъпка за справяне с тежката криза, в която всички ние живеем от десетилетия, е тотална промяна в икономическия модел", подчерта Сидеров. По думите му управляващите от 1989 г. насам са заложили на грешен икономически модел, който прави малък процент приближени до властта свръхбогати, а обикновеният човек обеднява все повече и повече. "Това е либерален капитализъм по един латиноамерикански модел, който обаче вече се провали в световен мащаб", отсече Сидеров. Той посочи примери за държавна намеса в икономиката на САЩ и Германия от последната седмица. Лидерът на националистите поясни, че заради продължаването на грешната икономическа доктрина в момента капиталите на България изтичат извън страната. "АТАКА иска парите ни да са тук - за да има достатъчно пари за здравеопазване, за да се увеличат двойно мизерните пенсиите на нашите майки и бащи, за да могат децата на България да получават наистина качествено образование", заяви още лидерът на патриотите пред препълнената зала. Сидеров предупреди, че се готви да управлява поредната безпринципна коалиция - този път в състав ГЕРБ-БСП и с вечната подкрепа на ДПС. Той припомни, че АТАКА няма нужда от коалиране, за да влезе в следващото Народно събрание. Националистите няма да станат ракета носител за други партии, които са застрашени да не влязат. "Всички говорят, че ще сме трета политическа сила. Но защо трета? Възможно е да станем и първа политическа сила, ако продължим така - и това не е само мое мнение, а и на социолозите", заяви Сидеров. Той заяви, че утре АТАКА ще се върне в парламента, за да гласува заедно с останалата опозиция седмия вот на недоверие. "Въпреки че сме наясно, че този път става въпрос за пиар акция на малките партии, ние ще подкрепим всяко усилие за сваляне на управлението на тройната коалиция", поясни лидерът на патриотите.
138
0
 
0
 
! Отговори
Emigrant-atakist преди 15 години
ATAKA. Ti dobre vijdash, 4e ATAKA vseki den vse-pove4e privarzenici ima, vlk. mnogo emigranti, koito skoro shte se varnem v RODINATA.
137
0
 
0
 
! Отговори
epikur преди 15 години
Казва доста истини ,но е много циничен пополистичен,на моменти шизофреничен и така тези истини се губят .Той е срам за истинските националисти опозори ни,преварна думата националист във фашист.
136
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО,ЗАЩОТО ДРУГИТЕ СА ТУРЦИЗА КОЙ ДА ГЛАСУВАМ,ЗА БОЙКО СТРОИТЕЛЯ НА ДЖАМИИ?НЕ, МЕРСИ