Цветанов възмутен от мръснишкия език на "Атака"

"Политиците трябва да бъдат еталон за поведение", каза дясната ръка на Борисов
165
Цветанов възмутен от мръснишкия език на "Атака"
Снимка: БГНЕС

"Поведението на “Атака” е недопустимо!".

Така лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира действията на Волен Сидеров и симпатизантите на "Атака", които политизираха поклонението пред подвига на Христо Ботев и неговата чета в местността Околчица.

Според Цветанов не може на национален празник, когато се отдава почит на загиналите, да се държим по този начин.

"Нали политиците трябва да бъдат еталон за поведение и отношение, и към институциите, и към гражданите, за да развием едно активно гражданско общество, което да се води от демократичните принципи", допълни още той.

По-рано през деня лидерът на “Атака” Волен Сидеров нарече Сергей Станишев и Цветан Цветанов "педалчета" и "банда педерасти", които са превърнали България в "педерастко сборище".

Сидеров дори покани премиера да се приближи към него, за да му "шибне един шамар".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
0
 
0
 
! Отговори
Golden преди 14 години
Tsvetin e absoliutno prav. No Siderov e bolen, trabva da go razbirame i nego. Lechenie v psihiatria mu triabva.
165
0
 
0
 
! Отговори
da преди 14 години
Да живее Волен Сидеров - вожда. Мъченика за Българщината
164
0
 
0
 
! Отговори
Makedonec преди 14 години
Ataka mora da se ukine. Toa se zbirostina na fasisti i na bugarski teroristi. Smrt za Ataka, Sloboda za Makedoncite vo Bugarija.
163
0
 
0
 
! Отговори
IVAN преди 14 години
Господа, до някъде и аз го харесвам Сидеров, но на такова място не бива да се държи така.Все пак ако сме българи нека почитаме паметта на загиналите. Не му е мястото там за такива мероприятия. Все пак сме европейци и нека се държим като такива.
162
0
 
0
 
! Отговори
Гери преди 14 години
С това правителство което продаде и продължава да продава България,само такова отношение заслужава!И аз ги псувам наред.....А ентелегентните гербчета да не са със синя кръв?Селяни!
161
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
надупи се още малко....продажна ***
160
0
 
0
 
! Отговори
ZIG HAIL преди 14 години
GERB = ENI4ARI
159
0
 
0
 
! Отговори
Стоян + преди 14 години
Нека Господ да пази държавата от ГЕРБ, лошо ни се пише, ако те спечелят.., българи.., мислете, да не стане като с "царя"...
158
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Na 2-ri Uni Lidera na Gerb Cvetanov se qvi na kon oble4en po ancung i zastana do Stani6ev ... e nali ste opoziciq gerberi nali govorite 4e 6te gi sudite kakvo sedite do tqx samo zalugvate xorata ... GLASUVA6 ZA GERB POLU4AVA6 STANI6EV I DOGAN
157
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
DANO DA IZLQZA LOSH PROROK ... GOSPOD DA PAZI BULGARIQ
156
0
 
0
 
! Отговори
ddt преди 14 години
обръщение на австралийския министър-председател Джон Хауард, което в пълна цялост се отнася и до този български проблем:"Имигрантите, а не австралийците трябва да се адаптират! Или го приемате, или се махате. Уморих се тази страна да се притеснява, дали не обиждаме някой отделен човек или неговата култура.Ние говорим предимно английски, а не испански, ливански, арабски, китайски, японски, руски или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика!Повечето австралийци вярват в Бог. Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт, защото християните, мъже и жени, въз основа на християнски принципи са основали тази страна и това е ясно документирано. Със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура. Ние ще приемем вашите вярвания и няма да питаме защо. Всичко, което искаме, е вие да приемете нашите и да живеете в хармония и мирно съжителство с нас.Това е нашата страна, нашата земя и нашият стил на живот и ние ще ви дадем всяка възможност да се наслаждавате на всичко това. След като обаче приключите с оплакванията, хленченето и боричкането за едно знаме, една клетва, нашите християнски вярвания или начина ни на живот, ви насърчавам настоятелно да се възползвате от една друга велика австралийска свобода: правото да напуснете страната."
155
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Nz za6to sa se podlugali tolkova xora po tazi partiq fantom Gerb .. kadeto si4ki sa dupedavci i s dve race glasuvat za stroene na djamii nai veroqtno da se sustavi kabinet - GERB-BSP-DPS
154
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Джамиите, които строите днес, утре ще бъдат дръвници, на които ще се режат християнски глави!! И то първо ще режат, а после ще гледат кой какъв е точно.ГЕРБ даде веднъж вече разрешение за стриежи на джамии не само в Бургас, но и в София и Пловдив. После ще ни убеждава Бойко Борисов с наведена на една страна глава, че нямало да влиза в коалиция с ДПС.
153
0
 
0
 
! Отговори
Do Si4ki Gerberi преди 14 години
Neva znam kakva opoziciq ste kato lidera vi v4era sede6e do Stani6ev .. da ne govorq za 4e se poqvi na kon oble4en po ancung ... hah
152
0
 
0
 
! Отговори
разрешение за псуван преди 14 години
В кабинета на Цветанов и ГЕРБ вече са подготвили сценария по заемането на властта,като естественно първо са се съгласували с триглавото чудовише и са полузили разрешение.Без разрешение не може,тъй като трябва да се демонстрира висока култура при ограбването на държавата както до сега.Всички видяхме как културните банкери сринаха културно цяла една капиталистическа система и хвърлиха културно цялото население на планетата на ***.Сега трябва да се иска културно и разрешение за псуване.
151
0
 
0
 
! Отговори
обидено саламче преди 14 години
Цветанов още от сега демонстира своята откъснатост от действителността в България.Теорията в кабинета е едно,действителнноста на практика е друго.В случая Сидеров е по близо до потенциалните избиратели като се слива с тях.ЦВЕТАНОВ, ТОВА СА МОЖЕ БИ И ТВОИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ.АКО ИСКАШ ДА ЦАРУВАШ,ТРЯБВА ПЪРВО ДА КОМУВАШ.
150
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Az vijdam Volen kato spasenie na Bulgariq!! zdrava raka im trqbva na teq v parlamenta boi mu e maikata!!!
149
0
 
0
 
! Отговори
fitilcho преди 14 години
Волен и неговата *** от ниско образовани *** които смърдят повече от *** хахаха
148
0
 
0
 
! Отговори
stormfront преди 14 години
Много правилно си ги е нарекъл, не само те са педерастчета ами и целите БСП, НДСВ и ДПС. Целият парламент е една *** сбирщина.
147
0
 
0
 
! Отговори
умен преди 14 години
уважаеми атакисти, моля (ако е възможно, което вчевидно е малко съмнително) да запазите добрият тон и да не следвате действията на неуравновесеният си лидермоля нормалните читатели да не се оставят на провокациите на не до там коректните изказвания