Цветанов възмутен от мръснишкия език на "Атака"

"Политиците трябва да бъдат еталон за поведение", каза дясната ръка на Борисов
165
Цветанов възмутен от мръснишкия език на "Атака"
Снимка: БГНЕС

"Поведението на “Атака” е недопустимо!".

Така лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира действията на Волен Сидеров и симпатизантите на "Атака", които политизираха поклонението пред подвига на Христо Ботев и неговата чета в местността Околчица.

Според Цветанов не може на национален празник, когато се отдава почит на загиналите, да се държим по този начин.

"Нали политиците трябва да бъдат еталон за поведение и отношение, и към институциите, и към гражданите, за да развием едно активно гражданско общество, което да се води от демократичните принципи", допълни още той.

По-рано през деня лидерът на “Атака” Волен Сидеров нарече Сергей Станишев и Цветан Цветанов "педалчета" и "банда педерасти", които са превърнали България в "педерастко сборище".

Сидеров дори покани премиера да се приближи към него, за да му "шибне един шамар".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
0
 
! Отговори
plamen преди 14 години
ataka i evtina kampaniq? radvam se 4e ne sym zaslepen,tezi gluposti vojda li vi gi govori? pak pitam nqkoi ima li ideq ot kade se vzeha tezi utrepki i na koq hranilka sa
105
0
 
0
 
! Отговори
Слави Бинев преди 14 години
Мисля, че за много хора е жалко, че в ден като този, когато почитаме личности от мащаба на Ботев, се случва това.Мисля, че той е доволен от това, че ние не допуснахме неговите идеи да бъдат продадени и да бъдат заграбени горите, в които той е умрял. Да бъдат изсечени, да бъдат продадени и да бъдат турцизирани местата, в които и за които е умрял. Всеки от нас е длъжен да постъпи така, ако се чувства българин.
104
0
 
0
 
! Отговори
днееесс, мамицата ви преди 14 години
Защо ми изтрихте хубавия коментар за Волен бе ***, червени комунистически
103
0
 
0
 
! Отговори
Мразя герб преди 14 години
Цветаноff, а аз съм възмутен че ГЕРБ е поредната турската партия, поредната турска сбирщина, поредната турска ***, поредната турска ***, която искаше да строи джамии, която доста умело успя да излъже голяма част от Българите - по долната част от Българите, естествено, лесно манипулируемите
102
0
 
0
 
! Отговори
Ицо преди 14 години
Волен и Трети март политизира,та 2-ри юни ли?!По принцип е прав за Сергей,но един политик не бива да говори така.Аз мога,но политик...
101
0
 
0
 
! Отговори
до пламен преди 14 години
Първо ако не си сляп да видиш Атака има наи евтината кампания от всички партии ,иначе в началото ги спонсорираше Валери Симеонов(собственика на СКАТ) ,също така получават и субсиидия като парламентарно представена партия.
100
0
 
0
 
! Отговори
Mountain Dragon преди 14 години
Ти каза, че ВИНАГИ при важни гласувания Атака била с БСП и ДПС. Сега се измъкваш само с 1 пример в парламента и 1 в ЦИК. Това "винаги" ли означава, или означава, че Атака е с управляващите? Не, те просто се пазят от вас, костовистите. А мнението аз съм си го съставил, когато миналото лято Атака призоваваше за общ фронт срещу управлението, ДСБ и СДС се направиха на неразбрали и отидоха да си карат ваканцийката по черноморските резиденции, като оставиха Атака сама да вика под прозорците на Гоце.
99
0
 
0
 
! Отговори
Веско преди 14 години
В интерес на истината мисля, че наистина Стоянов не уцели тона - може би не му е точно там мястото.. той по принцип не говори добре. Но в крайна сметка, повдигнал е въпроса по неправилен начин - това не значи, че въпросът е неправилен. Според мен акцента е на лицемерието в ЕП - "вижте интегрираната ни ромка евро депутатка", а в същото време видяхме какво стана с ***, като преместиха катуните в Италия!
98
0
 
0
 
! Отговори
plamen преди 14 години
gospodin sidero kmetat na varna sy6to e *** kakto i zamesnikyt mu a i sa komunisti ,tova ne e li v razres s va6ite razbiraniq?a ste tolkova dobri dru6ki,4uvate se po telefona 4esto nali ?taka kaza Kiril Jorrdanov po vreme na podpiskata vi
97
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Volen pak e 100% prav ..... taka misliat i 90% ot Bulgarite a Ataka kolkoto i da ne vi se iska shte e 2-ra politi4eska sila v sledvashtia parlament !
96
0
 
0
 
! Отговори
Мк преди 14 години
до 92Не става въпрос дали можеш или не можеш. Това беше обида насочена към някаква депутатка от ромски произход. Не съм фен на ***, но не можеш да правиш такива работи в европарламента, освен ако не си пълен ***
95
0
 
0
 
! Отговори
Мк преди 14 години
до 89В случая *** по атака. По принцип *** и върху БСП, ДПС и РЗС, защото те са от един отбор. Бойко Борисов не ми е любимец, но изглежда, че той заедно със синята коалиция е алтернативата за България.Това рано или късно ще го разберат всички. Ако на тези избори синята коалиция и Герб не спечелят през септември-октомври хората ще са на улиците, защото БСП/ДПС увеличват разходите при намалени приходи, което значи, че много скоро няма да има пари за заплати, лекарства и тн
94
0
 
0
 
! Отговори
пламен преди 14 години
nqkoi ima li predstava ot kade idvat parite na ataka?
93
0
 
0
 
! Отговори
xaxax преди 14 години
Видяхте и какво става в Англия за 1200 паунда- хвърчат оставки. А тук говорим за милиарди и пак гадовете успяват да отвлекат вниманието на хората . Вече си мисля, че това е абсолютно вярно: Не сме народ , а ***
92
0
 
0
 
! Отговори
Асен преди 14 години
А лявата му ръка показала кукиш
91
0
 
0
 
! Отговори
Веско преди 14 години
Тъжната истина е, че в Жалкария можеш да си купиш жена за 5000 лева парчето.Съжалявам много, че се скандализират в парламента!
90
0
 
0
 
! Отговори
Мк преди 14 години
до 82Това добре, и какво от това? Никой в ЕС не ги харесва. Атака всъщност доколкото си спомням е против ЕС. Не знам защо толкова се натискат да пращат депутати там след като са против.
89
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Доган знае за какво плаща Уж националистическата партия на България поруга Ботев и героите дали живота си за Родината
88
0
 
0
 
! Отговори
Mk преди 14 години
Щяхме да сме доста по напред отколкото сега. Между другото спомняш ли си, че доведения син на Волен скандализира Европарламента на 2 пъти, първия път, когато изпрати писмо до всички евродепутати, че в БГ можеш да си купиш жена като някаква евродепутатка от Унгария, за 5000 евро. И втория път беше, когато пак там се оплакваше, че бил бит от полицията в БГ понеже се мотал с някаква група скинове. Та така, такива "политици" излъчва Атака.
87
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ушите на хиляди отишли да почетат паметта на Ботев. Никой не е питал хората искат ли да се псува там. По този начин поругава културата им, ако я имат "симпатизантите" му. Губи симпазизанти сигурен съм. Като не му изнася някой друг "политик", спокойно може да му го каже на друг ден на друго място. От такива ме е срам, че съм българин. А можем ли колеквно да го съдим за поругаване на слуха и съзнанието ни на публично място?