Цветанов възмутен от мръснишкия език на "Атака"

"Политиците трябва да бъдат еталон за поведение", каза дясната ръка на Борисов
165
Цветанов възмутен от мръснишкия език на "Атака"
Снимка: БГНЕС

"Поведението на “Атака” е недопустимо!".

Така лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира действията на Волен Сидеров и симпатизантите на "Атака", които политизираха поклонението пред подвига на Христо Ботев и неговата чета в местността Околчица.

Според Цветанов не може на национален празник, когато се отдава почит на загиналите, да се държим по този начин.

"Нали политиците трябва да бъдат еталон за поведение и отношение, и към институциите, и към гражданите, за да развием едно активно гражданско общество, което да се води от демократичните принципи", допълни още той.

По-рано през деня лидерът на “Атака” Волен Сидеров нарече Сергей Станишев и Цветан Цветанов "педалчета" и "банда педерасти", които са превърнали България в "педерастко сборище".

Сидеров дори покани премиера да се приближи към него, за да му "шибне един шамар".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
0
 
0
 
! Отговори
Lily преди 14 години
Според мен ГЕРБ са само едни измамници да не мислите че са много чисти и безупречни,няма такива досега и няма и да има само знаят да обиждат и нападат другите за да излезнат някак от ситуация но както гледам много хора ги харесват и незнам защо,когато вземат власта ще си проличи че са поредните измамници но вече ще бъде късно,те също ще си грабят от държавата!!!
145
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
...заедно с открадналият милиарди Доган. За Герб ли? - Тия дето искат да слагат за министри ***? Явно са намислили официално да създадат министерства на кражбата, просията, простотията и мързела.Волен бил не знам какъв си... но той е ЕДИНСТВЕНИЯТ който иска да защити Българите в собствената им страна.
144
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
Чухме "мръснишкият език" на истината преди незаконно да бъдат отнети високоговорителите на Атака - явно за да се съберат Българи на лобното място на един велик Българин, трябвало разрешение от някакъв лакей. Видяхме как на тоя свят връх "български" полицаи тръгнаха да бият Българи... но полицията стои кротко, когато в България се държат предизборни речи на турски.Трябва да се гласува - да. Но за кого? За СерГей СтаниШеф ли? - виждаме до какво дередже докара той многострадална България...
143
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До Киро Гъдулката : с препоръка да се преименува на " Киро Зурната" !
142
0
 
0
 
! Отговори
Дуда преди 14 години
Малеее! виж ги на снимката! Двама правещи се на психично болни за вдигане на рейтинга , а зад тях Иван Черчевето, Митю Шилето, Доню Масуря, и още ...и още фауна!
141
0
 
0
 
! Отговори
Киро Гъдулката преди 14 години
Шут в ***! 0.5 % за тези *** тарикати . Заради тях и Бой.Бор. ще гласувам за СТАН. или Дуан.
140
0
 
0
 
! Отговори
ьхдхс преди 14 години
атака са *** заедно с лидера *** болен сидеров
139
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ПРОДЪЛЖЕНИЕ: И ДА ПОКАЖЕМ КОИ ГИ ИЗБИРА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И 4Е НЕМОГАТ ДА НИ СЕ НАЛАТ!!!!
138
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
КАКВО ПЪК ТОЛКО СЕ ВЪЗМУЩАВА ЛИДЕРЪТ НА ГЕРБ КАТО ТЕ СА СЪЩИТЕ!!! ЗА ТЕХНИЯ ПЪК НЕФОРМАЛЕН ЛИДЕР ДА НЕ ГОВОРИМ - ЗА ТОВА КАК ОБИЖДА, КАКЪВ ЕЗИК "УЛИ4ЕН" ИЗПОЛЗЖА И КАК СЕ ДЪРЖИ! пОНЯКОГА ИМАМ 4УВСТВОТО, 4Е БОИКО БОРИСОВ НЯМА НИКАКВИ ЗАДРЪЖКИ И Е ГОТОВ НА ВСИЧКО ЗА ДА ПОСТИГНЕ ЦЕЛТА СИ - КОЯТО В МОМЕНТА Е ДА ВЛЕЗНЕ В ПАРЛАМЕНТА! ЗА ГОЛЯМО НЕЩАСТИЕ ИМА ГОЛЯМА ВЕРОЯТНОСТ ТОВА ДА СТАНЕ - ТАКА, ЧЕ НЕКА ВСИЧКИ, КОИТО НЕ СА ЗАСЛЕПЕНИ ОТ ГЕРБ ДА НАПРАВЯТ КАКВОТО ТРЯБВА НА ИЗБОРИТЕ И ДА ПОКАЖЕМ
137
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Атакист е, душа даваза любимата "Атака".Дето ляга, дето стававинаги за нея трака.И е добър патриотин - митингите не пропуска,щом безплатен е транспортаи раздава се сакуска.
136
0
 
0
 
! Отговори
цветанов преди 14 години
цветанов ако не беше бойко борисов щеше да е някъде старшина,пък сега на голям политик почна да се прави.сега мвр е много зле,представям си ако стане той министър какво ще стане?
135
0
 
0
 
! Отговори
еднакви са преди 14 години
и герб са еднакви с атака,плюят само по всеки и всичко,за да може да прикрият собствените си недостаъци и издънки
134
0
 
0
 
! Отговори
истината за ГЕРБ : преди 14 години
ГЕРБ е една полицейска партия, която ще наложи груба полицейщина в България с милиционерски привкус ! ГЕРБ няма да потърсят отговорност от никого за разграбването и унищожаването на България ! По време на управлението на ГЕРБ турцизацията и *** на България ще продължат и ще се задълбочат ...ГЕРБ ще наложи нови забрани, ограничения и ще ореже гражданските права на обикновения човек, но няма да докосне с пръст политико-икономическата мафия !ЗАПОМНЕТЕ ВСИЧКО ТОВА !!!!!
133
0
 
0
 
! Отговори
викон преди 14 години
до 113 ЗА ЖАЛОСТ СИ ПРАВ ЧОВЕЧЕ!ГЛАСУВАЙТЕ ХОРААААААА!
132
0
 
0
 
! Отговори
викон преди 14 години
Харесваш ми приятелю,ако всички расзсъждавха като теб България щеше да е по-добро място за живеене.Ал Бънди/Цветанов/да го д.ха и Станишев и подобни ***!до 116
131
0
 
0
 
! Отговори
VAZDUHAR преди 14 години
CELTA E POSTIGNATA ! BALGARIA SI OTIVA !
130
0
 
0
 
! Отговори
roko преди 14 години
dogan kolko zaplahi i prostotii kaza za 2 dni a?kade bqha vsi4ki partii???nikoi duma ne obeli!samo stanishev edva edva otvori usta!mai naistina nqma veche ni balgari,ni Bulgaria!
129
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Епа, отговори ти човеко!Отг.128!
128
0
 
0
 
! Отговори
plamen преди 14 години
davai na bulgarski 4e turskiqt mi e slab
127
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Бой, е*б*а*н*е и стриганйе