Червен висш калабалък след думите на Доган

Станишев промълви, а Р. Овч. остана изненадан от изненадата
26 юни 2009 13:34,
314
Червен висш калабалък след думите на Доган
Снимка: БГНЕС

"Трябва да е ясно, че решенията за инвестициите, било то с национални средства и от средства на ЕС, се вземат на основата на ясни приоритети, които се изработват по европейски правила, принципи и стандарти".

Така след ден мълчание Сергей Станишев коментира изреченото от Доган в Кочан, че той разпределя парите в държавата.

Що се отнася до политическото говорене, по думите на Станишев всеки трябва да носи отговорност за своите думи и действия, но "хората не трябва да бъдат наивни, защото това говорене се използва в предизборната ситуация".

Доганизацията няма да бъде спряна от Яне Янев
На свой ред Румен Овчаров обяви, че е изненадан от изненадата на политиците у нас след думите на Доган, че той е човекът с властта у нас.

"Няма нищо изненадващо в това, имало е камери, журналисти", допълни Овчаров.

Според него вече става по-цялостна картината и за обръчите от фирми и за начините,по които се контролират.

"Сега вече става и по-ясна т.нар. европейска практика за купуването на гласове, за която ни информираха от ДПС преди две-три години", допълни той.

Според него механизмът минава през контрола на "една фигура", през съответните фирми, през парите, които тези фирми отчисляват в съответната партийна централа и оттам насочването на тези пари в съответните избирателни райони, обясни Овчаров и допълни:

"Иначе всякакви други обяснения за този монолитен вот, който се получава за ДПС, вече съвсем не са етнически".

Още по темата
25 юни 2009 00:41
228

Според водача на листата в Търговище и София "доганизацията" няма да бъде спряна от Яне Янев, "колкото и да размахва ръце от билбордовете".

Той обясни, че и ГЕРБ не могат да я спрат:

"Единствената политическа сила, която може да преустанови този процес, е БСП", заяви Овчаров.

Според него случилото се е директна атака срещу БСП точно в смесените райони.

"Но това е и директна атака срещу българите в тези региони", завърши Овчаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


314
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
213
0
 
0
 
! Отговори
Men преди 14 години
Sme6ko, Kostov 1997 godina se spravi dosta dobre. 6te ti obqsna i za6to. Durjavnata namesa v ikonomikata nqma momentalno otrajanie. Tova ozna4ava,4e politikata zapo4nata ot Ivan Kostov 1997 godina, po4na da dava otrajenie okolo kraq na 1998 i na4aloto na 1999. Pri togava6nata tejka kriza, nasledena ot BSP i Jan Videnov e cqlo 4udo 4e durjavata se stabilizara macro-ikonomi4eski. Rasteja, koito se usili pri NDSV se dulji to4no na Ivan Kostov. Spada koito vijda6 sega e delo na NDSV i BSP.
212
0
 
0
 
! Отговори
до Ми' преди 14 години
Sorry, не прочетох последното ти изречение. Помислих те за онзи спамер който написа към 20 пъти тази глупост - "1998-2004 - ЗЛАТНИ ГОДИНИ ЗА БЪЛГАРИЯ".
211
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ПРЕСЛАВА ИМА СИФИЛИС, А ГАЛЕНА СРАМНИ ВЪШКИ.
210
0
 
0
 
! Отговори
dr. Red преди 14 години
До 210 не чета Български на друг освен на кирилица! SORY!!!
209
0
 
0
 
! Отговори
Men преди 14 години
Tujno e da 4ete6 takiva pisaniq. Vijdame, 4e ti pre4i demokraciqta, 4e ti haresva da ima Belene. Qvno i tazi vlast ti haresva. Haresva6 kradcite, rodootupnicite, koito iskaha da ni napravqt 16te republika. Nqma6 si i kapka predstava v koi vek jiveem. Sinite ti bili vinovni za oglozgvaneto na rodinata!!?!?!?! Ama ti glupav li si ili na glupav se pravi6. Ti ne vijda6 li kakvi gi vur6i i govori Dogan, Sergei go podkrepq. BSP dori nqmat akula da se razgrani4at pone verbalno. Sme6en si. Mahni se!
208
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
_ДАНО ПУКНЕШ МАЛКО ***, ТИ НА КОЛКО СИ 14-16 ЛИ ДАНО НЕ ДОЖИВЕЕШ ДО 18!
207
0
 
0
 
! Отговори
смешко>до 203 преди 14 години
Ами сигурно има основателна причина да не те впечатли тази книга/този филм. Но не е в книгата/филма.
206
0
 
0
 
! Отговори
dr. Red преди 14 години
Луканов беше човек на МОСАД и ЦРУ! То за това и се случиха нещата с него! Мога да приема, че червени *** събудилисе сини демократи-пак ***- участвуваха в разграбването на държавата, но не приемам трагедията в образованието, здравеопазването и сигурността да е дело на друг, освен на сините *** - държаво закопвачи! Мислете кого виждате в дясно за лидер и как, за сметка на кого е забогатял! А вие - зомбита- тичате да ми говорите за демокрация!
205
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ТАКАВА ЖЕНА? ТА ПРЕСЛАВА ИМА ПРОКАЗА БЕ!!! ТЯ АКО СТАВА ЗА НЕЩО БОЖЕЕЕЕ! ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ ДА Я ХАРЕСВАШ ТАЯ ДЕТО Е ГРОЗНА И НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ?ГЕРГАНА, КАМЕЛИЯ, ИВАНА, ГЛОРИЯ, ЕМИЛИЯ, МАРИЯ, АНЕЛИЯ - ТОВА СА НАЙ-ДОБРИТЕ ПЕВИЦИ КОИТО ИЗДИГНАХА ТОЗИ ЖАНР, А ТАКИВА *** КАТО ГАЛЕНА И ПРЕСЛАВА ВРЪЩАТ ПРОСТАШКАТА ЧАЛГА НА МОДА!
204
0
 
0
 
! Отговори
СМЕШКО преди 14 години
Костов направи няколко грешки, които костваха много на държавата. Но той наследи една вече съсипана държава, а и той нямаше никакъв политически опит до момента. Парите вече бяха окрадени и разпределини от "комунистите" и държавата летеше към дъното. Костов нямаше достатъчно здрав лост и силни спирачки за да спре падението. Лично аз се надявам, че си е направил правилните изводи за толкова години и сега ще реагира много по-адекватно на ситуацията и бъдещите проблеми.
203
0
 
0
 
! Отговори
до смешко преди 14 години
Гледах го преди известно време този - Обитаемый остров ( Inhabited Island (2008)) - и с нищо не ме впечатли - нищо особено - даже заспах на него.
202
0
 
0
 
! Отговори
От мен преди 14 години
До 149 150А ти замислял ли си се коя *** е изчишкала тебе?
201
0
 
0
 
! Отговори
dr. Red преди 14 години
Да имаше от всичко -това е така- но не в такива пагубни размери! Ти изглежда си с жълто около устата и за това не знаеш нищо за тогава! Това не е проблем! Надявам се да не вземаш в момента нещо, което би ти пречило да мислиш и да седнеш на д-то си за да понаучиш кое как е от историята! Ще ти трябва не за да дискутираш с мен, а за да говориш фактологически! Нямам нищо против теб *** освен невежеството ти!
200
0
 
0
 
! Отговори
Ми' преди 14 години
Къде пък видя да хваля........???, преди да се изказваш просташки може би трябва да се научиш първо да четеш.
199
0
 
0
 
! Отговори
Реалист преди 14 години
Заводите, земеделието , образованието и всичко останало, постигнато от целия български народ през годините на социализма беше разрушено от комунисти и сини демократи - и едните и другите са в играта. А най-отгоре беше покойният Андрей Луканов. Те заедно продадоха България на чуждите интереси.
198
0
 
0
 
! Отговори
смешко преди 14 години
За киноманите - "Обитаемият остров" - руски филм.Хубаво е да видите и това "светло бъдеще".Съветвам ви да го изгледате. ******************************************************************************За читателите - "Обитаемият остров" - Аркадий и Борис Стругацкий.Хубаво е да я прочетете и вие.Да видите т.н. "светло бъдеще". ***************************************************************************ПОСЛЕ ЩЕ СИ ПОГОВОРИМЕ С DR. RED ЗА "ГЛАСЪТ ГОСПОДЕН"!
197
0
 
0
 
! Отговори
ahah преди 14 години
абе кога излиза Златко Баретата?
196
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Преслава е преспала с целия Добрич. ПРЕСЛАВА Е ***, *** лезби *** дебела *** която не заслежава да живее грозна мазна тлъста неталантлива *** добричка. Коя е тя да се мисли за нещо тоя *** гаден бе? Коя е? Как ще се сравнява с едни Глория и Ивана бе? Че тя няма никакъв глас тая фльорца тлъста бе?
195
0
 
0
 
! Отговори
П.КУРУМБАШЕВ преди 14 години
БСП И ДПС - МИЗЕРНИЦИ, КОИТО ОШУШКАХА ДЪРЖАВАТА. В МОМЕНТА ПО ТЕХНИЯ ИЗБОРЕН ЗАКОН ВАДЯТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ АРЕСТИТЕ ДА ИМ ПОМАГАТ ЗА ИЗБОРИТЕ. ДА НАКАЖЕМ УПРАВЛЯВАЩАТА ШАЙКА КАТО ИДЕМ И ГЛАСУВАМЕ! ДА ГИ ИЗРИНЕМ НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА!
194
0
 
0
 
! Отговори
Злопаметен преди 14 години
Доган беше коалиационен партньор на Костов по време на управлението му.Тогава с него двамата ходиха на гости на тогавашния премиер Месут Илмаз да се извиняват за "възродителния процес". Факт !!!!!!