Нищо лично! Чакам оставките, ревна Цветанов

МВР шефовете от страната подават рапорти за напускане
24 авг 2009 17:43,
244
Нищо лично! Чакам оставките, ревна Цветанов
Снимка: БГНЕС

"Нямам нищо лично към когото и да било. Няма никакъв политически оттенък към когото и да било. Има само реално свършена работа и конкретни планове за действие по отношение на това, което обществото очаква от правителството на ГЕРБ, водено от премиера Бойко Борисов".

Така вътрешният министър коментира подадените оставки от МВР шефовете по места.

Само преди три дни той сам ги подкани да подадат рапортите си за напускане на системата.

“Не съм доволен от резултатите, поканих всички областни директори на полицията да подадат оставки”, каза тогава той.

Днес обаче допълни, че не се е произнесъл по нито една от оставките.

Цветанов отбеляза, че към момента справката за т.нар. водно огледало на Кърджали все още не е готова.

Министърът чака да получи адекватната позиция на регионалния директор на полицията, защото тя била важна за работата на МВР.

Снощи кърджалийският полицейски шеф Стефан Ангелов обяви, че напуска поста си, без да посочи мотиви.

Явно обаче липсата на доклад за скъпия предизборен ход на БСП и ДПС на река Арда е изяла главата му.

Още по темата

"Водното огледало” беше открито с тържества и речи дни преди парламентарния вот, на 27 юни т.г., и беше един от "гвоздеите" в предизборния маратон на БСП.

Корекцията на Арда е свързана с над 40-годишните мечти на местните хора реката да стане плавателна и когато язовирът започне да прелива, да не застрашава тях и цялата инфраструктура.

Софийската фирма „Станилов” ЕООД, за която се твърди, че е близка до експремиера Станишев, е главният изпълнител с 52% дял от инвестицията.

По 16% държат местните „Саварона” и „Ардастрой”, които пък са приближени до ДПС.

Стойността на целия проект е 77 млн. лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
242
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
никога вече гнусен СОЦИАЛИЗЪМ
241
0
 
0
 
! Отговори
asd преди 14 години
Moje da e vsichko, no pone pri tova pravitelstvo se dava glasnost na vsi4ko. Beshe mi pisnalo do gusha ot slovestnite izprajneniq na mazniq gei i cqlata mu pasmina. Kato mu vidih zapotenata lukava usmivchica i mi prizlqvashe. Dori da ne prebori krizata, ako izmete gnoqsalata chervena pasmina ot povecheto kluchovi zvena, shte mu buda priznatelen dojivot na Ceco Cvetanov. Chervenite bokluci ne sa umni, te prosto sa nagli, imat nujda ot malko otpor i shte se razkashkat
240
0
 
0
 
! Отговори
NFB преди 14 години
toi ne e glupak..glupaci sa tezi koito glasuvaha za GERB
239
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Цветановввввввввввввввв,лошото е че като е тръгнало,народа ще ревне "Оставка" и тогава ще те питам в коя миша дупка ще се завреш...
238
0
 
0
 
! Отговори
Митко преди 14 години
тоя излъчва такава сервилност и преклонение - не е истина просто. И много много тъпотия и кухота. Истински милиционер - браво!
237
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
а пък в Монтана е пълна лудница в полицията ама Цеци се прави на сънчо
236
0
 
0
 
! Отговори
Мразя Милиционерите преди 14 години
Цеци послушното пуделче. Бате Би Би ще го погали по празната кратунка. Не че неговата е пълна де.
235
0
 
0
 
! Отговори
Antikomunist преди 14 години
Всички долни комунисти вън!!! Не чистка ама в чистилище трябва да ги вкарат,червени бобараци мръсни.
234
0
 
0
 
! Отговори
Razumniq преди 14 години
Продължение...По времето 3-та коалиция или по точно 3-те престъпни групировки,същите така наречени роми след поредния си обир ги пускаха с почести от районното.Така,че хейтъри мрънкайте и недоволставайте колкото си искате.За радост на хората,който имат нещо в главата си най после се работи в посока подобряване!!!!!!
233
0
 
0
 
! Отговори
Razumniq преди 14 години
Абе хора вие тотално ли сте изперкали?Какви глупости ми говорите СерГей,АхмедМазган ?????През изминалите 4 години правото и съда в България го приравниха с това на страни от 3-я свят.Разбирам,че сте прости и ограничени,някой бивши членове с червени книжки от едно време, а други с промити мозъци от Мазния.Но я се вземете в ръце!Не,че нещо но откакто Герб са на власт наистина се работи.За пример "Всички *** дето крадяха в моя квартал ги прибраха и вече си имат присъди,не като ппреди......
232
0
 
0
 
! Отговори
Случаен преди 14 години
.... и Цветанов да кара наред и да е обективен! после да задълбае и сред началниците на РПУ, а после и по отдели, дирекции и прочие административни лапачници на парите на данъкоплатеца. Плащам данъци и затова искам БЕЗПРИСТРАСТНА и СИЛНА ПОЛИЦИЯ, а не мутренска държава!!!
231
0
 
0
 
! Отговори
Случаен преди 14 години
А и нали полицаите не са някакви "извънземни", те просто са извадка от оществото. Ако има сред нас корумпирани, крадливи, злобни, заядливи, мързеливи, игриви и т.н. то също такива ще има и сред полицаите. Или си мислите, че там трябва да работят безгрешници? Тоя филм никъде го няма! Та какъвто ни народа - такава ни и полицията.... Жалко...
230
0
 
0
 
! Отговори
Случаен преди 14 години
До Дарина Павлова и другите юнаци с *** предложения. Вярно е, че полицията е корумпирана и неефетивна. Вярно е, че ние теглим от това й дередже. Вярно е, че чашата прелива, но... без полиция НЕ МОЖЕ. Защото госпожата, а и другите отворковци да кажат кого търсят като им гепят колата, ограбят апартамента или набият на улицата? Ами полицията, нали. Друг е въпросът дали винаги има резултат, но единственият начин да се оправят нещата е като се оправи полицията отвътре...
229
0
 
0
 
! Отговори
aaa преди 14 години
Съгласен съм, че са хрантутници, но преди тях да разпуснат едни други от които пък няма съвсем никаква нужда - военните.
228
0
 
0
 
! Отговори
тигъра преди 14 години
колко полицай е нахранила дарина и с какво......................
227
0
 
0
 
! Отговори
Дарина Павлова преди 14 години
Полицаите са едни абсолютно безполезни хрантутници. Всички ги храним, а те не вършат нищо, освен да воязт дебелите си *** и да се чудят за какво да се заядат и как да ни одрусат. На всички честни, трудолюбиви и нормални хора им е писнало от тях. Полицията да се разпусне. Така ще се спестят маса пари, които могат да отидат за Онкоболните например, за Домовете за сираци и за други полезни неща.
226
0
 
0
 
! Отговори
АЗ ДО полицая и поли преди 14 години
ЗАДАВАТЕ ЛИ СИ ВЪПРОСА ЗАЩО ХОРАТА ВИ МРАЗЯТ.ВЕРОЯТНО ОТ ГОЛЯМАТА РАБОТА КОЯТО ВЪРШИТЕ.ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА ПИЕТЕ НАИСТЕНА ПО ЕДНА СТУДЕНА ВОДА.КОЙТО Е ПОДАЛ МОЛБА ТРЯБВА ДА РАБОТИ А НЕ САМО ДА СЕ ЧУДИ КАК ДА ИЗМАРОДЕИСТВА ЗА ПО ВЕЧЕ ПАРИ.
225
0
 
0
 
! Отговори
рр преди 14 години
дано да си прав, дано наистина да се е свършило с мързела, а за кадърния човек работа мисля, че все ще се намери
224
0
 
0
 
! Отговори
ЧОВЕК преди 14 години
НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ КАТО ВИ ИЗГОНЯТ -ЗАЩОТО НЯМА ДА СЕ ОСЕТИ ОТ НАРОДА .ЗАЩОТО С ВАС И БЕЗ ВАС ВСЕ Е ТАЯДА ТИ КАЖА.НИТО СА НАМАЛЕЛИ УБИИСТВАТА ПО ПЪТИЩАТА,НИТО КРАЖБИТЕ ,НИТО КОРУПЦИЯТА Е ЗА КАКВО СТЕ НИ ПИТАМ АЗ И ОТГОВОР НЕИСКАМ ЗАЩОТО ГО ЗНАМ:) ААА ЗА РАБОТА ЩЕ РАБОТЯТ МИЛА ЗАЩОТО ОТ СЕГА НАТАТУК КОИТО ИСКА ДА МУ СЕ ПЛАЩА ЩЕ БАЧКА -СВЪРШИ СЕ МАЙ С МЪРЗЕЛА ---СОРИ :)
223
0
 
0
 
! Отговори
Марин преди 14 години
Цецо Пудела - солоташака на Бойко Тиквата