Нищо лично! Чакам оставките, ревна Цветанов

МВР шефовете от страната подават рапорти за напускане
24 авг 2009 17:43,
244
Нищо лично! Чакам оставките, ревна Цветанов
Снимка: БГНЕС

"Нямам нищо лично към когото и да било. Няма никакъв политически оттенък към когото и да било. Има само реално свършена работа и конкретни планове за действие по отношение на това, което обществото очаква от правителството на ГЕРБ, водено от премиера Бойко Борисов".

Така вътрешният министър коментира подадените оставки от МВР шефовете по места.

Само преди три дни той сам ги подкани да подадат рапортите си за напускане на системата.

“Не съм доволен от резултатите, поканих всички областни директори на полицията да подадат оставки”, каза тогава той.

Днес обаче допълни, че не се е произнесъл по нито една от оставките.

Цветанов отбеляза, че към момента справката за т.нар. водно огледало на Кърджали все още не е готова.

Министърът чака да получи адекватната позиция на регионалния директор на полицията, защото тя била важна за работата на МВР.

Снощи кърджалийският полицейски шеф Стефан Ангелов обяви, че напуска поста си, без да посочи мотиви.

Явно обаче липсата на доклад за скъпия предизборен ход на БСП и ДПС на река Арда е изяла главата му.

Още по темата

"Водното огледало” беше открито с тържества и речи дни преди парламентарния вот, на 27 юни т.г., и беше един от "гвоздеите" в предизборния маратон на БСП.

Корекцията на Арда е свързана с над 40-годишните мечти на местните хора реката да стане плавателна и когато язовирът започне да прелива, да не застрашава тях и цялата инфраструктура.

Софийската фирма „Станилов” ЕООД, за която се твърди, че е близка до експремиера Станишев, е главният изпълнител с 52% дял от инвестицията.

По 16% държат местните „Саварона” и „Ардастрой”, които пък са приближени до ДПС.

Стойността на целия проект е 77 млн. лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
222
0
 
0
 
! Отговори
не само шефовете преди 14 години
60000 ... множко са.....20000 с администрацията.... другите да ги уволни ...
221
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
60000 работещи в системата на МВР. Какато знаем, републиканската пътна мрежа е около 58000 км. С други думи, можем да поставим полицай на всеки километър.
220
0
 
0
 
! Отговори
полицайка преди 14 години
И като ни изгонят, какво ще стане?Приятелите на на Бойко и Цветан толкова ли са много, та да изместят всички?И ще работят ли ?
219
0
 
0
 
! Отговори
Бабет преди 14 години
Цецо напоследъм все спи отвит...не му обръщайте много внимание
218
0
 
0
 
! Отговори
от село преди 14 години
Оставете хората да свършат някаква работа -. Единственият който заслужава да си запази Дирекцията е може би СМОЛЯНСКИЯТ- ХАДЖИХРИСТЕВ. А колкото до Водното огледало на Кърджали -Яко са КРАЛИ . Завод се строй за толкоз пари.
217
0
 
0
 
! Отговори
Ваня преди 14 години
Умръзна ми от *** журналисти и журналистки. Само реклами правят на бойко и хората му. И сега пак така какво е направил цветанов нищо само приказват ГЕрбаджиите и толкова и журналистите им *** гъзовете. хайде да изчакаме да свършат нещо което едва ли ще направят горките бездарници
216
0
 
0
 
! Отговори
666 преди 14 години
...МАЙ НЕЩО СИ ГУЗЕН, А? НАИСТИНА ПЛАЧЕШ ЗА УВОЛНЕНИЕ, НАЙ-МАЛКОТО ЗАЩОТО ТЪПАТА ТИ КРАТУНА СИ ПОДВОЛЯВА ДА ПРАВИ ПОЛИТИЧЕСКИ КОМЕНТАРИ ИЗВЪН РЕГЛАМЕНТА ДА СИСТЕМАТА, В КОЯТО РАБОТИШ!
215
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
204, кои са "хората"? Да не са онези, на които се разваля играта и на които им искат оставките?
214
0
 
0
 
! Отговори
до ПОЛИЦАЙ преди 14 години
...И ВЕДНАГА ЩЕ ТЕ УВОЛНЯ!
213
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Българина най-много обича да нарушава закона и е много доволен като има свой човек да му се размине наказанието.Тогава е на седмото небе.Не разбирам защо очаквате някой да ни оправи.Трябва всеки за себе си да реши ,че ще спазва законите и ще бъде европеец.А задължение на държавата е всички хитреци и крадци да стоят в дранголника.Най-силна е мафията МОЙ ЧОВЕК в България
212
0
 
0
 
! Отговори
петров преди 14 години
Министъра се ядосал, че няма проверка за "Водното огледало" в Кърджали .Как началника на РДВР ще тръгне да проверява хората които са го назначили и държат и хляба и ножа ! Дали ако беше я започнал тази проверка щеше да е на поста си, че да я завърши ??? И ако, случааааайно я бе завършил, щеше ли да влезе в прокуратурата и съда ??? Това за нашата родна картинка е невъзможно да стане. Останалото е демагогия. Ще ми се да видя колко проверки ще има по време на мандата на ГЕРБ срещу хора от ГЕРБ.
211
0
 
0
 
! Отговори
АЗ преди 14 години
АБЕ ПОЛИЦАЙЧО ТИ ЗА ХГОРАТА ЛИ СЕ БРОИШ,ТА ГОВОРИШ ОТ НАШЕ ИМЕ.РОПТАЕТЕ ВИЕ,ЧЕ ВИ ГОНИ ШУБЕТО.АМА ТЪКА Е АЙДЕ ВЪН ДЕТО ВИ Е МЕСТОТО.ВЧРНО ТРУДНО ЩЕ СЕ НАМЕРИТЕ РАБОТА,ЧЕ ПО-ВЕЧЕТО СТЕ С ВЪРЗАНИ РЪЦЕ И МОЗЪЦИ.
210
0
 
0
 
! Отговори
петров преди 14 години
И, къде е измамата в написаното от 1-1 ?Може би само един пропуск. За да не работят полицаите по места са главно отговорни политиците. Защото когато полицай спре някое *** с Порше, и се извадят GSM- ите, обикновено се звъни на друго ***, я, местен, я, друг политик, и на полицая му "спират тока" от неприятности. Тези неприятности, пък, минават през главата на началника, и началника си казва : " Имам "х" години до пенсия, какво ли си давам зор."
209
0
 
0
 
! Отговори
Bill преди 14 години
Очевидно е, че се правят политически чистки, а не разумни действия за подобряване ефективността от работата на МВР. Цветанов е безличен слуга, на когото е дадена власт с указания. Иначе - той като започне едно изречение никога не може да го завърши логично. Интелектът му е очевидно доста ограничен. Именно такъв тип хора стават особено опасни, когато се сдобият с власт. Обърнете внимание на поведението му, когато Борисов е до него - слабоумно слагачество! Човек, приел да бъде фиктивен председател
208
0
 
0
 
! Отговори
АЗ преди 14 години
Г-н полицай МАХНЕТЕ СЕ ОТ МЕСТОТО КОЕТО СТЕ ЗАЕЛИ И МНОГО ДРУГИ ХОРА ГОТОВИ ДА РАБОТЯТ ЩЕ ГО ЗАЕМАТ.ОГЛЕДАЙТЕ СЕ И ЩЕ ВИДИТЕ КОЛКО СЛУЖИТЕЛИ В СИСТЕМАТА ИМАТ ВЪНШЕН ВИД ЗА ТОВА ПО-ВЕЧЕТО СА ТУМБАЦИ НА КОЙТО И БРОНЕЖИЛЕТКИТЕ НЕ СТАВАТ,КОЕТО НЕ ЗНАМ ЗАЩО МИ ГОВОРИ КОЛКО МНОГО РАБОТЯТ.КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВЗЕМАТ ДРАКОНОВСКИ МЕРКИ В СИСТЕМАТА НА МВР И КОЙТО НЕ Е ЗА ТАМ ВЪН,РАЗБИРАТЕ ЛИ ВЪН.
207
0
 
0
 
! Отговори
cvete преди 14 години
абе хора защо се обиждате оня *** другият незнам какъв,хората си играят игричките ....навсякъде по света държавата се бори с мафията само при нас мафията е държавата
206
0
 
0
 
! Отговори
До 196 преди 14 години
"Като журналисти сме" както казваш пишете такива безумия,че на човек свят да му се завие.Толкова си смучете от пръстите само и само да напишете нещо което 99,99999999% няма нищо общо с истината.ВИЕ СТЕ БЕЗУМНИ ИЗМАМНИЦИ журналистите.Не е лошо да се научите, че журналист не значи писател, поет и т.н. и т.н.
205
0
 
0
 
! Отговори
Емо преди 14 години
***,що не дочакаш още малко,и да идеш при баба,и там да се правиш на велик! Баба е на 2-3 метра под земята.
204
0
 
0
 
! Отговори
Полицай преди 14 години
Още малко,поне до октомври,тогава и Цветанов,и Мухобойко ще "хапнат народната обич".Няма и един месец,и хората започнаха да роптаят срещу тях.
203
0
 
0
 
! Отговори
свърши вече хубавото преди 14 години
чудя се тия шефове колко разследвания са потулили и колко са скрили в прашните долапи ....не само че трябва да ги смени...а и да ги разследва и да им извади кирливите ризи...