Комисията по етика в парламента ще мъмри Яне и Волен

Димо Гяуров се закани да разгледа скандала между двамата лидери
17 дек 2009 20:44, Красимир Ангелов
114
Комисията по етика в парламента ще мъмри Яне и Волен
Димо Гяуров. Снимка: БГНЕС

Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика ще се самосезира след днешния скандал между депутатите Яне Янев и Волен Сидеров, обяви председателят на комисията Димо Гяуров.

Както Dnes.bg информира, лидерите на "Атака" и РЗС се хванаха за гушите и сътвориха страхотен цирк в парламента.

В кулоарите на парламента Волен Сидеров нарече Яне Янев хомосексуалист.

Лидерът на РЗС пък не му остана длъжен и се изцепи:

“Аз съм хетеросексуален мъж. Той може да се убеди в това, като доведе Капка и си носи фенер”.

Още по темата
17 дек 2009 14:20
157

Освен мнението си по скандала Гяуров съобщи още, че  няма основание депутатът от ГЕРБ Искра Фидосова да бъде обвинена в конфликт на интереси.

Самата Фидосова е изпратила в сряда до комисията писмо, в което коректно е съобщила размера на кредита и кредитора й.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
0
 
! Отговори
KOTKOB преди 14 години
Вoлен акo е пич, да купи на КАПкетo един фенер, да й пoдмие каналите и устата и я прати на Яане изкъпана, съблечена и да клати с фенера. Акo Яане не дoде , бай Кирo oт бакалята вече загрява с едната ръка и се мoли фенерът да не е газoв
89
0
 
0
 
! Отговори
KOTKOV i turskiat преди 14 години
Фнуманиъ Фнуманиъ, Идно извунаредно съубщение на предването на турски език, ама на бльъгарски, джанъм.Нашъта ГЛАШАТАЙ ТелеграФ Джангър Нювс е изтощена да ви го кажеме че ДПС демек градското Движение на Пътната Свобода, кво сам написал бе аркадаш, ауу пръднайлон, Дувиждане на Правата и Свободата. Т.е. ДПС си остава ДПС, но вече това си е една нормално иврупеска пърдия модернъ и най малко 5 вековна. Демек ДПС с еднодушното съгласие на нашиът Император ше се кажува Душмани Пезевенци и Серсеми. Казваме на нашиат патрон Баш Кютек Бабит Фасуль Борисович аферим за сполучливото преименоване на партията без нашито съгласие.също така си мислиме че несме съгласни с това което сме се съгласили, зада се ублагодариме на Ваалиата Онбаши Фасул Султан Сурат Айдук *** XII, сме поканали 12 малки 6 годишни турчета, облечени с униформите на нашата детска партийна организациа Калъч Яничер да изиграят историческата сцена "Десятъкът Султан крепеше-Стотакърът Премиер Клатеше" Също така От изцялото срце жилаем на бившият Кокор Башия Ну-Погоди БашШефев шекер и баклава за новата ханъма.
88
0
 
0
 
! Отговори
Петрол преди 14 години
Вие политиците трябва да сте за пример на останалите, а и на децата! Как можете да правите такива неща? Разрушавате традиционните добродетели и ценности на Славянството. А младите като ви гледат и хукват да ви подражават. Затова е в упасък този народ. Ще трябва де се промените! Работа трябва да се върши и вие сте отговорни за това, какво предприемате в обществото. Човек може за сгреши, но не бива в такива неща!
87
0
 
0
 
! Отговори
KOTKOB преди 14 години
Отвратен съм от Волен, който имаше и наглостта да списва във в. Демокрация, отвратен съм от Яне че налита на булката на Волен. Отвратен съм че булката си трае, отвратен съм че любовникът на Яне си трае.
86
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Taka pishe KOTOV. Kotarak ako si ozdrvial sega ti e padnalo. ako si ti avtoryt na taia sturotia pod nome 83, koiato me spuka ot smiah-eval, bravo:Сега чакаме дали Капака, абе не оная капака дето плиснала в ***, Капка бе, булката на Волен щяла да дири с фенер едно нещо на Яне което през деня се ползвало от същият за прване на мокри букви в тоелетната на Парламента.
85
0
 
0
 
! Отговори
ДЕДО ТИ ЙОЦО! преди 14 години
КЪДЕ СИ СТРАНДЖААААААААААААА ха ха Гората е самотна без тебе айде провикни се че отдавна не съм се забавлявал с твоите глупости!
84
0
 
0
 
! Отговори
83-ти, поздравявам т преди 14 години
83-ти, поздравявам те ! Уникално ! Повечето няма да го разберат, но ... :)
83
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да пуснат двамата да се дуелират голи със сладоледени торти!
82
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Много ми е тъжно за Волен, много. Обвинен е, че е ялов безплодник със скопени макари. А колко ли е бил щастлив кого се е пипал на унуй място а то зело че цркнало и той зел че си помисли, че капката пляснала в кенефната чиния е чиста расова семенна течност. Жал ми е за този воевода. Жал ми е зашото никой от новата тройна гъзоблизция не отиде пред Яне Янев и най-компетентно да го защитят, че техните жени са бременни именно с тази чисторасова семенна течност произведена в утробата на Волен Сидеров. Сега чакаме дали Капака, абе не оная капака дето плиснала в ***, Капка бе, булката на Волен щяла да дири с фенер едно нещо на Яне което през деня се ползвало от същият за прване на мокри букви в тоелетната на Парламента.Няма ли една красавица в тоя Парламент бе Народе? Няма, красивата и умната Румяна Желаева, замина замина и ни изостави. а какъв балансатор беше-текава една умнъ, една краставива и амам много полезна за Европа и с принос за демопкрацията, както каза Хилари.
81
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
двама *** = EDIN TURCHIN
80
0
 
0
 
! Отговори
Русалка преди 14 години
Запенил се Валентин Касабов Колкото е черен два пъти по черен станал, Сидер му и виновен ,ай спрет се вече!Такъв хубав мъж да ходи да се излага -мистър Паралакс!
79
0
 
0
 
! Отговори
Педераст преди 14 години
Ах пък този от снимката каква уста е отворил? Направо като секретно досие!!
78
0
 
0
 
! Отговори
кико преди 14 години
Едва ли точно Яне ще обърне хастара на Капка,ама ако двама *** и натъпкат говната навътре Воленчо-расиста ще го заболи повече
77
0
 
0
 
! Отговори
Педераст преди 14 години
Ние, ***, сме възмутени!Стига всичко на наш гръб, пардон, наш ***.Ако пък толкова ви се иска да ви приютим, то може но по нашия начин - само с много любофф!!
76
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ot tsqlata patardiq samo Kapka namaza ! Yaneto i miga 'zeleno'!
75
0
 
0
 
! Отговори
кико преди 14 години
Ама напълно го заслужава ББ и даже му е малко
74
0
 
0
 
! Отговори
Ефросина преди 14 години
Тези от СКат пък, по какъвто начин ни го хвалиха и го показваха, сега пак със същата сила гледат да ни отвратят от Волен.Изобщо да замълчат поне, нямат ли малко срам и да им е неудобно да говорят след като толкова време те ни го бутаха.А и какво да направи Волен -народа избра Бойко.И е много прав ,че го подкрепя. Какво, да се прави на расърден и да пречи ли?Подкрепя това което избра НАРОДА.
73
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Вижте само ББ с кого дели властта....
72
0
 
0
 
! Отговори
ХА-ХА преди 14 години
В нашата държава изглежда повечето мъже са гейове, а жените "необслужени". Веселба голяма! НЕМА ЖЕНА ДЕТО НЕ ДАВА ИМА МЪЖ ДЕТО НЕ МОЙЕ СИ ПОИСКА
71
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Браво ЯНЕ ние сме със теб!!