Слави: Борисов тероризира журналисти

Знам го със сигурност това нещо, отбеляза ТВ водещият
19 яну 2010 23:29,
571
Слави: Борисов тероризира журналисти
Слави Трифонов. Снимка: Булфото

Не съм искал 50% от ГЕРБ. Това заяви Слави Трифонов в шоуто си във вторник.

Хрумвало ми е, че ако можеш да извадиш качествен лидер, който да може да организира хора около себе си, би могъл чрез него да вкараш в парламента достойни хора. Хрумвало ми е, че подобен човек може да бъде ракетоносител, включително ми е хрумвало, че аз мога да бъда ракетоносител, посочи Трифонов.

Защо медиите се срамуват да си кажат, че Бойко Борисов се обажда и пише sms-и на всеки един почти, във всеки един вестник и ги тероризира ежедневно? Аз го знам със сигурност това нещо. И това го знаят всички, на които им пише sms-и – коментира Трифонов.

Да не говорим пък какви sms-и пише на главни редактори и на всякакви други, добави той.

Още по темата
15 яну 2010 11:41
636

Трифонов обаче категорично отказа да коментира дали Борисов и на него му е изпращал подобни sms-и.

Dnes.bg припомня, че неотдавна в интервю за Канал 3 премиерът Борисов обяви: "Слави Трифонов искаше да назначава министри".

По думите му водещият му поискал 50% влияние в ГЕРБ и затова двамата развалили отношенията си.

"Това означава, че ако аз избирам единия министър, той настояваше да посочва другия", обясни премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


571
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
522
0
 
1
 
! Отговори
бай ПаПуР преди 14 години
Фарс беше предаването-въпросите задаваха тези които са яли,ядат и се надяват още да лапкат от Дългия.Все едно гледах предаването с президента.Смрад.
521
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тоя пък *** кой го гледа още
520
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
абсолютно те подкрепям. Славчо се самозабрави...още в политиката не се вкара.
519
0
 
1
 
! Отговори
Делян Куртев преди 14 години
Не Ви ли писна вече от тия "Славчовци'' в България?Такива като тях трупат PR на чужд гръб....винаги са опозиция на някой,та дори и на себе си!!!! ''Американизираното'' водещче,защо никой не го попита искал ли е замя за строене около японския хотел.....*** глава затрива!!!!!
518
0
 
1
 
! Отговори
Cavil преди 14 години
Айде стига с тоя Доган... какво - ако няма скеч за Доган всяка вечер, значи автоматично му е симпатизант?Дори и децата не разсъждават толкова наивно...
517
0
 
1
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 14 години
Ами играе скечове с Бойко,защото не са му минали номерата.Чудно защо на президента толко се наведе,а Станишев споменава с уважение ?А за Доган ................................ .
516
0
 
1
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 14 години
Ох тоя Славчо????Явно се е взел много на сериозно.Пък се вживява и в роля, от която не може да излезе.Май усеща ,че вече се е износил и смешките са му безкрайно *** и си мисли,що ли да не диктувам политиката в БГ.
515
0
 
1
 
! Отговори
А преди 14 години
Невероятно, над 500 коментара на тази тема!!! И двете действащи лица в цирка са от село, отличници, напористи, бивши приятели, хора които по всякакъв начин се борят за обществено одобрение. А кучетата си лаят, а керванът си върви.
514
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До бай Колю:Нямаш предтава колко си прав, имам чувството, че се завръща страхът от преди 20 години, страхът от държавата, от свободата на словото. Това е то, вече почти главен критерий е висшето за да си намериш работа за 500 лв, а ние направихме от пожарникар премиер. Може ли баба Станка от кварталния магазин да я стане директор на Мерто и да очакваш резултати? Вие кажете. -Един икономист неможа да оправи държавата ни,та един пожарникар ли ще я оправи ?? Б.Б замрази всички проекти в страната
513
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До бай Колю:Нямаш предтава колко си прав, имам чувството, че се завръща страхът от преди 20 години, страхът от държавата, от свободата на словото. Това е то, вече почти главен критерий е висшето за да си намериш работа за 500 лв, а ние направихме от пожарникар премиер. Може ли баба Станка от кварталния магазин да я стане директор на Мерто и да очакваш резултати? Вие кажете. - Един икономист неможа да оправи България Та един пожарникар ли ще я оправи.Б.Б спря всички проеки освен метрото в Софи
512
0
 
1
 
! Отговори
Б.Б. преди 14 години
Я траите бе ! Еи сега ще пусна един смс да ви спрат нета ! Не видждате ли че градя диктатура ! Които не е доволен -марш ! Накрая ще ми останат *** - на тях каквото и да им разправям пак за мен ще гласуват!Аиде изчесвам че имам сняг да чистя , бюджет да пълня ,да се разплащам с пирати ....А ти Славчо да мълчиш - сега нямам много време , но в наи скоро време ще се раправям с теб ! Вече предупредих Мърдок да си взема милионите и да се изнася от държавата ми !
511
0
 
1
 
! Отговори
ЖОРО - ШОПА преди 14 години
Дали слави е чувал израза който се отнася за него,че "*** Глава Затрива".....
510
0
 
1
 
! Отговори
+++ преди 14 години
Единствения смислен коментар до тук!!!Бях спрял да гледам Слави,но снощи ми напомни нещо което бях забравил...... Бях опозиция и иронизирах Жан,Костов,Симеон,Станишев,а сега е ред и на Бойко,работата на медийте е да са коректив на действащата власт,а не да се навеждат и да лижат ***.............
509
0
 
1
 
! Отговори
IZMAMNICI преди 14 години
TOI BOI4ETO 4E VI OPRAVI IMA O6E DA LAJE DA MAJE FILII S MARMALAD A PROSTI4KIA BALGARSKI NAROD DA MY VERVA Q SIKTIR SI4KITE STRYVAT 5 STINKI U TIKVITE IM SA SAMO KAK DA KRADNAT OT DARJAVATA INA4E PRAVAT AKCII DA MAJAT O4ITE NA BALAMYRNQCITE BG NAROD AMA VIE STE MI6OCII VERVAITE MI XAXAXA KAKTO KAZA EDIN SVLE4EN 4I4KO VERVAITE I NA BAT VI MOIKO
508
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Добре че поне скрихте снимката на плешивия учинДолец - защото загрозяваше главната страница на сайта ви и дразнеше много.
507
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Славчовите сценаристчета изглежда взеха да пишат коментари.
506
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И после ми кажете, че Б.Б не е *** и не използва старите и добре изучени от него репресивни комунистически номера.
505
0
 
1
 
! Отговори
nqkoi преди 14 години
Мога да кажа само евала... Тва е единственият адекватен пост , който прочетах дотук.. и който отговаря на истината.. другото е спам
504
0
 
1
 
! Отговори
Сфинкс преди 14 години
Е как не си чул бе говедар! Учиндолската ракета носител носи простотия и чалгия от бая години
503
0
 
1
 
! Отговори
оги преди 14 години
Нито съм комунист, нито гербер, нито седесар, политическата пародия не ме интересува. Просто назовавам нещата с правилните им имена, а не живея в илюзия, че "Всемогъщия" Бойко, чрез образа му, създаден от медиите, ще оправи нещата с магическа пръчка. Просто искам да живея щастливо, да казвам каквото мисля. Да не би някой да отрича скандала с винетките и Сибанк. Да не говорим за Стенли. В колко медии си чел незадоволителни новини за негово превъзходителство. Ако това ви устройва -ок.