Слави: Борисов тероризира журналисти

Знам го със сигурност това нещо, отбеляза ТВ водещият
19 яну 2010 23:29,
571
Слави: Борисов тероризира журналисти
Слави Трифонов. Снимка: Булфото

Не съм искал 50% от ГЕРБ. Това заяви Слави Трифонов в шоуто си във вторник.

Хрумвало ми е, че ако можеш да извадиш качествен лидер, който да може да организира хора около себе си, би могъл чрез него да вкараш в парламента достойни хора. Хрумвало ми е, че подобен човек може да бъде ракетоносител, включително ми е хрумвало, че аз мога да бъда ракетоносител, посочи Трифонов.

Защо медиите се срамуват да си кажат, че Бойко Борисов се обажда и пише sms-и на всеки един почти, във всеки един вестник и ги тероризира ежедневно? Аз го знам със сигурност това нещо. И това го знаят всички, на които им пише sms-и – коментира Трифонов.

Да не говорим пък какви sms-и пише на главни редактори и на всякакви други, добави той.

Още по темата
15 яну 2010 11:41
636

Трифонов обаче категорично отказа да коментира дали Борисов и на него му е изпращал подобни sms-и.

Dnes.bg припомня, че неотдавна в интервю за Канал 3 премиерът Борисов обяви: "Слави Трифонов искаше да назначава министри".

По думите му водещият му поискал 50% влияние в ГЕРБ и затова двамата развалили отношенията си.

"Това означава, че ако аз избирам единия министър, той настояваше да посочва другия", обясни премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


571
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
482
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Почти всички медии са продажни и ЦИОНИСТКИ,правят евтина пропаганда,а когато нещо не им изнася,това винаги е нарушение на свободата на словото.Лошото е че народа позволява да бъде манипулиран.Когато четвъртата власт се помисли за първа положението не е на добре
481
0
 
1
 
! Отговори
баба Хакерка преди 14 години
"Борисов тероризира журналисти", а Слави тероризира зрителите... Квит са нали???
480
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Слави е човек на Доган и Гоце,за толкова години нито дума не е казал против тях,два три скеча и то леки,ама затова пък колко близане беше,особено при последното гостуване на Гоце!Ами като беше Румен Петков-кой нормален човек би го поканил тоя?Ами с Р.Овч. как се държа?Няма как,от там идват кинтите и далаверите,ще ближе щом трябва!
479
0
 
1
 
! Отговори
психодиспансера преди 14 години
махайте го тоя от БТВ и го давайте насам в диспансера
478
0
 
1
 
! Отговори
стефчо преди 14 години
Слави Т. е руска *** още от времето на Рем Вяхерев и патерица на целият политически руски слугинаж в България,И.Павлов,Ахмед Дуган,Г Гергов,Богомил Бонев и ГОЦЕ.Това са хора безсрамни и алчни, предатели.
477
0
 
1
 
! Отговори
СВЕТЕЦА преди 14 години
аз мога да бъда ракетоносител, посочи Трифонов.Камикадзе.
476
0
 
1
 
! Отговори
slan4eva преди 14 години
Преди ми беше приятно да седна и да погледам БТВ, но от както станаха турски лакеи и промиват обществото с ниско бюджетни турски *** ки не ги гледам. По същата причина и Нова телевизия губи зрители , Иван и Андрей се вживяват на Слави когато предаването му беше интересно поне за част от хората. Жалки имитатори и то какво остана ?Националната телевизия те пък сега реват за пари!!! Аз нямам пари за хляб омръзна ми да пращам CV даже и за чистачка нямам отговор камо ли за професията ми....
475
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тоя *** Слави явно не осъзнава разлика между това да командва хората от екипа си които са изцяло финансово зависими от него и това да си лидер на хора които са богати поне колкото негоТоя е просто един дървен философ четящ сценарии
474
0
 
1
 
! Отговори
Доган преди 14 години
Слави що не покани Б.Б и тет а тет да изяснят въпроса?Все едно Маргина да събере шефовете от холдинга на една маса и ...А сега кажете аз мафиот ли съм .....Нали така,де?
473
0
 
1
 
! Отговори
Ваня преди 14 години
Колкото и да плюете по Слави едно не може да се отрече - като е всичко това, което го наричате, как е успял толкова много години да се задържи на тв-екрана? Значи все пак не е "*** селендур" и т.н. Ще се съглася, че не трябва да се намесва в политиката не само на Б.Борисов, а на Б-я като цяло. Ако все още се слушат негови песни, означава, че той не е изпята песен...А за смс-ите - вярвам му! Повярвайте и вие! Със сигурност г-н Борисов (и не само той) се намесват в "свободата на бг журналистите
472
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Като започне предаването му - прехвърляйте на друг канал!аз така правя:)))Не слушайте музиката му, не ходете на концертите му - и всичко ще си дойде на мястото
471
0
 
1
 
! Отговори
перник преди 14 години
който се е заял с перничани,добро не видял-духй го суави
470
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Кой ще го вземе този *** в партията си? С толкова реклама и един човек не можа да вкара в парламента а после лъга че кандидатката му нямала предизборна кампания - а рекламата която и правеше в предаванията си какво е? Само че изглежда и тя не е достатъчна и това показва че му е слабо предаването.
469
0
 
1
 
! Отговори
до владимирова преди 14 години
продължавай да разправяш вицове,много си смешна:)))))))
468
0
 
1
 
! Отговори
Любо преди 14 години
Аз вярвам по скоро на Бойко Борисов. Слави за мене е псевдопатриот. Ще бере ядове този , който го вземе в партията си.
467
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тази БТВ много взе да се набива на очи - турски сериали, а в предаванията на учиндолския селянин гостуват членове на висшия съвет на БСП. Изглежда спонсорите са от фирми на ДПС и БСП.
466
0
 
1
 
! Отговори
Енчо преди 14 години
И ако такива *** като Слави влязат в Министерството,тежко ни горко.Повече няма да му гледам шоото.И без това само комиците са добри в това предаване Слави забрави,че преди време мутрите му финансираха шоото
465
0
 
1
 
! Отговори
Владимирова преди 14 години
Не му ли е неудобно на този мерзавец Слави да го гледаме цял ден на екрана да плюе г-н Борисов! Познаваме го много добре как пристигна от село и Влади го доведе на кастинга в Университета за участие в КУ-КУ. Младежо припомниси как изглеждаше а в умственото си развитие не си мръднал. Беше вулгарен напорист "СЕЛЛЕНДУР" за жалост си остана на същото ниво!
464
0
 
1
 
! Отговори
ЕН преди 14 години
"Откривателю на топлата вода" -благодарим ти за "светлината" . Да беше си свалил червената вратовръзка!
463
0
 
1
 
! Отговори
123 преди 14 години
Ха, Слави от турската телевизия ьтв по-добре да се замисли как ще му свалят предаването заради някой турски сериал, вместо да се прави на интересен на чужд гръб.