Цветанов за пуснатите от "Всичко коз": Недоумявам!

"Държавата е безсилна пред съдебната система", призна той
3 авг 2010 15:28,
503
Цветанов за пуснатите от "Всичко коз": Недоумявам!
Снимка: БГНЕС

"Държавата е безсилна пред съдебната система. Безотговорно и обидно е за всички, които се стремят да правят честен бизнес в България, и за всички българи, които плащат данъци на държавата".

Така вътрешният министър коментира решението на апелативните съдии да пуснат под парична гаранция тримата задържани при операция "Всичко коз".

Още по темата

"Недоумявам за необходимостта за подобно решение, след като по делото бяха призовани петима свидетели, които обясняват кой, къде, кога и защо е извършил деянието. Предоставени бяха томове материали и доказателства.

В автомобила на данъчната служителка, която е играла ролята и на счетоводителка, бяха открити собственоръчно попълнени готови фактури на разследваните фирми.

За две години задържаните по операция "Всичко коз" са причинили щети за над 250 млн. лв., а за последните 3 месеца – над 30 млн. лева", поясни пред "Фокус" позицията си Цветан Цветанов.

Министърът смята, че "с подобно решение на съда не се дава шанс да се извърши качествено разследването".

По-рано днес съдът освободи под парична гаранция задържаните при операция "Всичко коз".

Венко Кръстев излиза на свобода срещу 10 хил., 5 хиляди лева е гаранцията за Магдалена Кръстева, на Мария Китова – 1000 лв.

В мотивите на съда се казва, че няма достатъчно данни за това, че тримата са били част от организирана престъпна група, извършвала данъчни измами.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


503
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
438
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
доказателства има много, ама някой трябва да ги опише, внесе и представи иначе иззетите вещи нямат доказателствена сила.....и както често става в нашата държава някой е подшушнал на някого (срещу паричен стимул разбира се) да представи пред съда точно тази част от тях, която е маловажна за да могат да ги пуснат, а същинските улики които могат да ги вкарат в затвора да бъдат потулени....следователите са мърлячи и кой знае за колко още неща са си затворили очите като са събирали улики...нямам думи
437
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Шефът на Интерпол до 2008 год е осъден на 15 год затвор за това,че като шеф е получил подкуп от 150 000 евро, нашите бандити източили 250 000 000 лв от нашите данъци,а съдиите ги пускат и казват крадете,дайте половината на нас,и сте свободни срещу 1000лв глоба.Е то и аз ще си източа 3 000 000 лв.,на съда половината,за глоба 1000лв и след това продължавам.Не е луд,който яде баницата,а който му я дава.
436
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това че са откраднали 250 милиона го казва Цецо,Това че има данни също го казва Цецо ,но най лошото е че Цецо няма доказателства.Така че това наистина не е държавник а пародия.
435
1
 
32
 
! Отговори
Павлик преди 13 години
А аз не се учудвам. Като върховни съдии те трябва да определят кой е виновен и кой не.А как да го определят в милата ни родина?Кое е лицемерие и кое не?
434
7
 
37
 
! Отговори
недоум преди 13 години
ами недоумява...защото е ***....когато него го арестуват ...като падне от власт.....ще вика пак че съдиите лоши.....и няма доказателства.....и ще търси адвокати и че нищо не е направил....но ще има оперативни данни...че нещо е направил и така палачинката се обръща и калната китка те удряяяяаааа
433
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Чета злобните коментари и не доумявам глупостта им! Айде ми кажете по-добре ли беше с Станишев Доган и Царя? Опоскаха ни държавата, направиха ни на циркаджии направиха какви ли не вратички в законите така че и най-закоравелите престъпници да се разхождат свободно по-улиците... Какво по-дяволите искате! Не можем да живеем добре в следващите няколко години! Просто няма начин! Не плюйте сега! Няма смисъл! Изчакайте вижте в края на мандата на Герб какво ще бъде! Не вярвам, че ще сме недоволни!
432
3
 
38
 
! Отговори
джаба преди 13 години
Какво като няма данни. Нали всеки един от тях е извършвал престъпно деяние. Това че са откраднали двеста и петдесет милиона не е ли престъпление .Този държава е вече пародия.
431
4
 
40
 
! Отговори
Циганин преди 13 години
Абре ***. Най големата мафия са съдиите . Всички се е.б.а.т.
430
2
 
35
 
! Отговори
za 443 преди 13 години
Prav si. Cirka e pylen..za edin den zavisimite ot Krasi 4ernoto magistrati puskat 2 banditski shaiki na svoboda...........ne spete spokojno deca!
429
6
 
35
 
! Отговори
Сергей преди 13 години
Здравейте Циркаджии !
428
6
 
42
 
! Отговори
Да го няма... преди 13 години
Цецко, не си за там където си сега. Твоят шеф - също. Вземайте си дърмите и одма от властта. За една година направихте всички българи на циркаджии.
427
6
 
43
 
! Отговори
ce3co преди 13 години
няма читави и реални доказателства бе цеци ,кво са правиш на изненадан,цял свят знае ТИ ПАК НЕДОУМЯВАШ.ВРЕМЕ Е ДА ПОЧНЕШ ДА ВДЯВАШ ,ЧЕ ДОКАЗАТЕЛСТВАТВ СА ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО ,КОЕТО МОЖЕ ДА ВКАРА ПРЕСТЪПНИКА В ЗАТВОРА,другото са само празни приказки и изхвърлячки за детска градина.феерщензи
426
6
 
43
 
! Отговори
Авесалом преди 13 години
Какво недоумяваш бе, ***? Събра ли достатъчно силни доказателства? Къде е съдействието на прокуратурата? Съдът му бил виновен.На крив х-й, космите пречат.
425
4
 
35
 
! Отговори
Присмехулник до 436 преди 13 години
Ако искаш запали и свещ, но не за живот и здраве, а за да не те объркат с някой друг, по ранни зори, или адреса ти по късни доби!!! :D
424
4
 
36
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
ченгетата ни са ***, пречи им главата дето я носят на раменете си. лошото е че ние като народ сме още по-***, защото ги избрахме да ни управляват. очаквайте в банановата (компирна) република от най-лош латино тип да се появят и черни "ескадрони", за да отвличат вниманието от некадърността им. на крива ракета космоса и пречи, а на други съдебната система. да ама не, законите ги измислят де путатите, а не съдиите, а ченгетата са длъжни да ги спазват, а не да плещят глупости. ееееех електорате...
423
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Г-н Цветанов,толкова сте и компетентен.Какво ревете,да не би да са освободени и признати за невинни?Пуснати са под гаранция,което какво означава,че ще има дело.Не вярвам в бг.съд,правно неграмотна съм,но от постоянни акции и изказвания без да искаме се ограмотихме.Престанете да правите изявления, ми си сядайте на д..то и съберете доказателства с,които да ги заковете.Важен е крайния резултат,а именно, ако са виновни да бъдат осъдени.
422
11
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Г-н Цветанов не се отчайвайте от безрасъдната ни система. ще им дойде и на тях до главата за да признаят явни доказателства. ДАНО СТЕ ЖИВ И ЗДРАВ ЗА ДА ВИ ЗАПОМНИ С ДОБРОТО КОЕТО ПРАВИТЕ ЗА НАРОДА!!!
421
0
 
32
 
! Отговори
za 417 преди 13 години
Typanarite i kradcite - i trimata.........
420
0
 
31
 
! Отговори
za 430 преди 13 години
izmriaha..........
419
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сашо диков е най-корумпирания журналист ,изпълнява поръчки на мафията.Затова уреди некадърната си дъщеря в червената телевизия на Гоце БНТ.