Шок и ужас с имотите на Цветанов!?

РЗС продължава с атаките си срещу вицепремиера
Обновена: 15 окт 2010 16:48 | 15 окт 2010 15:29,
1192
Шок и ужас с имотите на Цветанов!?
Емил Василев. Снимка: БГНЕС

Партията "Ред, законност, справедливост" обвини вътрешния министър Цветан Цветанов в търговия с влияние и поиска специална анкетна парламентарна комисия да разследва "шест недвижими имота с неясен произход на средствата и способите за придобиването им".

Мотив за искането е изнесена от РЗС информация, че семейството на Цветан Цветанов за периода 2007 и 2008 г. е придобило няколко имота, включително и два апартамента и два гаража в столичния квартал "Изток" на стойност 293 000 лева.

Имотите в кв. "Изток" са продадени на Цветанов от фирмата "Ти Ви Би" ООД, собственост на Тодор Бояджиев, който е съдружник със сина на депутата от ДПС Рамадан Аталай, заяви народният представител Емил Василев.

Според РЗС това е едно от доказателствата за обвързаността на вицепремиера с обръчите на Доган и част от тайната договорка между ГЕРБ и ДПС.

„През 2008 година имотното състояние на вътрешния министър шокиращо се е подобрило“, заяви депутатът от РЗС Емил Василев.

Той представи нотариални актове, справки от Службата по вписвания в София, както и две декларации от Сметната палата.

Още по темата

Хората на Янев обвиниха Цветанов в тройна лъжа:

– че семейството му притежава четири апартамента, прехвърлени от неговите и на съпругата му родители;
– че един от апартаментите му бил ново строителство със средства от банков кредит, който щял да погаси с продажба на стария си семеен апартамент;
– че цялото му имотно състояние е декларирано пред Сметната палата още като зам.-кмет на Столичната община.

„Цветанов лъже, защото семейството му притежава не 4, а 9 недвижими имота, 7 от които са придобити от покупко-продажба, и то не от родители“, заяви Емил Василев.

По думите му липсвали и подавани от него имотни декларации за 2007 година и 2008 година.

„Според фактите и документите, които притежават в централата на РЗС, през 2008 година имотното състояние на Цветан Цветанов нараства чувствително и това по никакъв начин не може да се обясни със скромната му заплата на държавен чиновник от средно ниво в МВР, нито впоследствие с доходите му на зам.-кмет на София“, посочиха от партията.

РЗС поиска при създаването на анкетната комисия, докато тече проверката й, премиерът Бойко Борисов да отстрани временно от поста му Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1192
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А снощи на Канал 3 даваха цялото интервю на ЦЦ пред журналисти и Диков-журналистчето в напределна възраст само как сричаше като първокласник и се опитваше с въпросите си всячески да уязви ЦЦ и да оневини Тракториста, но се получи точно обратното: на няколко пъти ЦЦ добре го затапи, от което оня направо полудя и засрича още повече глупостите си, абе направо голям смях стана с тоя Диков. Както едно време, така и сега продължава да обслужва ДС и да бъде кукла, ама парцалена, на конци.
23
 
16
 
! Отговори
Шокиран преди 13 години
ШОК И УЖАС!!Яне плямпалото пак се осраслед като му се разпадна групата в парламента и му се провали идеята да стане Президент чрез нова Конституция, сега лиже *** на Алексей Петров, който умело му навива бургията, пък на Яне както знаем, малко му трябва да подпали фитила и да се опита да стане за пореден път обект на внимание.За съжаление все още се намират шамандури да му се вържат, макар и само 1% според проучванията, няма как ще го изтърпим до следващите избори, ще го приемем с усмивка
8
 
6
 
! Отговори
juls преди 13 години
Qneto da si pogledne parvo negovite imoti,togava da gleda 4yjdite
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Още един червен балон се спука от толкова пренадуване. Яне това да не ти е пиш...а на Трактора та да я надуваш толкова продължително. Верно, че тия са много зле щом правят компромати на неща, които са вписани в имотните декларации. А тия с дворците и палатите, които уж ги ползват за офиси за да не плащат данъци на държавата, защо Яничка не реве срещу тях, като тия лъжат с милиони, ако бяхме нормална държава тоя *** никога повече няма да стане депутат, аза уронване на престиж се влиза в затво
2
 
7
 
! Отговори
ЦЕЦКО преди 13 години
Няма пък! Няма да кажа!
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако тези дръзки обвинения срещу Цветанов се окажат безпочвени, вече ще спра изобщо да чета каквото и да е било за РЗС ! Искат да навредят на Цветанов, но човека ако е наистина честен ще навредят на себе си само
11
 
33
 
! Отговори
Dani преди 13 години
ЦЕЦКО КАЖИ ЗА АПАРТАМЕНТИТЕ И ВРЪЗКИТЕ С ДПС!!!!
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
УУууу ШОК И УЖАС :)))), откъде може Цветанов да има 6 апартамента и личен автомобил.. Айде моля ви се ! С тези заснемания на имотите видяхме какво имат престъпниците..
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе хора, стига с тези Боко,Цоко,Серго,Монката,Гоце,Сокола,***...... От тях ли зависи живота ви?Ако да, значи сами сте се поставили в тази позиция.Никой не може да ви каже как да живеете, да дишате или да не дишате, или как да дишате... Да сменим малко темата.Имам един въпрос,към жените в този сайт, ако има такива.До довечера трябва да знам какво искат жените.Чакам мненията ви.За мъжете-не коментирайте темата.Аз знам от мъжка гледна точка какво искат.Интересува ме женската.... :-)))
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Г-н Борисов подкрепи ли г-н Цветанов по въпроса за апартаментите или още изучава обстановката?
21
 
7
 
! Отговори
Michaella преди 13 години
GERB FOREVER!!
30
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво Цецо!Кради, вземай подкупи, каквото искаш прави, само продължавай да громиш крадливите и корумпирани комунисти!!! Бял ден да не видят!И в суша и в град, и в жега и в студ, и в глад и в мизерия, ние сме с вас!Само ГЕРБ!
34
 
13
 
! Отговори
Хари Потър преди 13 години
Браво Цецо! щом така яростно те хапят, значи добре се справяшдействай все така настъпателно срещу престъпността, народа е с тебСАМО ГЕРБ!!!
18
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 13 години
Яне доста го е закъсал явно откъм компромати, щом и за сламка се хващатова с имотите никаква новина не е, пише го в имотната декларация и е проверено вечеЯне, напъни се и измисли нещо по-добро следващия път
38
 
22
 
! Отговори
Борката преди 13 години
Нормалнозавидяха му на рейтинга, какъвто те не са и сънувалии се почна с компроматите, това се очаквашесамо че номера няма да мине :)мачкай Цецо, с теб сме! нека пищят отрепките
4
 
41
 
! Отговори
Баба Цецка преди 13 години
ама ЦЦ само 6 апартамента ли имал бе?!малиии аз очаквах поне Сараи като Доган да има или някой от онези палати, снимани от хеликоптера с езеро и парк със сърнички...пък той имал само някви мизерни 6 апартамента и то в кв. "Изток"горкичкия, много беден министър си имаме
13
 
19
 
! Отговори
чичо преди 13 години
Не му завиждайте на ЦЦ. Доста скромно го е раздавал човека. Други на негово място доста по-дълбоко биха бръкнали в кацата с мед.
10
 
8
 
! Отговори
милиционера преди 13 години
Приятелю, а кой друг да изберем........Честно - тези милиционери са необходимото зло! Кой, кажи кой е честен за да ГЛАСУВАМ за него?
16
 
9
 
! Отговори
росен преди 13 години
Колко е приятно да се чете по форумите жалкия рев на старите *** гърчещи се в агония и как се хващат като удавници за всяка платена вестникарска интрига!!!!
13
 
14
 
! Отговори
Аз преди 13 години
И кво като Цветанов имал 6 апартамента, не разбрах къде е проблемааз също имам 3 и всеки има, защо министъра да няма 6 все пак е министър