Шансът на Яне – адвокат на мафията

МВР шефът: Помните кога той вадеше големите си разкрития, нали?
Обновена: 15 окт 2010 10:33 | 15 окт 2010 10:28,
219
Шансът на Яне – адвокат на мафията
Снимка: БГНЕС

Това е златният шанс на лидера на РЗС Яне Янев да бъде политически адвокат на човек от организираната престъпност (Алексей Петров – бел.ред).

Още по темата

Така МВР шефът коментира думите на Янев, че "вътрешният министър е глава на организираната престъпност".

"За последните 20 години не знам да е имало представител на политическа сила, който да е отишъл при човек с изменена мярка за неотклонение и да му каже, че може да му осигури добър партиен пост", посочи Цветан Цветанов.

"Знаете най-големите разкрития на Янев в кой период бяха и защо след това не са се случили подобни разкривания", каза министърът.

Помолен да коментира факта, че работата му е критикувана и от Софийския апелативен съд, Цветанов заяви:

"Нормално. Защо не казват нищо за "Килърите", които са с постоянна мярка".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
3
 
3
 
! Отговори
БГ преди 13 години
глупавите хора се подвеждат лесно
205
3
 
2
 
! Отговори
Бай Иван преди 13 години
Я не, я нев, разбра се, че си ***! Лошото е ще подведе хора да гласуват за теб, вместо за ГЕРБ!
204
3
 
1
 
! Отговори
учуден преди 13 години
Не си точен? "Калашник-а" е доста прецизно и универсално оръжие. А Яне е като пумпал - откъдето идва парсата, натам се завърта. Даже не зная дали има по-шекотлив политик, от него? - не че познавам лично някого, но от пресата, това си мисля.
203
2
 
2
 
! Отговори
bog преди 13 години
IANE IANE ....MAJKO DYPE ...MNOGO SME KATO TSVETANOV >>>RAZBIRA6LI ...A TIIIII SI SRAM ZA SEMEISTVOTO SI ,,,EDVALI BA6TATI BI SE GORDEEL S TEB aaaaaaaaaa TI SI 6tRAYS
202
5
 
0
 
! Отговори
Яне преди 13 години
Цецко да си каже за апартаментите, а не да се опитва да отклонява вниманието от себе си.
201
3
 
4
 
! Отговори
def преди 13 години
Яне е като автомат Калашников стреля накъдето го насочат.Първо стреляше по Царя след това по тройната коалиция.Но тези които го насочваха накъде да стреля взеха че се скараха.Единия казва махни го тоя автомат аз вече съм на власт.Другия казва ти може да си на власт но аз не съм.
200
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дон Яне Яновезе
199
4
 
7
 
! Отговори
cviatko преди 13 години
ТОЧНО ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ЯНЕ,ГОЦЕ,СТАНИШЕВЦИ,ДОГАНОВЦИ....българия И нрода И Е НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ,В ТИНЯТА.....
198
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А АЗ ГАЛАСУВАХ ЗА ТОЯ ***!НА ТРЕТИЯ МЕСЕЦ,КАТО ЗАПОЧНА ДА ВЪРШИ И ГОВОРИ ГЛУПОСТ И РАЗБРАХ,ЧЕ СЪМ СГРЕШИЛ,ЯНЕ,ЯНЕ ЛУД УМОРА НЕМА.С АЛЕКСЕЙЧО ЗА РЪЧИЧКА И СИ ОБРАЗУВАЙТЕ ПОРЕДНАТА ЯЛОВА ПАРТИЯ.***!
197
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Банда диви селяни,които ако не си пият хапчетата истерясват.
196
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
***. опъват го във всички дупки, а той се кефи че прави разлика кой му го напуква - ааа сега тва е комунистически, а това фашистки, а сега , колко мило - сега нашите хора *** опъват
195
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
да не си комунист не означава че си умен - в твоя случай е отчайващо ясно колко празна е главата ти
194
8
 
9
 
! Отговори
Предложение преди 13 години
Яне е слуга на международния комунизъм. Неоспоримо е ,че между фашизма и комунизма стои ясен знак за равенство ! Тогава, що щат тука червените агитатори ?!?!? Престъпници такива! Комунистите нямат родина, тяхната идея е да подкопават всякаква националност и идентичност. Да всяват раздор винаги ,когато едно общество се опитва да се измъкне от бардака. Най-много ги е страх от здрава ръка и затова сега ритат срещу Бойко. Народе , спомни си как загинаха 160 души под купола на св."Неделя", 1925 !
193
3
 
18
 
! Отговори
гоце преди 13 години
Това смешно човече,се кани да управлява БЪЛГАРИЯ,заедно с високопланинския джентълмен.Плоскодънната гемия Патрашкова ще бъде секретарка,а пенделата Дачков пресаташе!
192
10
 
7
 
! Отговори
Киро преди 13 години
Политиката на Герб "Аз ще кажа,че сестра ти е к**ва,а ти ходи се обяснявай,че нямаш сестра" се връща като бумеранг.....бавно,но удара ще е брутален :)))
191
14
 
7
 
! Отговори
ГЕРБЕР преди 13 години
КВА СТАНА ТЯ ...ЦЕЦКО СЕ ОАКА...АМА САМО ТОЙ ЛИ???...МИ АКО ПРОДАЛЖИМ КЪМ ШЕФА МУ...ПОДПИСИТЕ ДЕТО БЯХА ФАЛШИВИ КВО СТАНА С ТЯХ...МИ ТО АКО СЕ РАЗРОВИ ИЗ СОФИЯ КВО ПРАВИМ...ИНАЧЕ СИ ГОВОРИМ ОТ СУТРИН ДО ЗДРАЧ ЗА МНОГО ЛОШИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ...ЗА ЕВРОИНТЕГРАЦИИ И ФОНДОВЕ...АЛА БАЛА ...АЛО ГОСПОДИН ГЛАВЕН ПРОКУРОР ДЕ СИ???КОГА???С КВО ТЕ ДЪРЖАТ ТИЯ НОВИ ***,А?ДОКОГА БЕ ХОРА ?ДО КОГА С *** ВЪВ ВЛАСТА ...ДО КОГА С НЕКОМПЕТЕНТНОСТ И МЕДИЙНИ ОБРАБОТКИ...А ЗА ЯНЕ...А ИСТИНА ЛИ Е ВСИЧКО ТОВА...А?
190
3
 
14
 
! Отговори
ДО 169 преди 13 години
ЛУДИЯ ДРЕБОСЪК НЕ Е САМ. НЕ ЗАБРАВЯЙ КРИСИТО ПАТРАШКОВА И ЯВОРЧО ДАЧКОВ.
189
7
 
20
 
! Отговори
MORSKI преди 13 години
О,НЕРАЗУМНИЕ ЮРОДЕ! ПОРАДИ ЧТО СЕ СРАМИШ ДА СЕ НАРЕЧЕШ БОЛГАРИН? *** И ЛУД НЕВРАСТЕНИК СЕ КАНЯТ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ. СРАМОТА. ПОМИЯРА ДАЧКОВ ПИШЕ *** СИ МНЕНИЯ В ГАЛЕРИЯ,ЗАЩОТО НИКОЙ ОСВЕН ПОДЛОГАТА НА ПОМАКА-ПАТРАШКОВА НЯМА ДА ГИ ПУБЛИКУВА. НАЛИ ТОЙ И НАПРАВИ ВЕСТНИК? ПЛУЖЕЦИТЕ СЕ ИЗМЪКВАТ ОТ ДУПКИТЕ.
188
3
 
10
 
! Отговори
Без значение преди 13 години
Без значение на месторождението по структура на лицето и отличителните белези на помашката общност-Яне и Альошата имат идентични черти!!!По "политическа"несъстоятелност в момента-също.По симпатизиращ им "***"пролетариат-също!При толкова общи черти-ЛЮБОВТА ИМ Е ТЯХНОТО БЪДЕЩЕ-ОБЩО!!!!!!
187
4
 
9
 
! Отговори
Луцифер преди 13 години
Свеща сам си си я взел. МНОГО СИ ПРДВИДЛИВ !!! Отдавна тие време да гушнеш и букета