Шок и ужас с имотите на Цветанов!?

РЗС продължава с атаките си срещу вицепремиера
Обновена: 15 окт 2010 16:48 | 15 окт 2010 15:29,
1192
Шок и ужас с имотите на Цветанов!?
Емил Василев. Снимка: БГНЕС

Партията "Ред, законност, справедливост" обвини вътрешния министър Цветан Цветанов в търговия с влияние и поиска специална анкетна парламентарна комисия да разследва "шест недвижими имота с неясен произход на средствата и способите за придобиването им".

Мотив за искането е изнесена от РЗС информация, че семейството на Цветан Цветанов за периода 2007 и 2008 г. е придобило няколко имота, включително и два апартамента и два гаража в столичния квартал "Изток" на стойност 293 000 лева.

Имотите в кв. "Изток" са продадени на Цветанов от фирмата "Ти Ви Би" ООД, собственост на Тодор Бояджиев, който е съдружник със сина на депутата от ДПС Рамадан Аталай, заяви народният представител Емил Василев.

Според РЗС това е едно от доказателствата за обвързаността на вицепремиера с обръчите на Доган и част от тайната договорка между ГЕРБ и ДПС.

„През 2008 година имотното състояние на вътрешния министър шокиращо се е подобрило“, заяви депутатът от РЗС Емил Василев.

Той представи нотариални актове, справки от Службата по вписвания в София, както и две декларации от Сметната палата.

Още по темата

Хората на Янев обвиниха Цветанов в тройна лъжа:

– че семейството му притежава четири апартамента, прехвърлени от неговите и на съпругата му родители;
– че един от апартаментите му бил ново строителство със средства от банков кредит, който щял да погаси с продажба на стария си семеен апартамент;
– че цялото му имотно състояние е декларирано пред Сметната палата още като зам.-кмет на Столичната община.

„Цветанов лъже, защото семейството му притежава не 4, а 9 недвижими имота, 7 от които са придобити от покупко-продажба, и то не от родители“, заяви Емил Василев.

По думите му липсвали и подавани от него имотни декларации за 2007 година и 2008 година.

„Според фактите и документите, които притежават в централата на РЗС, през 2008 година имотното състояние на Цветан Цветанов нараства чувствително и това по никакъв начин не може да се обясни със скромната му заплата на държавен чиновник от средно ниво в МВР, нито впоследствие с доходите му на зам.-кмет на София“, посочиха от партията.

РЗС поиска при създаването на анкетната комисия, докато тече проверката й, премиерът Бойко Борисов да отстрани временно от поста му Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1192
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
 
29
 
! Отговори
GB преди 13 години
Ей, Яне постигна целта си! Разрови говната и смръднята обви цяла Лайнярия! То ако беше свястна държава никой нямаше и да обърне внимание на палячовщините му!
2
 
33
 
! Отговори
възмутен преди 13 години
да се отврати човек от нашите управници, аман от лъжи, аман от мошеници, все едни и същи лица се въртят, а ние им вярваме и нищо не правим. В крайна сметка ние си ги избираме, ние ги търпим и ние им позволяваме да ни разиграват.
28
 
14
 
! Отговори
az преди 13 години
<Цветанов бил имал имоти за 290000 лева тоест за 140 хил евро. Егати бедняка. Че то аз имам повече от него. Срам ме е че ни управляват такива бедняци. На оня бизнесмен с хелокоптерната площадка хеликоптера му струва по-скъпо. Тоя Яне е наситина голям ***.Абе цирк буш или както се казва: ОКТОПОДА ОТВРЪЩА НА УДАРА. >Аман от такива арогантни ***!!!!
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
do 1129 И да е казвал някой че от двамата- Цецо Убавецо и Алексей някой е по-стока????
4
 
15
 
! Отговори
Mickey преди 13 години
до 1127А ти за колко време ги натрупа тия евра, бе и в България ли! Кой е казал че Цветанов е наи големия далавераджия! Та той едва сега започна бе! Има някои по отрано почнаха!:)))
0
 
12
 
! Отговори
Mickey преди 13 години
Пак до 1106продължение:Да не говорим че пак бае ти тошовата ти камарила пак управлява България непрекъснато! И с ВИСовете СИКовете ТИМовете ИПОНите, го сътвориха те за да управляват и без ЧЛЕН ПЪРВИ!
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цветанов бил имал имоти за 290000 лева тоест за 140 хил евро. Егати бедняка. Че то аз имам повече от него. Срам ме е че ни управляват такива бедняци. На оня бизнесмен с хелокоптерната площадка хеликоптера му струва по-скъпо. Тоя Яне е наситина голям ***. Абе цирк буш или както се казва: ОКТОПОДА ОТВРЪЩА НА УДАРА.
1
 
3
 
! Отговори
каси преди 13 години
Чудна работа изглеждат тези чуждоземни специализации...........
11
 
10
 
! Отговори
Mickey преди 13 години
до 1106 Takaва държава "ПРИ БАЙ ТОШО" никога не е имало! НЕ ЛЪЖЕ БЕ ***! Имаше Съветски Съюз и САТЕЛИТИ! Това имаше! ТОВА СЕ СРУТИ НЕ ЗАЩОТО ГО НЯМА бае ти Тошо , А ЗАЩОТО по естествените закони НЕ МОЖЕШЕ ДА ФУНКЦИОНИРА! Нема *** Съюз! Ако бае ти Тошо беше жив и здрав и още на власт и сега - туй за което си мечтаеш ПАК НЯМАШЕ ДА ГО ИМА! А щехме ядем трева като Северна Кореа! Разбра ли ФУРАЖКО!(и тия дето усърдно са ти нацвъкали плюсове):))))
4
 
21
 
! Отговори
на каси преди 13 години
Няма официална информация и доказателства Цветан шестоапартаментчика Цветанов, да знае други чужди езици, освен ВИФ-жаргон и някои дочути между другото полицейски сленг-фрази.
2
 
29
 
! Отговори
Скандално преди 13 години
Това е грандиозен скандал. Цветанов мълчи и не си подава оставката - и преди и сега. Прокуратурата също мълчи, а трябваше да е образувала проверка - и преди и сега. Сметната палата също мълчи, а е трябвала да си събира и анализира данните и да излезе със становище - и преди и сега. Скандално е. Грандиозно скандално. Отвратително е.Престъпници, Престъпници, Престъпници, престъпници.Обирджии,кожодери,беззаконици.Гонят бездомните,събуват на босия опинците.Срам за тях!Срам и позор!Вечен
1
 
22
 
! Отговори
до 1109 преди 13 години
НЯМА ГО КУШЛЕВ! ЗАСПАЛ Е ДЪЛБОК СЪН! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ВСЕКИ НИ ЯРИ/ НЯМА ОПРАВИЯ В ТАЯ ДЪРЖАВА, ИЗОБЩО НЯМА НИШО ЗА ЧУДЕНЕ ЯСНО И ЦВЕТАНОВ Е ЛАПАЧ КАТО ВСИЧКИ В НЕГОВАТА ПАРТИЯ! НЯКА ЯНЕ РОВИ МАЛКО НЯМА ЛОШО! ТОЯ ЛИЗГАР ЦЕЦО ДА ГО СМАЖЕ ЯНЕ 1 САМО СЕ ПРАВИ НА ВЕЛИК С ПРЕСТЪПНОСТТА *** СТАНА НЕ СЕ ЛИ ВИЖДА??
6
 
12
 
! Отговори
Dios преди 13 години
Труден ще е прехода към истинска демокрация в България. Комунизма с неговата партизанска борба трудно сдава тези привилегии трупани с години. Как така ще ги сравняват с простолюдието??? Та те са си комунисти, господари на България. Каква демокрация,какви права на обикновеният гражданин, нищо такова. Кои са тия,дето ще ни прекратят привилегиите ??? Сега ще им разкажем играта с провокации. Да живее комунизма, да живее ЦК на БКП, ВСИЧКИ КОМУНИСТИ МИТНИЧАРИ, ДА ВИ Е ЧЕСТИТ 47 КОНГРЕС НА ЦК на БКП.
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Яне от РЗС - ***
1
 
22
 
! Отговори
каси преди 13 години
Какви чужди езици знае Цветанов?
5
 
18
 
! Отговори
daniela преди 13 години
ceckooooo kandidat prezidenteee mai reitinga ti veche e pod tozi na anna maria borisova :)
0
 
0
 
! Отговори
razz преди 13 години
ехехехе :)) 1000 коментара ги направихте обаче :)))
12
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Щом трактора излезе от затвора и Янчето отвори устата!Що не го каза преди това, а сега?Спомняте ли си, как тази марионетка вадеше компромати преди изборите?!
5
 
30
 
! Отговори
беден преди 13 години
Браво, бе Цецко, браво бе борецо с престъпността! А сега да те видим като станеш клиент на съда. Там всички много те обичат и те чакат с нетърпение. Лошото за теб, Цецко е, че Ина Лулчева и Васил Василев няма да искат да те защитават и ще си стоиш в ареста повече от 8 месеца, бе сладур. И там те чакат с нетърпение!
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Прав си "Ученото си е учено!",в тоалетна да го затвориш -магазин ще отвори.Лошото е че на такова учено ние му ядем продуктите.