Обещават "пълна прозрачност" на срещата Путин – Борисов

Разговорите днес ще бъдат стенографирани
Обновена: 13 ное 2010 17:36 | 13 ное 2010 17:32,
105
Обещават "пълна прозрачност" на срещата Путин – Борисов
Снимка: БГНЕС

Разговорите между руския премиер Владимир Путин и българският му колега Бойко Борисов ще бъдат стенографирани.

Това съобщи Борисов в началото на двустранната среща между делегациите на двете страни.

Целта на стенограмите е да има „пълна прозрачност".

Още по темата

Владимир Путин пристигна днес в София по покана на министър-председателя Борисов.

Руският премиер кацна у нас с близо 2 часа закъснение.

Преди пленарните срещи между двете делегации Путин и Борисов проведоха разговор на четири очи, който продължи около 20 минути.

Очаква се по време на визитата да бъде сключено споразумение за създаването на акционерно дружество за изграждането на българския участък от газопровода "Южен поток", както и да бъде обсъден въпросът за намаляването на цената на природния газ.

По-рано ИТАР-ТАСС съобщи, че двете страни ще се споразумеят за намаляване на цената на газа с 5 до 7 на сто до 2012 г., както и да отпаднат посредниците при доставките.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
0
 
! Отговори
обезверен преди 13 години
ГЕРБ се излагат с ГО обаче аз не помня правителство което да е намалило цените било на горива било на данъци, даже и гражданската расте постоянно.Тъй че посочи ми някой сето да намаля цените и всички за него ще гласуваме другия път.
96
0
 
0
 
! Отговори
МЪГЛАТА преди 13 години
Обещават "пълна прозрачност"- Ако е, е не прозрачното.............
95
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СЕРГЕЙ ШМАТКО: Бих искал да кажа още няколко думи за нашето сътрудничество в сферата на културата и на хуманитарните науки. Сега върви работата за подготовката на споразумение за културно сътрудничество и догодина тук ще бъде проведена седмица на руската култура, бих казал с упор на духовността.Господин министър-председател, още един път да изразя нашата признателност, че по време на празнуването на 65-годишнината от победата над фашизма тук в България дойдоха много известни руски колективи и руската култура, руската естрада, тук бяха представени съответно.БОЙКО БОРИСОВ: И Болшой театър гостува. Ако не, ще гостува.Разбира се, това е добро и в сферата на културата, науката, образованието, мисля, че има и добри традиции. Аз съм убеден, че и по-добре може да се развиват, повтарям, прагматичните ни отношения.
94
1
 
5
 
! Отговори
Робърт Мугабе преди 13 години
Какво стана с двайсетината лупени който протестираха на Орлов мост
93
2
 
3
 
! Отговори
до 98 преди 13 години
Аз не съм я яля защото знаех,ти явно си я ял ,то ти личи.Нищо ни казваш за цената.Царвецата излезе по- скъпа отколкото ,ако бяхме купили френска пшеница.Явно ти си *** след като не си научил нещо основно което казваше Маргарет Татчър "Безплатно е само сиренето в капана за мишки "/ да ти поясня -безплатно е за мишките/.
92
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако Путин се беше родил в България, щеше да бъде обикновен чиновник в някой райсъвет.
91
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А руснаците що не ти дадоха неразвалена царевица, бе ***? Заразена-незаразена, ама си я ял, нали?
90
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Голяма работа. И аз да бях се родил в Русия, щях да съм Путин.
89
3
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
много важно че ще е прозрачно..пък и какво ли толкова имат да си кажат..а и нали трябва да си оправдаят по някакъв начин заплатите и превилегиите...абе..те си живеят живота и не им пука...или както се казваше кервана си върви пък кучетата нека го лаят
88
3
 
11
 
! Отговори
комунист преди 13 години
Путин е политик от световна величина.Единственото добро нещо,което батюшка Елцин направи за Русия е,че го посочи за свой наследник.А това,че много хора го мразят не го прави по-малко велик.
87
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе днеска цяла София се блокира заради Путин..........защо трябва все в София да се срещат. И като толкова имат зор да е в София да използват хеликоптери, не да отцепват половин София, която и без друго е задръстена отвсякъде.
86
3
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Загубил си правописа и морала...
85
6
 
7
 
! Отговори
морал преди 13 години
За първи път обръщам внимание върху това - колко малък изглежда Путин пред Борисов, а какви значими дела върши /визирам работата му въобще,а не спрямо нас/ ---- По изнесената след срещата информация едва ли някой ще се произнесе лошо - лично аз не виждам осование за това ---- Най-силно ме впечатли Путин целувайки кучето по муцунката и по челото - точно тези целувки са символи на любов и вярност ----- Рисковам да ме оплюете, но ще подчертая - прекланям се пред Путин ----
84
3
 
5
 
! Отговори
до 66 преди 13 години
Тъй ,тъй то хубаво че американците ни дадоха заразена царвица ,на която като платихме превоза излезе по- скъпа от житото.То и храните с изтекъл строк на годност не бяха лоши.И от зърнената криза ни спасиха,житото което Стоянов внесе от Полша бе на двойна цена и накрая мухляса ,защото българското жито си бе в България.Но подскачащите по площадите поне лигализираха парите на кредитните милионири и се пребраха останалите пари от народа.
83
4
 
1
 
! Отговори
DO 4IFUT преди 13 години
NE ISKAM DA TE OBIJDAM , LI4I , NE SI TAPANAR ...KAKVO SA NI STORILI RUSNACITE LI ? ZNAES LI , AZ SE PITAM KAKVO OSTE NE SA NI STORILI ? AKO NE SE BAZIKAS I PITAS SERIOZNO , AZ MOGA DA TI DAM PRIMERI....
82
2
 
7
 
! Отговори
чифут преди 13 години
Е, па прав си, че съм мръсен ***, щото шампоана е от магаззин за 1 лев и не пере добре. А, за интересите не съм сигурен? Ние имаме интерес да сме добре, но аз лично тия 21 години и моето семейство не видяхме големи предимства в личен план, от демокрацията? Има и много хубави неща, свободен пазар на стоки и услуги? Просто ми се видя чудна омразата ти и на други към русснаците, защото аз честно казано не виждам какво лошо са ни сторили? Но все ми казват че съм ***, затова не смея да кажа нищо
81
1
 
0
 
! Отговори
DO ROKI преди 13 години
NALI ZNAES KAKVO E ZELE , KATO REJES ZELKATA OSTAVA ONOVA TVARDOTO , IMA DIALEKTI V BG , NA TOVA NESTO MU KAZVAT 4UKUNDUR ! SLEDIS LI MI MISALTA , AKO MOJES , TA , TI SI TO4NO 4UKUNDUR !
80
6
 
5
 
! Отговори
новия демон преди 13 години
Да са Ви честити новите цени на застраховките гражданска отговорност. ГЕРБ - ура - ааааааааа! Уте следва цената на газта.
79
1
 
2
 
! Отговори
новия демон преди 13 години
Гледайте си покакани кумир по телевизията и си анализирайте ...
78
1
 
4
 
! Отговори
новия демон преди 13 години
Изхабихте си коментарите, Дами и Господа. Всичко се видя - гледайте новините. Бойко рапортува, подписа и маправи подарък. Стенограмата ще я видим също, ако Борисов все още иска да я публикува. Цената на газта и другите неща ще продължат да се обсъждат. Айде чао.