Обещават "пълна прозрачност" на срещата Путин – Борисов

Разговорите днес ще бъдат стенографирани
Обновена: 13 ное 2010 17:36 | 13 ное 2010 17:32,
105
Обещават "пълна прозрачност" на срещата Путин – Борисов
Снимка: БГНЕС

Разговорите между руския премиер Владимир Путин и българският му колега Бойко Борисов ще бъдат стенографирани.

Това съобщи Борисов в началото на двустранната среща между делегациите на двете страни.

Целта на стенограмите е да има „пълна прозрачност".

Още по темата

Владимир Путин пристигна днес в София по покана на министър-председателя Борисов.

Руският премиер кацна у нас с близо 2 часа закъснение.

Преди пленарните срещи между двете делегации Путин и Борисов проведоха разговор на четири очи, който продължи около 20 минути.

Очаква се по време на визитата да бъде сключено споразумение за създаването на акционерно дружество за изграждането на българския участък от газопровода "Южен поток", както и да бъде обсъден въпросът за намаляването на цената на природния газ.

По-рано ИТАР-ТАСС съобщи, че двете страни ще се споразумеят за намаляване на цената на газа с 5 до 7 на сто до 2012 г., както и да отпаднат посредниците при доставките.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
3
 
2
 
! Отговори
roki преди 13 години
bravo na boiko borisov.toi kato istinski politik zashtitava interesite na balgaria.kakto pak putin zashtitava interesite na rusia.hubavo e kogato dve bratski darjavi namirat obsht ezik ili obshti interesi.hubavo e che gerb i b . borisov se reshiha da vazobnoviat balgaroruskite dobri vzaimootnoshenia kato partniori ot dve bratski strani.neka vzaimnia interes ot koito shte specheliat i balgaria i rusia stane most za zatopliane na vzaimootnosheniata ni sas rusia.patia na balgaria i rusia se sabira.
76
3
 
5
 
! Отговори
Ian Smith преди 13 години
Слушай комунистче мръсно НИКЪДЕ НЕ СЪМ КАЗВАЛ ДА СЕ КАРАМЕ С РУСИЯ . АЗ И С ДЯВОЛА НЕ БИХ СЕ СКАРАЛ АКО НЕ Е В ИНТЕРЕС БЪЛГАРИЯ .
75
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
E, каква прозрачност като всичко е повече от ясно - Путин ще казва, Бойко ще стои наведен и ще козирува. ---------------------- Хахаха! Бойко няма да изпусне възможността да се покаже на фона на кремълското джудже.
74
8
 
2
 
! Отговори
In Smith преди 13 години
Сънуваш нещо - какви американски бази са те подгонили ? Параноя нещо май , а ? Между другото аз съм столичанин и съм за американски бази у нас
73
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
20 минути??? Бе то Божественият не е имал време едно фелацио да почне!
72
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пожарникаря пак се извъртя! Вчера, на излизане от НС ,каза пред репортерите, че проекта "Белене "въобще няма да бъде обсъждан, а само "Южен поток",днес вече са се разбрали да го финализират до края на годината, а аз си мисля, че нашият човек може и да е подписал? До преди 3 месеца ни убеждаваше, че не ни трябва, сега щял да произвежда най-евтината енергия? Утре, като отреже някоя лента, пък ще каже нещо друго! Тези са пълен цирк, вече и Костов не може да ги търпи....
71
4
 
6
 
! Отговори
мунчо преди 13 години
Даааааааааааа-Западна Европа пни даде много-Берлинският конгрес,Ньойският договор-все хубави работи-България на три морета,като за капак -затваряне на реактори и предприятия за да влезем в така нареченият ЕС-колкото до паричките-те са си наште,крадени и препрани в демократичните зап.евр банки
70
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Путин се подигра на комплексаря Боко.Кара го да чака като впрно куче,претупа набързо срещата,беше подписано каквото той поиска,нЯма да се намалява цената на газа,говориха и не само за "Белене",тя щесе строи о руски проекти и с техни пари.Боко беше като провинено малко дете и от наперен пуяк заприлича на мокра кокошка.Понеже съм българин,а не като него професионален предател ми стана жал за майка България.По-жалък,***,неориентир ан и тргичен премиер не сме имали.Интересно какви обяснения ще даде пред медиите и гъ..лизните му ***.И дали те ще посмеят да попитат нещо за Боковото падение?
69
4
 
13
 
! Отговори
чифут преди 13 години
Вие не отричаме връзките ни с останалите европейски страни, САщ, КНР и другите. Но защо да се караме с Руссия, когато можем да сме си полезни и двете страни? А и езика ни е общ, културата? За какво искаш да се караме с Русия и другите? запада ни дава вярно е, но това не пречи да си имаме отношение с Русия, а и други страни? Защо все гредате едностранчиво: ако е руснак или комунист то той е враг? Ако не бяха комунистите и Руссия, сега щяхте да сте роби на Фюрера и пълчищата му.
68
7
 
2
 
! Отговори
Боко преди 13 години
Всичкото зло по света е дошло от джуджета . Справка - Наполеон , Хитлер , Ленин , Сталин , Мао . Макар , че последния сред своите си може и гигант да е . Комплекси батеее , комплекси .
67
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
о ли столичани не протестират против американските бази у нас?
66
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Българският народ заслужава съдбата си.Най-печалното е,че тези които са "за" руската зависимост стават все по-бедни,а някои другари-все-по-богати!
65
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Във футбола ръста на играча не играе никаква роля. Който вкара гол е титуляра. Хоп ! приятна вечер на всички
64
2
 
6
 
! Отговори
чифут преди 13 години
Ние сме си част от Европа, но погледни? Европа има затруднения с пренасищането на пазара. А ние не произвеждаме по-конкурентни стоки в много неща? То не че те не ни изкупиха заводите ама все пак? А ако Путин и Борисов се договорят за взаимен търговски обмен освен газта, това означава че и двете страни могат да са си полезни? Най-малкото ще имаме по-качественни стоки от масовият некачественн китайски и индийски внос (тук вкарват ***), че и други, а и те имат интересни за нас стоки.
63
5
 
2
 
! Отговори
Доко преди 13 години
Не бе - Боко е европеец , а *** азиат
62
0
 
5
 
! Отговори
KULINAR преди 13 години
BEZPLATNA SUPA NEMA !!!!!!! DUPE DA VI E ZDRAVO !!!!!!!!!!
61
11
 
4
 
! Отговори
Ian Smith преди 13 години
Слушай бе *** , когато комунистите , на руснаците *** щяха да ни издавят от глад - в края на Живковото управление , Лукановата зима и Жан Виденовата зима Запада ни спаси . С пари . помощи и инвестиции . Руснаците гладни , голи и боси да одят да се перат .
60
1
 
0
 
! Отговори
11.1 преди 13 години
Браво точно казано
59
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Путин закъсня с 2 часа. А Боко трепетно чака. Господаря си.
58
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе какво сте се заяли с ниския ръст на Путин, това нищо не означава. То ако бяхте прави за Премиери щяха да се избират само баскетболисти. Бойко като е едър какво, да не би да е много умен ?