Обещават "пълна прозрачност" на срещата Путин – Борисов

Разговорите днес ще бъдат стенографирани
Обновена: 13 ное 2010 17:36 | 13 ное 2010 17:32,
105
Обещават "пълна прозрачност" на срещата Путин – Борисов
Снимка: БГНЕС

Разговорите между руския премиер Владимир Путин и българският му колега Бойко Борисов ще бъдат стенографирани.

Това съобщи Борисов в началото на двустранната среща между делегациите на двете страни.

Целта на стенограмите е да има „пълна прозрачност".

Още по темата

Владимир Путин пристигна днес в София по покана на министър-председателя Борисов.

Руският премиер кацна у нас с близо 2 часа закъснение.

Преди пленарните срещи между двете делегации Путин и Борисов проведоха разговор на четири очи, който продължи около 20 минути.

Очаква се по време на визитата да бъде сключено споразумение за създаването на акционерно дружество за изграждането на българския участък от газопровода "Южен поток", както и да бъде обсъден въпросът за намаляването на цената на природния газ.

По-рано ИТАР-ТАСС съобщи, че двете страни ще се споразумеят за намаляване на цената на газа с 5 до 7 на сто до 2012 г., както и да отпаднат посредниците при доставките.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ех, пак популизъм в най-елементарен вид! Срещата ще се стенограмира, не щото Боко е решил, а защото ПРОТОКОЛЪТ го изисква, независимо дали на Него му харесва. Ама той надали знае какво значи думата протокол в тези отношения...
56
6
 
1
 
! Отговори
EMIGRANT преди 13 години
PARVANOV POSTIGNA CELTA SI ! A VIE PAK SE OBIJDAITE PO FORUMITE , TE ALBANCITE STE VI DONESAT BLAGODENSTVIE ! DARJAVA OT *** !
55
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не се свежда кой е дребен на ръст и кой е едър на ръст. путин има на разположение главата на - милер- Газпром. ръста не играе никаква роля.
54
0
 
3
 
! Отговори
Ian Smith преди 13 години
Безвъзмездни помощи бе *** . Ходи чети .
53
3
 
6
 
! Отговори
фифи преди 13 години
Абе сине на мутра те не са президенти а ПРЕМИЕРИ.Залагам за БАТ'БОЙКО....
52
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
слушам БНТ: 1. преводачката направо ме измъчи с есперантото си - моля оставете Путин да говори директно! 2. журналистите да се стегнат и като задават въпроси да не им треперят гласовете
51
1
 
5
 
! Отговори
до52 преди 13 години
*** си ти *** ***
50
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Прав е другарят Борисов, Далаверите не се договарят при такива срещи на държавно ниво. Значи няма проблем, да има прозрачност, в случая...
49
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
zaema (liliardi evro) na zapad iska6 da kaje6
48
8
 
5
 
! Отговори
БРАВО БОИКО преди 13 години
Открадна и мечтите . Открадна и бъдещето . Открадна и звездата, Боико. Какво я свършихте бедни парцаливи комунисти , без Русия сте за гроба . Яд и злоба сами ще се изядете . БОИКО ВИ ИЗИГРА МАИСТОРСКИ
47
7
 
5
 
! Отговори
Ian Smith преди 13 години
В България *** сте само комунистите . ****ин нищо не предлага и не дава . Работа - хахахаха . Европа ни даде милиарди , а *** само смрадливи руски партенки .
46
2
 
5
 
! Отговори
чифут преди 13 години
Я да те питам? ти какво работиш? Кой ти пречи да работиш? Ами хващай се, прави, работи? Стоим пре дкомпютъра и псеваме а? Путин ни предлага газ и ако съдя по написаното има и отстъпки? Няма двустранни отношения, където да няма взаимни отстъпки по някои неща и това е в интерес и на двете страни. Ето сега да те видя колко струваш? Газта идва, заводте ще работят, камионите ви ще са подсигурени? Ами действайте! Кризата не е оправдание за мързела? Ако не ви се стои в мързел пред писитата?
45
12
 
2
 
! Отговори
Ian Smith преди 13 години
Нищо подобно . *** дойде да се моли . Видимо на екрана е страшно невротизиран . Явно малка България става все по - важна за руските интереси . Бате Бойко обаче не е *** и знае , че хляба е на запад .
44
4
 
3
 
! Отговори
син на мутра преди 13 години
Вие луди ли сте ве? Къде се е видяло президенти да се бият? Това е лудост, но ако се случи, значи НЛО е сбъркало траекторията и се е приземило помежду им? Но и НЛО-то не трябва да бърка траекторията, щото ще ни обърка и на нас работите? Тате кара стар Опел на газ. А газта идва от познай къде? А 7% намаление и без посредници не е малко?
43
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе Странджо, абе смешнико, ти наистина ли се опитваш да ни убедиш, че Бойко въобще има думата пред Путин. Я бегом към диспансера, че ще изпуснеш вечерната проверка.
42
3
 
2
 
! Отговори
Володя преди 13 години
Замалчитъ , сукин син .
41
3
 
12
 
! Отговори
11 преди 13 години
Голяма е разликата от Путин които идва за да ни предлаа работа и европейските *** които идват да затварят АЕЦ и глобяват Путин ще бъде винаги добре дошъл в България
40
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко ми прилича на някаква от *** маймуни, но в момента не мога да се сетя точно на каква.
39
10
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Прозрачността на стенограмата е хрумване на Борисов и цели развенчаване на мита Путин - ще има много унижения за джуджето, но не очаквайте, че стенограмата ще види бял свят в Русия - там боговете не се критикуват, особено приживе...
38
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Борисов,що не си грабне тухлата с един сезал и в яз.Искър!!!