Мокро шоу в парламента

Депутат от РЗС плисна вода към колега
Обновена: 20 яну 2011 14:56 | 20 яну 2011 12:42,
253
Мокро шоу в парламента
Снимка: Булфото

Депутатът от РЗС Емил Василев плисна вода към Тодор Великов, независим народен представител, по време на изказването на Великов от парламентарната трибуна. 

Потърпевшият в това време четеше писмо до Яне Янев, в което се споменава за заем от 100 000 за предизборна кампания. 

В отговор председателят на парламента Цецка Цачева отстрани Емил Василев за три пленарни заседания и даде пет минути почивка.

Вчера Василев обяви гладна стачка като протест срещу търговията с гласове на депутати в подкрепа вота на доверие към правителството.

Още по темата

Преди днешния инцидент в НС председателят на БСП и на ПГ на Коалиция за България Сергей Станишев заяви от парламентарната трибуна, че премиерът иска вот на доверие от себе си и от Волен Сидеров. 

Станишев посочи, че министър-председателят иска вот на доверие от тези народни представители, които изпълняват безпрекословно всичко, което им каже. 

Според социалиста Бойко Борисов се поставя в ясна зависимост, става заложник на партия "Атака".

Не си правете илюзия, че с този вот може да "захлупите" скандалите и недоверието на хората, посочи лидерът на БСП. 

"Слагате в момента похлупак на едно врящо гърне, което рано или късно ще гръмне, защото вашето правителство подклажда огъня под него всеки ден", предупреди той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
0
 
10
 
! Отговори
Българин преди 13 години
А бре тея още не са разбрали че "Съединението прави силата"...
154
4
 
21
 
! Отговори
hagen преди 13 години
Много анонимни много нещо.И всички вкупом плюят ГЕРБ.И защо.Защото не им изнася да чуят и прочетат какво се изнася на парламентарната трибуна.И те като г-н Василев не им изнася да чуят подкрепеното с факти.Защото става ясно откъде са парите на г-н Янев за тримилионното ранчо което строи в момента.
153
12
 
5
 
! Отговори
Мария преди 13 години
НЕ НА ВОТА ! " ... Нема такава държава ...". Докога ще ги търпите да ви лъжат и замайват ?
152
2
 
13
 
! Отговори
koko преди 13 години
Театрални изпълненя от трупата на Яне, сега ще кажат в европарламента как Цецка репресира опозицията а не как се прави опит за провокация и преврат с фалшиви записи.Яне да го пратим в операта да играе в "Лебедово езеро". Хем ще вложи чувства, хем финес и ще има и водичка за да намокри крилца :)
151
17
 
8
 
! Отговори
БившКоренякСофиянец преди 13 години
Аз съм потресен!Вие гледате ли ги тези какво са ***?!*** Костов, Марин Циклофреника, Яне СереСересето, Духан, Станишев Хамстера и Бойко Тиквата!И всички, ама всички са по-умни от Тиквата!А най-тъпия е премиер!А стига бе!
150
1
 
8
 
! Отговори
за 153 преди 13 години
Има само една важна точна сега, душко - тотално очистване на държавата от слуги на ДС/ Чавдар, *** -генерали, остаряла селскостопанска техника и пр.......
149
2
 
10
 
! Отговори
за 145 преди 13 години
Продължението няма да е смешно за групичката на редосеялката........а всички знаехме че флашките са ''нагласени'' от самото начало, просто са безидейнициСкоро някои ще им се наложи да имигрират за д аизбягнат -Империя вратила токалачу :) 2 ра серия
148
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лелееееее, Цецка какъв Фелтфебел е!Истински Матросов, пазещ премиера! Комунистка до смърт!Я вижте Волен, колко е Волен ... смех!vbox7/play:06cc3d5f&r=emb
147
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
mnogo razbirate.i neznam ko iskate da s emahne BB i koi da doi Jane janev.togava direktno se otkazvam ot grajdanstvo
146
9
 
5
 
! Отговори
отчет на МС преди 13 години
ПРОГРАМА ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ 01 юни 2009 г. Пет приоритета на управлението 1.Възстановяване и гарантиране на справедливостта в българското общество-Справедливо ли е само предишните да крадат не и ние трябва 2.Превръщане на България в основен фактор на стабилност в региона и света, уважаван член на Европейския съюз - Да вземем акъла и на Барозу, ако може и той да бъде подслушан. 3.Благоденствие и просперитет за българските граждани и българската икономика и най- вече на нашите фирми отговорници Ц.Цветанов и Б.Борисов4.Подобряване на социалната сигурност. Създаване на благоприятна и здравословна среда на живот -на Цветелина Бориславова5.Развитие на човешкия капитал на нацията за по-високо национално самочувствие на И.Фидосова
145
1
 
11
 
! Отговори
Яне кой ме хване преди 13 години
РЗС - Разпори ми З..ка от С....екс... МдааааИ какво се оказа СРС-тата фалшификат.. Ами нека има осъдени и бенката Мерилип Монтро ака Яни да отиде на топло. Мой това му е целта на него.. Да е про *** в панделата и да си го поркат на смени...
144
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
леле какви ни управляват та то и хлапетата в детската градина не си плискат вода като се скарат , простотия и пак простотия егати и европейския парламент мани мани срам за БГ народа
143
2
 
20
 
! Отговори
Топ анализатора преди 13 години
Българите ще подкрепят българите днес. Турците и *** никога не са били българи.......СДС се люшка, като хомосексуалист осъзнал копнежите си между реалността и 4 те си процента
142
1
 
7
 
! Отговори
А така преди 13 години
Тодор Великов - Мис Мокра фланелка:)
141
3
 
15
 
! Отговори
сиси преди 13 години
Кой прави цирка бе неграмотни ***? Пене се научете да пишете грамотно , ако не друго и тогава давайте мнение!
140
0
 
2
 
! Отговори
Яне искя дя ме хване преди 13 години
Сина ти от Яне ли е...
139
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не ми пука за цирка днес,когато Боко стана клоуна на Тракторчето:)Трепериш ли Боко??
138
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"вот на доверие-цирк!!!Кои ще гласуват-Герб и Атака."Един важен момент изпускаш. И той е де факто подкрепата изразена от Костовистите за Борисов.
137
6
 
8
 
! Отговори
Охранител преди 13 години
А народа наистина спиииииииииииии......................
136
3
 
10
 
! Отговори
Охранител преди 13 години
Дупедатите като ходят от време на време на работа не четат ли какво пише над входа на Народното събрание...? Със сигурност не четат, а ако някой го е прочел със сигурност не знае смисъла на това, че трябва да се обединяват в интерес на народ и държава! Като си избираме само *** с ниска интелигентност, без никакво възпитание и тотална липса на патриотизъм и национално самочувствие, така ще е!