Мокро шоу в парламента

Депутат от РЗС плисна вода към колега
Обновена: 20 яну 2011 14:56 | 20 яну 2011 12:42,
253
Мокро шоу в парламента
Снимка: Булфото

Депутатът от РЗС Емил Василев плисна вода към Тодор Великов, независим народен представител, по време на изказването на Великов от парламентарната трибуна. 

Потърпевшият в това време четеше писмо до Яне Янев, в което се споменава за заем от 100 000 за предизборна кампания. 

В отговор председателят на парламента Цецка Цачева отстрани Емил Василев за три пленарни заседания и даде пет минути почивка.

Вчера Василев обяви гладна стачка като протест срещу търговията с гласове на депутати в подкрепа вота на доверие към правителството.

Още по темата

Преди днешния инцидент в НС председателят на БСП и на ПГ на Коалиция за България Сергей Станишев заяви от парламентарната трибуна, че премиерът иска вот на доверие от себе си и от Волен Сидеров. 

Станишев посочи, че министър-председателят иска вот на доверие от тези народни представители, които изпълняват безпрекословно всичко, което им каже. 

Според социалиста Бойко Борисов се поставя в ясна зависимост, става заложник на партия "Атака".

Не си правете илюзия, че с този вот може да "захлупите" скандалите и недоверието на хората, посочи лидерът на БСП. 

"Слагате в момента похлупак на едно врящо гърне, което рано или късно ще гръмне, защото вашето правителство подклажда огъня под него всеки ден", предупреди той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
35
 
16
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 13 години
Гадна мутро! Подай си оставката! Целият народ те мрази и чака да пукнеш за да се ИЗСЕРЕ на ГРОБА ТИ!
174
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Колкото и герберски глупци да отричате и каквото и да кажат от един корумпиран държавен орган всичко си личеше по изказванията и действията на вашия измислен лидер-кратуната!
173
11
 
10
 
! Отговори
11111 преди 13 години
мааалеййй, горкият Боко да зависиш от некви луди, дето не си пият хапчетата редовно, мааалеййй, баси падението. Всъщност, пази боже тази държава, която отпре до откачалки като тези от Атака
172
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Глоба за такава проява на показ. 100. 000 лв. глоба... Да видим дали ще е така....Глобите са много ефикасни и лечебни.
171
5
 
5
 
! Отговори
za 171 преди 13 години
Те даже и з аопозиция не стават..........освен да реват ,че им резнаха контрабандата, какво друго са направили? Опозицията е коректив на управлението..........не че герберите са мечтата на избирателите, ама онез импотентници - с тях и без тях
170
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Трактора е истинския играч Боко не го вдига пред него.Какво стана-Боко прекара СРС-та за да могат неговите хора и партия да използват тази власт,а тя каква стана Тракторчето удари Боко когато беше най-силен и се обърна срещу него,измъкна се от съд и политическо влияние и сега ГЕРБ треперят като листове,кой е певеца!
169
1
 
17
 
! Отговори
РуменП преди 13 години
Добре че не се поливаха с водка, щеше да ми е много жално.
168
10
 
8
 
! Отговори
срещу вота преди 13 години
Тъй като Бирен Бойко настоява неговите статисти, пардон, депутати, да го мразят, значи, за да му угодят и да му докажат желаната от него омраза, те трябва да гласуват срещу вота! Така че, ако вотът бъде отхвърлен, това ще означава победа за тиквения герб!
167
1
 
3
 
! Отговори
отдолу? преди 13 години
Мокро шоу в парламента! Къде са мокри депутатите - отпред, отзад, отгоре, отдолу или по средата?
166
3
 
13
 
! Отговори
анти-РЗС преди 13 години
До Мирен: Мирувай си там и не казвай, че РЗС не са омърсени. Те са създадени от омърсени личности. Яне- Гей; Трактора- Гей Разбойник.
165
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БСП-то са повервенели от яд.. Бойко направо им разката фамилията. Браво браво.. така трябва да се отнася човек с комунистите.
164
9
 
22
 
! Отговори
Избирател преди 13 години
БСП е добра опозиция. Там й е мястото. Завинаги.
163
5
 
16
 
! Отговори
Евродепутат преди 13 години
Колкото повече опити се правят за дискредитиране на лица и партии, толкова повече хората имат чувство за преднамереност, користност и лични интереси. В случая с ГЕРБ и Б.Б. случаят е същия. Затова и рейтингът му сред масите е все още изключително висок, въпреки всичко. Народът се оказва по-умен от Станишев, РЗС, Алексей Петров и всичко около тях. Спомените от миналото са пресни. Доверие се губи лесно. Трудно се изгражда отново.
162
5
 
20
 
! Отговори
Срам преди 13 години
Какво очаквате от депутатите на една мутра - Алексей Петров, освен да се държат силово и мутренски? Те други доводи освен лъжи и манипулации нямат. А сега и на физическа саморазправа налитат вече!
161
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Може да е прочел само една книга, но е прочел точната книга - трактатите на Сун Дзъ ;)...Затова ги гаври така..
160
3
 
11
 
! Отговори
Vasco преди 13 години
Какво може да се очаква от един резесарин тракторист, освен простотии. Звукозаписно ТК(Р)ЗС - "Трактора" търси опитни звукомонтажисти за направа с ръчна доработка на СРС хитове от новия албум "Прецакай Бойко". Заплата 100 000 (на заем).:)))) Търсим човек веднага, защото старите ни хитове потънаха безславно в дъното на класациите!:)))))))
159
11
 
9
 
! Отговори
БившКоренякСофиянец преди 13 години
Докато си губех времето да гледам Вота в Зоопарка, се оказа:Оригиналите на СРС-тата са унищожени!Малииии, колко удобно!И ся кво, Бойко Контрабандиста ще се отърве?Е ама за чак толкова *** народ ли ни взеха!?
158
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До тук като слушам това което изнасят министрите и критиките на опозицията определо си мисля че критиката е изсмукана от пръстите в повечето от случаите.Очаквах повече факти от опозицията, но нещо не виждам такива, някой министерски доклади дори останаха без реплики или с несъществени забележки.
157
3
 
15
 
! Отговори
за 158 преди 13 години
Боко е по-умен от стадо позитанци.........А чел само една книга...........ако беше прочел 2 кожите на *** щяха да съхнат вече по околовръстното
156
1
 
25
 
! Отговори
СРАМ преди 13 години
Четири години Станишев беше заложник на Доган...Министърът на земеделието ни беше турчин......Левски би се обърнал в гроба. И сега тръгнал да лае ,играейки с турците ...СРАМ и ПОЗОР.